Δε χρειάζεται να μου ανεβάσεις βιντεάκια σου που στέλνεις για αξιολόγηση έγκρισης επιδόματοςnyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:44Otto Weininger έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:41Ψωλοβρόντη, περα από το να γελάς σας χάχας για να σου πετάνε κέρματα, εξέτασε το ενδεχόμενο να το βουλωνεις που και που.nyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:25 Ο άλλος γράφει έχεις πρωθυπουργό που μετράει στο εξωτερικό![]()
Ότι να ναι
Ούτως ή άλλως τις ίδιες ακριβώς μαλακιες γράφεις όλη την ώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερψηφιστηκε η προταση μομφης κατα Κασελακη
- Otto Weininger
Re: Υπερψηφιστηκε η προταση μομφης κατα Κασελακη
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και όταν η αντιπολίτευση διαλύεται λόγω εσωκομματικού εμφύλιου, τί πρέπει να κάνει η κυβέρνηση;Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:09Αλήθειες γράφω που πονάνε.Δημοκράτης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:02Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:57
Με δύο προτάσεις.
Ναι θέλει τον Πολάκη για να σταματήσει ο κατήφορος της ΝΔ να γίνει μια κάθαρση γιατί με συγχωροχάρτι βγήκε και κάνει πάλι τα ίδια ,με τα ίδια λαμόγια ,πρέπει να μαζευτούν και μόνο ο φόβος έμεινε.
Ναι μια σωστή ΝΔ καθαρή ΝΔ με τα λαμόγια και τους τραπεζίτες και τους ολιγάρχες μακρία θα κάνει καλό στην πατρίδα μου και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένας Πολάκης στην άλλη πλευρά να σφίξουν οι κώλοι.
Υ.Γ
Την εθελοτυφλία πλέον την ονομάζω προδοσία.![]()
![]()
Λόγια Κωσταντίνου Μητσοτάκη.
"Για να λειτουργεί σωστά η Δημοκρατία πρέπει το κυβερνών κόμμα να παλεύει για να υπάρχει δυνατή και υγιής αντιπολίτευση.
Μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να διαλύσει την αντιπολίτευση."
Να στείλει ενισχύσεις; Σε ποιους;
Να στείλει ευχαριστήρια επιστολή; Σε ποιούς;
Οπότε, το ερώτημα είναι ποιοι πονάνε με όλα αυτά, Niki μου.
Γιατί η φάση θυμίζει όντως ΚΑΟS.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δύσκολο το ερώτημα δεν έχω απάντηση αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν σκηνοθετείς θεατράκια μέσα σε επιτροπές με σκοπό να κάνεις ζημιά σε μια αντιπολίτευση που σέρνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:17Και όταν η αντιπολίτευση διαλύεται λόγω εσωκομματικού εμφύλιου, τί πρέπει να κάνει η κυβέρνηση;Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:09Αλήθειες γράφω που πονάνε.
"Για να λειτουργεί σωστά η Δημοκρατία πρέπει το κυβερνών κόμμα να παλεύει για να υπάρχει δυνατή και υγιής αντιπολίτευση.
Μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να διαλύσει την αντιπολίτευση."
Να στείλει ενισχύσεις; Σε ποιους;
Να στείλει ευχαριστήρια επιστολή; Σε ποιούς;
Οπότε, το ερώτημα είναι ποιοι πονάνε με όλα αυτά, Niki μου.
Γιατί η φάση θυμίζει όντως ΚΑΟS.
Την αφήνεις τουλάχιστον μπας και βρει τα πόδια της και λειτουργήσει σωστά η δημοκρατία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
θα μου αρεσε να βγει ο πολακης για να υπαρξει μια εντελως γελοια αντιπολιτευση και να σπασουμε πλακα.Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 15:24 Θα μου άρεσε να βγει ο Πολάκης και να υπάρξει μια σοβαρή αντιπολίτευση στην χώρα μπας και φοβηθούνε λίγο αλλιώς θα γίνουμε Ρωσία εξουσία , κανάλια , ολιγάρχες όλα ένα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οττο δεν γινεται να κανουμε τα σκατα χαβιαρι, και η δεύτερη τετραετια ειναι αθλια απ'οπου και να την πιασεις. Δικαιολογιες για τους πουστογαμους, δικαιολογιες για την λαθρομετανάστευση, δικαιολογιες για την εγκληματικοτητα, δικαιολογιες για την κορεκτιλα, δικαιολογιες για την αθλια σταση της κυβερνησης στην κηδεία του βασιλια, δικαιολογιες για το καρτελ της ενεργειας που ληστευει τον κοσμο, δικαιολογιες για τα παντα. Τι διαολο, ολοι που ειμαστε δεξιοι ξαφνικά τρελαθηκαμε?Otto Weininger έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:21Μάλλον πρέπει να ενημερωθείς καλύτερα για το ρεύμα. Δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι συμβαίνει στην Ευρώπη.Lord Brum έγραψε: 08 Σεπ 2024, 19:59
Δεν τον ψηφιζω, αλλα μην τον εχεις για χαζο.
Παντως Μητσοτακη μετα τους λογαριασμούς που βλεπω στην επιχείρησή καθε μηνα (τετραψηφιοι), δεν τον θέλω ούτε ζωγραφιστο. Καταργησε το τέλος επιτηδευματος και εφερε τους απατεωνες του καρτελ με τα χρωματιστα τιμολογια.
Αλλά και εκεί θα έρθει λύση, γιατί έχεις Πρωθυπουργό που μετράει έξω. Μετά ψήφισε ο,τι θες ούτως ή άλλως η πλειοψηφία και το 2027 θα σε σώσει από τα λάθη σου.
Όλοι οι Έλληνες κανονικά πρέπει να παρακαλούμε να δημιουργηθεί μια σωστή υγιής αντιπολίτευση στην χώρα.
Όποια και νάναι από όπου και να είναι και σύντομα.
Ανεξάρτητα Πολάκη η δεν ξέρω και γώ τι.
Όποια και νάναι από όπου και να είναι και σύντομα.
Ανεξάρτητα Πολάκη η δεν ξέρω και γώ τι.
Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:57
Ναι μια σωστή ΝΔ καθαρή ΝΔ με τα λαμόγια και τους τραπεζίτες και τους ολιγάρχες μακρία ...
Γιατί σου προξενεί εντύπωση;
Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο πατριωτικό κόμμα της χώρας με πολλούς έτοιμους να δώσουν και την περιουσία τους ακόμα για την χώρα.
Αυτό που βλέπετε δεν είναι η πραγματική ΝΔ.
Είναι απλά ασθενής έτσι συνήθισα να το λέω πλέον.
Νόμιζω ξέφυγες λίγο τώραNiki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:33Γιατί σου προξενεί εντύπωση;
Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο πατριωτικό κόμμα της χώρας με πολλούς έτοιμους να δώσουν και την περιουσία τους ακόμα για την χώρα.
Κρίμα για τον νιόπαντρο, να σου τάζουν έτοιμο μαγαζί και μετά να σε πετάνε οξω 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πολλά παραδείγματα ξεκίνα με νοσοκομεία πήγαινε στις ένοπλες δυνάμεις 100δες παραδείγματα.nyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:35Νόμιζω ξέφυγες λίγο τώραNiki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:33Γιατί σου προξενεί εντύπωση;
Μην περιορίζεται τον οπτικό σας ορίζοντα στα λαμόγια της εποχής.
Και την ζωη τους οχι μονο την περιουσία.Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:33Γιατί σου προξενεί εντύπωση;
panos291 έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:40Και την ζωη τους οχι μονο την περιουσία.Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:33Γιατί σου προξενεί εντύπωση;
-
Δημοκράτης
True storyNiki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:09Αλήθειες γράφω που πονάνε.Δημοκράτης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:02Niki έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:57
Με δύο προτάσεις.
Ναι θέλει τον Πολάκη για να σταματήσει ο κατήφορος της ΝΔ να γίνει μια κάθαρση γιατί με συγχωροχάρτι βγήκε και κάνει πάλι τα ίδια ,με τα ίδια λαμόγια ,πρέπει να μαζευτούν και μόνο ο φόβος έμεινε.
Ναι μια σωστή ΝΔ καθαρή ΝΔ με τα λαμόγια και τους τραπεζίτες και τους ολιγάρχες μακρία θα κάνει καλό στην πατρίδα μου και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένας Πολάκης στην άλλη πλευρά να σφίξουν οι κώλοι.
Υ.Γ
Την εθελοτυφλία πλέον την ονομάζω προδοσία.![]()
![]()
Εγώ δηλώνω Δημοκράτισσα και Νεο Δημοκράτισσα που αγαπάω την πατρίδα μου.
Αυτή δεν είναι η δικιά μου ΝΔ.
Αυτή είναι ένα ακροδεξιό παραμύθι διαπλεκόμενων συμφερόντων.
Με λίγα λόγια με ασθενή αντιπολίτευση έχουμε ασθενή κυβερνών κόμμα και ασθενή δημοκρατία.
Με μια υγιή αντιπολίτευση αισιοδοξούμε στο μπόλι για μια υγιή κυβέρνηση και Δημοκρατία και στο τέλος Χώρα.
Με μια υγιή αντιπολίτευση αισιοδοξούμε στο μπόλι για μια υγιή κυβέρνηση και Δημοκρατία και στο τέλος Χώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση