Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Maspoli έγραψε: 08 Σεπ 2024, 15:38
Σοβαρολογείς ρε; Και μάλιστα για τέτοια πλάτη όπως αυτή στη φωτό που ανέβασες;
Σύνελθε
Τέτοιες πλάτες είναι που τα χρειάζονται αυτά, γιατί τραβάνε βλέμματα.
Αν ήταν καμιά μπουχεσόπλατη χαίρω πολύ, είτε με τρίχα είτε χωρίς είτε με πίνακα του Νταλί ζωγραφισμένο σε τατουάζ , όλοι/ες χεσμενη θα την είχαν.
Δεν ειναι αισθητικο το θεμα,η φωτο ηταν ενδεικτικη,μια χαρα πιθηκος φαινομαι δενουν και με τις υπολοιπες σωματικες τριχες.Απλα ιδρωνει πολυ η πλατη και δεν υποφερεται.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερες στα χέρια (πήχεις) και αντ' αυτού σε κάτι πλάτες και μπούτια κτλ, πάνε και μου βγαίνουν κι εμένα.
Τι σου είναι ρε πουστη αυτή η πουτανότριχα, πρόστυχο πράμα. Εκεί που τη θες δεν την έχεις κι εκεί που την έχεις δεν τη θες.
Κλασικό παράδειγμα η καραφλα, που αντί να καράφλιαζες πλάγια και πίσω και πάνω να έμεναν μια χαρά τα μαλλιά σου, να είχες μονίμως ένα προχωκαγκούρικο κούρεμα χωρίς να χρειάζεται καν να κουρευεσαι, πέφτουν μόνο τα πάνω και σου μένουν τα πλάγια και τα πίσω. Κατάρα.
GoBack έγραψε: 08 Σεπ 2024, 15:43
Δεν ειναι αισθητικο το θεμα,η φωτο ηταν ενδεικτικη,μια χαρα πιθηκος φαινομαι δενουν και με τις υπολοιπες σωματικες τριχες.Απλα ιδρωνει πολυ η πλατη και δεν υποφερεται.
Ισχύει. Αν είναι καλοκαίρι, μετά πιάνει ιδρώτα και η μπλούζα και φαίνονται τα στίγματα, ασ'τα να πάνε.
Ισχύει. Αν είναι καλοκαίρι, μετά πιάνει ιδρώτα και η μπλούζα και φαίνονται τα στίγματα, ασ'τα να πάνε.
Η μαχη γινεται στην καρεκλα που ακουμπαω πισω στο δερμα,στο 10λεπτο νιωθω οτι τριβομαι σε ενα στρωμα γλιτσας
Ειχα φερει μια πλαστικια απο το μπαλκονι για να παιρνω αερα και να χτυπαει το ερκοντισιο την πλατη ολη την ωρα,εκανε δουλεια αλλα δεν αντεχει ο αυχενας σε τετοιες θα μεινω αναπηρος σαν τον φοσιλη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.