!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Jimmy81 έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:14 Σας πονάει ο Ιάσονας ρατσιστάκια. Μπράβο στην δήμαρχο της Τήλου που δίδαξε άλλη μια φορά ανθρωπισμό και αντιρατσισμό. Και σας πονάει που εδώ είναι μια αριστερή γυναίκα αυτή που σας διδάσκει το αυτονόητο.

Για το ότι δέχθηκε συγχαρητήρια από την ΠτΔ απάντησε με νόημα: "Το να κάνουμε τα αυτονόητα ως κοινωνία και να δεχόμαστε συγχαρητήρια έίναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει" (προς το τέλος του βίντεο). Μεγάλη κουβέντα από μια σπουδαία γυναίκα. :smt038
Συμπεριφέρεται σαν ιδιοκτήτρια του νησιού λέγοντας ποιοι τουρίστες δεν είναι αποδεκτοί και οι δημοσιογράφοι κάνουν την πάπια και την επικροτούν κι απο πάνω... Κατάντια
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια και τις αστορίες για αγρίους
Rita Lombardo

Σχετικα με το επεισοδιο στην Τηλο:
Ο λογος που δεν εχω αντιδρασει μεχρι τωρα ειναι οτι ηθελα να μαζεψω στοιχεια για ολα τα ψεμματα αυτης της αγνωστης για μενα γυναικας που θελει να λεγεται δημαρχος μ αυτην την απαισια συμπεριφορα σε συμπολιτη της μονο και μονο επειδη εκανε μια ερωτηση.
Λοιπον για ολους εσας που πιστεψατε ενα φρικτο ψεμα και αρχισατε να κατηγορειτε(βεβαια αυτοι που με στηριξαν ηταν πολυ πολυ περισσοτεροι) εχω να σας πω αυτο.
Ναι, ημουν στο λιμανι και ψαρευα, οταν ειδα το τεραστιο λιμενικο πλοιο ν αραζει διπλα μου, προς στιγμην λεω στον εαυτον μου..μα τι γινεται? πολεμος? μετα βλεπω να κατεβαινει αυτο το πληθος των 100 ατομων με μαντηλια μουσια και μπογαλακια με τα κινητα τους στο χερι και ολοστεγνοι κανονικη μετακομιση και ΟΧΙ μετανασταση.
Και αναρωτηθηκα..γι αυτο οι ελληνες μαθητες δεν πρεπει πλεον να κανουν την προσευχη τους στα σχολεια πια?
Κι επειδη η εν λογω κυρια ηταν μπροστα και φαινοταν ν απολαμβανει το θεαμα μ ενα πλατυ χαμογελο, την ρωτησα ευγενεστατα απο που ερχονται και που τους πανε και πως αυτο το μικρο νησι μπορει να δεχθει τοσο κοσμο.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..η γυναικα εγινε εξω φρενων και να φωναζει υστερικα, νομιζα οτι θα με δειρει. Ξερεις μου λεει ποια ειμαι εγω, της λεω οχι, εγω λεει ειμαι η δημαρχος εσυ ομως δεν μας ειπες ποια εισαι μου λεει. Της συστηθηκα, ειπα τ ονομα μου κι εβγαλα το κινητο να βγαλω την ολη κατασταση επειδη καταλαβα οτι ηθελε να δημιουργηση θεμα. Τοτε βγαζει κι αυτη το δικο της και βγαζοντας με αρχισε να ψευδεται αγανακτησμενα και καλα οτι εγω ειπα να τους πεταξει στη θαλασσα. Δεν μιλησα δεν απαντησα διοτι ηδη ηξερα οτι θα την καταγγειλω για τα ψεμματα της.
Δυστυχως γι αυτην υπαρχουν μαρτυρες και μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει, οτι ολα αυτα ηταν ΔΙΚΕΣ της κουβεντες. Επισης απο ολους αυτους που αντεδρασαν στο fb ειδα και καταλαβα οτι η γυναικα αυτοι μονο εχθρες και αντιπαθειες εχει στη ζωη της, δεν φανηκε να την στηριζουν και πολλοι, αντιθετα με μενα. Κριμα βεβαια γι αυτην διοτι αν ηταν λιγο μορφωμενη θα ηξερε να τα χειριστει καπως καλυτερα, ενω ετσι επεσε σε λαθη που δε μπορει να διορθωσει, κριμα
Και ευχαριστω ολους αυτους που με βρισανε χωρις καν να ξερουν την αληθεια και ακομα πιο πολυ ευχαριστω τα ατομα που προσφερθηκαν να βοηθησουν για να φανει ολο αυτο το θεατρο του παραλογου
Συντομα παλι κοντα σας...

https://www.facebook.com/rita.lombardo. ... MWEFi6vArl
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:06 Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια και τις αστορίες για αγρίους
Rita Lombardo

Ο λογος που δεν εχω αντιδρασει μεχρι τωρα ειναι οτι ηθελα να μαζεψω στοιχεια για ολα τα ψεμματα αυτης της αγνωστης για μενα γυναικας που θελει να λεγεται δημαρχος μ αυτην την απαισια συμπεριφορα σε συμπολιτη της μονο και μονο επειδη εκανε μια ερωτηση.
Λοιπον για ολους εσας που πιστεψατε ενα φρικτο ψεμα και αρχισατε να κατηγορειτε(βεβαια αυτοι που με στηριξαν ηταν πολυ πολυ περισσοτεροι) εχω να σας πω αυτο.
Ναι, ημουν στο λιμανι και ψαρευα, οταν ειδα το τεραστιο λιμενικο πλοιο ν αραζει διπλα μου, προς στιγμην λεω στον εαυτον μου..μα τι γινεται? πολεμος? μετα βλεπω να κατεβαινει αυτο το πληθος των 100 ατομων με μαντηλια μουσια και μπογαλακια με τα κινητα τους στο χερι και ολοστεγνοι κανονικη μετακομιση και ΟΧΙ μετανασταση.
Και αναρωτηθηκα..γι αυτο οι ελληνες μαθητες δεν πρεπει πλεον να κανουν την προσευχη τους στα σχολεια πια?
Κι επειδη η εν λογω κυρια ηταν μπροστα και φαινοταν ν απολαμβανει το θεαμα μ ενα πλατυ χαμογελο, την ρωτησα ευγενεστατα απο που ερχονται και που τους πανε και πως αυτο το μικρο νησι μπορει να δεχθει τοσο κοσμο.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..η γυναικα εγινε εξω φρενων και να φωναζει υστερικα, νομιζα οτι θα με δειρει. Ξερεις μου λεει ποια ειμαι εγω, της λεω οχι, εγω λεει ειμαι η δημαρχος εσυ ομως δεν μας ειπες ποια εισαι μου λεει. Της συστηθηκα, ειπα τ ονομα μου κι εβγαλα το κινητο να βγαλω την ολη κατασταση επειδη καταλαβα οτι ηθελε να δημιουργηση θεμα. Τοτε βγαζει κι αυτη το δικο της και βγαζοντας με αρχισε να ψευδεται αγανακτησμενα και καλα οτι εγω ειπα να τους πεταξει στη θαλασσα. Δεν μιλησα δεν απαντησα διοτι ηδη ηξερα οτι θα την καταγγειλω για τα ψεμματα της.
Δυστυχως γι αυτην υπαρχουν μαρτυρες και μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει, οτι ολα αυτα ηταν ΔΙΚΕΣ της κουβεντες. Επισης απο ολους αυτους που αντεδρασαν στο fb ειδα και καταλαβα οτι η γυναικα αυτοι μονο εχθρες και αντιπαθειες εχει στη ζωη της, δεν φανηκε να την στηριζουν και πολλοι, αντιθετα με μενα. Κριμα βεβαια γι αυτην διοτι αν ηταν λιγο μορφωμενη θα ηξερε να τα χειριστει καπως καλυτερα, ενω ετσι επεσε σε λαθη που δε μπορει να διορθωσει, κριμα
Και ευχαριστω ολους αυτους που με βρισανε χωρις καν να ξερουν την αληθεια και ακομα πιο πολυ ευχαριστω τα ατομα που προσφερθηκαν να βοηθησουν για να φανει ολο αυτο το θεατρο του παραλογου

τοσος χαζοκοσμος την υποστηριξε την δημαρχινα ...τι θα καμουμε τωρα;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

nemo έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:12
Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:06 Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια και τις αστορίες για αγρίους
Rita Lombardo

τοσος χαζοκοσμος την υποστηριξε την δημαρχινα ...τι θα καμουμε τωρα;
Μόνο τα ΜΜΕ είδα να την στηρίζουν και μια μειοοψηφία ιδεοληπτικών. Η Ρίτα έχει πλήθος υποστηρικτών.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:13

Μόνο τα ΜΜΕ είδα να την στηρίζουν και μια μειοοψηφία ιδεοληπτικών. Η Ρίτα έχει πλήθος υποστηρικτών.
μονα τα δικα μας ουφα ...δεν σκαμπαζουν με τιποτα
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Jimmy81 έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:14 Σας πονάει @ Ιάσονας ρατσιστάκια. Μπράβο στ@ δήμαρχο της Τήλου που δίδαξε άλλη μια φορά ανθρωπισμό και αντιρατσισμό. Και σας πονάει που εδώ είναι @ αριστερ@ γυναίκα αυτ@ που σας διδάσκει το αυτονόητο.
Fixed, δεν μπορείς να υποθέτεις φύλα διαφόρων ανθρώπων έτσι αυθαίρετα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Sid Vicious έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:23
Jimmy81 έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:14 Σας πονάει @ Ιάσονας ρατσιστάκια. Μπράβο στ@ δήμαρχο της Τήλου που δίδαξε άλλη μια φορά ανθρωπισμό και αντιρατσισμό. Και σας πονάει που εδώ είναι @ αριστερ@ γυναίκα αυτ@ που σας διδάσκει το αυτονόητο.
Fixed, δεν μπορείς να υποθέτεις φύλα διαφόρων ανθρώπων έτσι αυθαίρετα
Όντως, η δημαρχέσα είναι ντροπή για το γυναικείο φύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Έχω τεκνοθετήσει τον επίσης ηλίθιο όρο "δημαρχέσα" τιμής ένεκεν για τους υποστηρικτές της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:13
Τα συστημικά βοθροκάναλα εννοείς;

Μα αυτό ήταν αναμενόμενο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nostromos έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:37
Jimmy81 έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:14 Σας πονάει ο Ιάσονας ρατσιστάκια. Μπράβο στην δήμαρχο της Τήλου που δίδαξε άλλη μια φορά ανθρωπισμό και αντιρατσισμό. Και σας πονάει που εδώ είναι μια αριστερή γυναίκα αυτή που σας διδάσκει το αυτονόητο.

Για το ότι δέχθηκε συγχαρητήρια από την ΠτΔ απάντησε με νόημα: "Το να κάνουμε τα αυτονόητα ως κοινωνία και να δεχόμαστε συγχαρητήρια έίναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει" (προς το τέλος του βίντεο). Μεγάλη κουβέντα από μια σπουδαία γυναίκα. :smt038
ρεζίλι και η Πρόεδρος ...ωραίους συμβούλους έχει
Προς το παρόν περιμένω διευκρίνηση για το αν η Προεδρίνα έδωσε συγχαρητήρια γι' αυτήν ή για κάποια παρελθούσα φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2024, 18:53
Πτολεμαίος έγραψε: 07 Σεπ 2024, 16:59
Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2024, 16:26

Δεν μου λείπει.
Φαίνεται.

Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2024, 16:26
Εσύ ψάξε εκεί, μέσα στο παντελόνι σου, διότι όλο για δαύτηνα μιλάς, άρα μπάμιας.
Αρκεί ένα μικρό τσιγκλισμα και η κάθε αριστερή κουράδα κάνει χμμ...πως το λέτε ..ααναι, body shaming.
Κλισεδια βέβαια που την περιμένεις από teens και όχι από γερόντισσες.
FYI πάντως , είμαι 48 και έχω 30αρα κουκλάρα.
Είμαι και παιδαρας βέβαια αλλά άσχετο.

Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2024, 16:26 Έλα, αλέ τώρα,δεν θα έχεις την τελευταία κουβέντα. Μπίχλα.
αχ καλέ, μου απαντάει ένας τύπος που τον βρίζω συνέχεια διότι δεν έχω και τίποτα καλύτερο να πω,μόνο βρισιές, δεν θα πει αυτός την τελευταία λέξη στην γερόντισσα
Ρε καλά κάνω και δεν θελω παρτίδες με σένα παλιοβρωμιάρη. Είσαι χαμαιτυπείο απ'τα λίγα. Θα έτρωγες πιο ζόρικο μπινελίκι, απο κεινο δα που καταλαβαινεις, αλλά ούτε να φτυσω πανω σου. Άρρωστο παλιονάζουλο.
Άμα αρχίσω και σε βρίζω εγώ θα γυρίσουνε τα μάτια σου να βλέπουν ανάποδα στο κούφιο κεφάλι σου.

Χίλιες φορές ναζί παρά γυφτολαγνος.

7 δισεκατομμύρια φορές.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Πτολεμαίος έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:55
Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2024, 18:53
Πτολεμαίος έγραψε: 07 Σεπ 2024, 16:59
Φαίνεται.

Αρκεί ένα μικρό τσιγκλισμα και η κάθε αριστερή κουράδα κάνει χμμ...πως το λέτε ..ααναι, body shaming.
Κλισεδια βέβαια που την περιμένεις από teens και όχι από γερόντισσες.
FYI πάντως , είμαι 48 και έχω 30αρα κουκλάρα.
Είμαι και παιδαρας βέβαια αλλά άσχετο.

αχ καλέ, μου απαντάει ένας τύπος που τον βρίζω συνέχεια διότι δεν έχω και τίποτα καλύτερο να πω,μόνο βρισιές, δεν θα πει αυτός την τελευταία λέξη στην γερόντισσα
Ρε καλά κάνω και δεν θελω παρτίδες με σένα παλιοβρωμιάρη. Είσαι χαμαιτυπείο απ'τα λίγα. Θα έτρωγες πιο ζόρικο μπινελίκι, απο κεινο δα που καταλαβαινεις, αλλά ούτε να φτυσω πανω σου. Άρρωστο παλιονάζουλο.
Άμα αρχίσω και σε βρίζω εγώ θα γυρίσουνε τα μάτια σου να βλέπουν ανάποδα στο κούφιο κεφάλι σου.

Χίλιες φορές ναζί παρά γυφτολαγνος.

7 δισεκατομμύρια φορές.
Αν και είμαι πολύ μετριόφρων άνθρωπος.. :lol: μάλλον δεν θα μπορούσες ούτε καν να ξεστομίσεις αυτα που θα σου έχωνα. Αλλά εδώ υπάρχουν κανόνες και δεν το πάω μακρύτερα απο κει που δυναμαι.
Ξεκουμπίδια τώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Λολ. Ούτε καν κοντά δεν έρχεσαι.
Ούτε καν.
Τραβά για ύπνο τώρα.
Κουράστηκες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Και τώρα αυτήν είναι δήμαρχος σε ευρωπαϊκό κράτος! Τί ψηφίζετε ρε;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:16 Και τώρα αυτήν είναι δήμαρχος σε ευρωπαϊκό κράτος! Τί ψηφίζετε ρε;

Η επιτομή της κοκκινομάλλας προχωκαγκούρισας κακοχυμένης κάρεν.

Στηρίζουμε με χίλια. :smt038
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”