Τα Φερόε της Σκανδιναβίας είναι τα Φερόε.vantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:22Ωραίο β' ημίχρονο, βασικά. Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα με αντίπαλο τα Φερόε της Σκανδιναβίας.
Είμαι περίεργος να δω με την Αγγλία τι θα παιχτεί, θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
- Sid Vicious
Re: UEFA Nations League
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εγώ είμαι περίεργος ποιους θα κατεβάσει στην Ιρλανδία σε 3 μέρεςvantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:22Ωραίο β' ημίχρονο, βασικά. Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα με αντίπαλο τα Φερόε της Σκανδιναβίας.
Αν κατεβάσει αυτους που λέγαμε θα παρει συγχωροχάρτι ότι αξιολόγησε τις δυσκολίες των παιχνιδιών
Αν κατεβάσει τους ίδιους απ το κέντρο και μπροστά πρέπει να φάει τρελό χέσιμο
Να βαλει τους Τζιολοντελοζαφειριδιες με τη Αγγλια να μαζεψουν το τριμπαλο να σταματησετε να του σπατε τα παπαρια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οχι να κατέβει με μανταλομπακασετεςGoBack έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:38 Να βαλει τους Τζιολοντελοζαφειριδιες με τη Αγγλια να μαζεψουν το τριμπαλο να σταματησετε να του σπατε τα παπαρια
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Ωραια τακτικη η φινλανδια στο β.απο ε να σημειο και μετα βαρατε στο ψαχνο το 18
Μετα το πρωτο χτυπημα εξαφανιστηκε
Το εχω ξαναπει οτι ο Μανταλος επιβαλλεται να παιζει στην εθνικη για να μη ζηταει να τον βαζουμε μεσα εμεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έφαγε πολυ ξυλοΚόκκορας έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:39 Ωραια τακτικη η φινλανδια στο β.απο ε να σημειο και μετα βαρατε στο ψαχνο το 18
Στα @@ του, σε Χαριλάου και περιστέρια δεν πεφτει, 2-3 να τον σηκώνουν, σήμερα μπορεί να βαριόταν
Δεν έχει survivor και Γιουροβίζιον και γύρισες στην μπάλα; Δεν σε θέλουμε κύριε. Περιμένουμε να γυρίσει η φάρμα να βγάλεις το άχτι σουvantono έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:22Ωραίο β' ημίχρονο, βασικά. Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα με αντίπαλο τα Φερόε της Σκανδιναβίας.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Με κουλιε στη γεωργια παιζαμε και ευρω.ενα σαν το σημερινο θα το χωνε
GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:40Το εχω ξαναπει οτι ο Μανταλος επιβαλλεται να παιζει στην εθνικη για να μη ζηταει να τον βαζουμε μεσα εμεις.
Μεγάλη αλήθεια. Αλλά ο άνθρωπος δεν ζητησε πότε να είναι βασικός. Ούτε αρχηγός.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Συμμαχε, σταματά να αναπολείς τις παλιές αγάπες. ο κουλιε καλά να είναι το παιδί θα τον βρει τον δρόμο του.Κόκκορας έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:43 Με κουλιε στη γεωργια παιζαμε και ευρω.ενα σαν το σημερινο θα το χωνε
Έχει προχωρήσει πολύ μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε θέμα τακτικής διαβάσματος ψυχολογίας κλπ, όχι τόσο στην τεχνική ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Ο Κωσταντελιας είναι μάγος αλλά εκτελεστικά δεν έχει ταλέντο και δύναμη, πάντως βελτίωσε πάρα πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του και χαίρεται κανείς να τον βλέπει. Ο Ιωαννίδης και ο Τσιμικας άλλο λεβελ στην ομάδα . Μας πήγαν και όλα όπως τα θέλαμε βέβαια.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Γιατί, τι είναι η Τσεχία;
Μεγαθήριο για κάποιο λόγο.
Εμείς καλά την γλεντησαμε το 2004
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2503 Απαντήσεις