!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Re: Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Την συνθήκη ελαχιστων ποστ για να ανοίγω τοπικ;
Οχι
Μπορείς να με βηθησεις;
Οχι
Μπορείς να με βηθησεις;
Με νήματα για κτηνοβασια κι άλλα με σκληρό πορνογραφικο υλικο όπως αυτο που ειχε ανεβασει χθες-προχθες ο αλλος δεν παμε καλά σα πχωρουμ. Και ειναι ολα προερχομενα απο δυο χρήστες (souvlatzis, Kostis). Πλέον δεν με ενοχλει σαν 0,60ς (κι ο Highlander ειναι 0,60ς αλλα κραταει καποια προσχηματα) αλλά σαν ανώμαλη συμπεριφορά. Προσοχή, δε λεω οτι πρέπει να γινει κατι για αυτο (αυτο το αποφασίζει ο συντονισμος κι η διαχειριση) γιατι δεν ειναι δουλεια μου αυτη. Αλλα εχω καθε δικαίωμα να εκφράσω την αηδία μου με την συμπεριφορα αυτη. Και το κάνω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
the comet the course the tail
για τα χρυσαύγουλα τίποτα;Yochanan έγραψε: 02 Δεκ 2018, 15:54 Με νήματα για κτηνοβασια κι άλλα με σκληρό πορνογραφικο υλικο όπως αυτο που ειχε ανεβασει χθες-προχθες ο αλλος δεν παμε καλά σα πχωρουμ. Και ειναι ολα προερχομενα απο δυο χρήστες (souvlatzis, Kostis). Πλέον δεν με ενοχλει σαν 0,60ς (κι ο Highlander ειναι 0,60ς αλλα κραταει καποια προσχηματα) αλλά σαν ανώμαλη συμπεριφορά. Προσοχή, δε λεω οτι πρέπει να γινει κατι για αυτο (αυτο το αποφασίζει ο συντονισμος κι η διαχειριση) γιατι δεν ειναι δουλεια μου αυτη. Αλλα εχω καθε δικαίωμα να εκφράσω την αηδία μου με την συμπεριφορα αυτη. Και το κάνω.
Σκληρό μου αγόριYochanan έγραψε: 02 Δεκ 2018, 15:54 Με νήματα για κτηνοβασια κι άλλα με σκληρό πορνογραφικο υλικο όπως αυτο που ειχε ανεβασει χθες-προχθες ο αλλος δεν παμε καλά σα πχωρουμ. Και ειναι ολα προερχομενα απο δυο χρήστες (souvlatzis, Kostis). Πλέον δεν με ενοχλει σαν 0,60ς (κι ο Highlander ειναι 0,60ς αλλα κραταει καποια προσχηματα) αλλά σαν ανώμαλη συμπεριφορά. Προσοχή, δε λεω οτι πρέπει να γινει κατι για αυτο (αυτο το αποφασίζει ο συντονισμος κι η διαχειριση) γιατι δεν ειναι δουλεια μου αυτη. Αλλα εχω καθε δικαίωμα να εκφράσω την αηδία μου με την συμπεριφορα αυτη. Και το κάνω.
μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 02 Δεκ 2018, 15:52 Την συνθήκη ελαχιστων ποστ για να ανοίγω τοπικ;
Οχι
Μπορείς να με βηθησεις;
Που θα βρεθούμε να βοηθήσω;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
νύχτα
+1Yochanan έγραψε: 02 Δεκ 2018, 15:54 Με νήματα για κτηνοβασια κι άλλα με σκληρό πορνογραφικο υλικο όπως αυτο που ειχε ανεβασει χθες-προχθες ο αλλος δεν παμε καλά σα πχωρουμ.
πολύ στο birdwatching το ρίξαμε, το π&α έχει γεμίσει βυζιά
και κώλους, τα σπόιλερ έχουν πέσει σε αχρηστία, απογοητευτικό
περιβάλλον
-
-
νύχτα
νύχτα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:00 το π&α έχει γεμίσει βυζιά
και κώλους και άσχετα τραγουδάκια και εμότικονς![]()
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην αρπάζεσαι. Είναι επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα μαμούν καλά και θέλουν να το δείχνουν κιόλας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
για μένα λες;Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:05Μην αρπάζεσαι. Είναι επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα μαμούν καλά και θέλουν να το δείχνουν κιόλας.
-
νύχτα
δεν αρπάζομαι, θα την ξαναέκανα αν δεν το άντεχαGherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:05
Μην αρπάζεσαι. Είναι επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα μαμούν καλά και θέλουν να το δείχνουν κιόλας.
απλώς είναι πολύ αντιαισθητικό πια, και λυπηρό επίσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απαντάω στη νύχτα και μιλάω γενικά.the comet the course the tail έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:06για μένα λες;Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:05Μην αρπάζεσαι. Είναι επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα μαμούν καλά και θέλουν να το δείχνουν κιόλας.
Αλλά για να αρπάζεσαι....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
μπα. που τέτοια τύχη. γεράματα.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:10
Απαντάω στη νύχτα και μιλάω γενικά.
Αλλά για να αρπάζεσαι....![]()
- Βινόσαυρος
Αυτά γουστάρετε όμωςνύχτα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:00+1Yochanan έγραψε: 02 Δεκ 2018, 15:54 Με νήματα για κτηνοβασια κι άλλα με σκληρό πορνογραφικο υλικο όπως αυτο που ειχε ανεβασει χθες-προχθες ο αλλος δεν παμε καλά σα πχωρουμ.
πολύ στο birdwatching το ρίξαμε, το π&α έχει γεμίσει βυζιά
και κώλους, τα σπόιλερ έχουν πέσει σε αχρηστία, απογοητευτικό
περιβάλλον
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
ΝΑΙ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑthe comet the course the tail έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:06για μένα λες;Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:05Μην αρπάζεσαι. Είναι επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα μαμούν καλά και θέλουν να το δείχνουν κιόλας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 773 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 11 Απαντήσεις