!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:00
hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:57
kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:02 αυτό που γίνεται εδώ πέρα είναι ένα αέναο circlejerking.
Και τι; Είσαι σιρκλοτζερκοφοβικός;
δεν μου σηκώνεται και δεν μπορώ να συμμετέχω.
Ε, στους περισσότερους πια δεν σηκώνεται τόσο εύκολα γιατί έχουν γίνει μιας ηλικίας. Και;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:22
kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 11:00
hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:57

Και τι; Είσαι σιρκλοτζερκοφοβικός;
δεν μου σηκώνεται και δεν μπορώ να συμμετέχω.
Ε, στους περισσότερους πια δεν σηκώνεται τόσο εύκολα γιατί έχουν γίνει μιας ηλικίας. Και;
Οι περισσότεροι επιδραστικοί μιας κάποιας ηλικίας είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ο Μένιος. Ειδικότερα όταν αρπάζεται με την τσύπρια και τη δανάη. Μ' αρέσει ο εναόν κι ο σαρπ, σέβας για τον μπέρια, λατρεία για τον ισίλδουρα, γουστάρω πάσι. Δεν συμφωνώ σχεδόν σε τίποτα με τον φόσι, αλλά μ' αρέσει το ύφος, μ' αρέσει ο Τζορτζ βου στα ιστορικά, κάνω κέφι με τη δανάη, μπαίνω να διαβάσω τι έχει γράψει ο πσι κι ο μπαζούμπας, με νευριάζει ο πατησιώτης αλλά σχεδόν πάντα έχουν ενδιαφέρον αυτά που γράφει, όταν δεν το σεντονιάζει, μακάρι νά 'γράφε ο λοξίας σε περισσότερα νήματα αντί να ξεχέζει μονίμως τον σεισμίκ, γουστάρω τον στύγιο κι ας είναι κουμούνα, γελάω με τον σατανικό κι ας έχει γίνει το πιγκάλ της σούφρας του Κούλη.
Αυτά θυμάμαι προς το παρόν.
btw πέραν πάσης αμφιβολίας ο πιο επιδραστικός έβερ χρήστης του πχόρουμ υπήρξε ο θρυλικός ταϋγέτης.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Lugozzi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:19
Γάταρος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:47 Siegfried
:cry
Τσίμπα δώρο τρεις δημοσιεύσεις από τις δεκάδες που έχω διασώσει. :8)
Siegfried έγραψε:Αθεράπευτοι ιδεαλιστές, βεβαίως, τιμή μας....

Το έθνος-κράτος είναι ο θεός μας, η ιστορία η αιώνια συνείδησή μας, κάτω από τα αιώνια λάβαρα του Ελληνισμού και του κλασικού ιδεώδους συντρίβουμε τα ορφανά του Μαρξ, τα εκτρώματα της εβραϊκής σκέψης, τους φλωροδιανοούμενους με τα γενάκια που δεν μπορούν να κάνουν μία κάμψη, τα σάπια σώματα με τα σάπια μυαλά,

Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ, ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
Siegfried έγραψε:Ρε συντρόφια, γιατί στους Ολυμπιακούς Αγώνες απαγορευτόταν να συμμετέχουν βάρβαροι και οι συμμετέχοντες ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ότι έχουν ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ;

Ούτε στη Γερμανία το 1936 δεν έγιναν αυτά.
Siegfried έγραψε:ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΝΤΡΑ

Το αίμα των πολεμιστών είναι πιο ιερό από τις προσευχές των αγίων και το μελάνι των γραφιάδων

ΕΟΚΑ Β ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Γάταρος έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:14

Το έθνος-κράτος είναι ο θεός μας, η ιστορία η αιώνια συνείδησή μας, κάτω από τα αιώνια λάβαρα του Ελληνισμού και του κλασικού ιδεώδους συντρίβουμε τα ορφανά του Μαρξ, τα εκτρώματα της εβραϊκής σκέψης, τους φλωροδιανοούμενους με τα γενάκια που δεν μπορούν να κάνουν μία κάμψη, τα σάπια σώματα με τα σάπια μυαλά,

Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ, ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
Siegfried έγραψε:Ρε συντρόφια, γιατί στους Ολυμπιακούς Αγώνες απαγορευτόταν να συμμετέχουν βάρβαροι και οι συμμετέχοντες ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ότι έχουν ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ;

Siegfried έγραψε:ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΝΤΡΑ

Το αίμα των πολεμιστών είναι πιο ιερό από τις προσευχές των αγίων και το μελάνι των γραφιάδων

ΕΟΚΑ Β ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
Ο ίδιος πρεπει να'ναι :8)

https://siegfriedhellas.blogspot.com/?m=1
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Να διαβάσω και να συζητήσω πολλούς βρίσκω, έχει ακόμα ωραία ατομάκια το φόρουμ. Να επιδράσει η γνώμη τους πάνω μου, μόνο του Μαυροβασιλη, αλλά μου τον διώξατε ξόανα!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Γάταρος έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:14

ΕΟΚΑ Β ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
Ένας ο Siegfried και ένας ο υπερκουλτουριαρης, του οποίου τη συγκατάθεση είχα, να εκδώσω τις δημοσιεύσεις.
Άτιμε παμπκιν
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:25 Να διαβάσω και να συζητήσω πολλούς βρίσκω, έχει ακόμα ωραία ατομάκια το φόρουμ. Να επιδράσει η γνώμη τους πάνω μου, μόνο του Μαυροβασιλη, αλλά μου τον διώξατε ξόανα!
Δεν νομίζω να τον διώξανε τον άρχοντα. Απλώς μας βαρέθηκε και δικαίως. :lol:

Τον γνώριζα και προσωπικά και είναι ακριβώς αυτό που εξέπεμπε και στο πχόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Cecily Anne έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:25 Να διαβάσω και να συζητήσω πολλούς βρίσκω, έχει ακόμα ωραία ατομάκια το φόρουμ. Να επιδράσει η γνώμη τους πάνω μου, μόνο του Μαυροβασιλη, αλλά μου τον διώξατε ξόανα!
Μαυροβασιλης άρχοντας.

Και ο Σύνδρομος για μένα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ναύτης έγραψε: 07 Σεπ 2024, 08:07 Scouser να ξέρεις ότι, μετά από έναν διάλογο που είχαμε, άλλαξε η γνώμη, και οι στρεβλές βεβαιότητες, που είχα για τον Μεταξά ως στρατιωτικό.
Καλά να είμαστε, να τα λέμε. :wave:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

panos291 έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:20 Ο ίδιος πρεπει να'ναι :8)

https://siegfriedhellas.blogspot.com/?m=1
ΩΩΩΩ! Ωραίος! Ναί αυτός είναι! Θυμάμαι ότι είχε blog και θυμάμαι ότι είχε διαγραφεί.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Lugozzi έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:29 Ένας ο Siegfried και ένας ο υπερκουλτουριαρης, του οποίου τη συγκατάθεση είχα, να εκδώσω τις δημοσιεύσεις.
Άτιμε παμπκιν
Ναί και ο Υπερκουλτουριάρης είναι ένας από αυτούς που μπορεί να έμπαινα στο phorum μόνο και μόνο για να τον διαβάσω. Στο καινούριο δεν είχα σκοπό να κάνω εγγραφή αλλά μπήκα όταν είδα ότι έγραφε εδώ ο Υπερ. Ήταν ένας από εκείνους που με ενέπνευσαν ν' ανοίξω το νήμα "Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν". Άλλος ένας ήταν ο Sid. Οι πρώτες δημοσιεύσεις εκείνου του νήματος ήταν του Siegfried, του Υπερκουλτουριάρη και του Sid.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 07 Σεπ 2024, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:31

Και όμως η Σες ξέρει τι λέει.
Ευτυχώς συνεχίζουμε να έχουμε εξωπχωρουμικες επαφές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

O Σύνδρομος μ' επηρέασε κάνοντάς με ν' αγοράσω τον Οδυσσέα του Tζόυς. Πριν φτάσω στη μέση του βιβλίου κατάλαβα ότι είχα πέσει θύμα τρολαρίσματος αλλά ευτυχώς που το κατάλαβα κάπως νωρίς οπότε δεν έκατσα να δω και τη Στρέλλα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:31

Και όμως η Σες ξέρει τι λέει.
Ευτυχώς συνεχίζουμε να έχουμε εξωπχωρουμικες επαφές.
Εννοείς ότι τον μπάναραν από αυτό το πχόρουμ;

Αυτό είναι όντως έκπληξη.

Έχω χάσει σημαντικά επεισόδια τελικώς. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”