Εγώ μίλησα εξ'αρχής για τη συνθηκη των ανθρώπων με παιδια που ερχονται στη χωρα μας. Το αν υπάρχουν καποιοι που λενε ''πεταξτε τα στη θαλασσα'', ( επειδή το έχω ακούσει και εδώ μέσα και εκεί έξω..), μου προξενεί αλγεινή εντύπωση. Κανενα ιχνος ανθρωπιάς. Το δικό σου το ''στεγανό'' λεει μαλακίες. Δεν άκουσα την τουρίστρια την Ελληνίδα;, αλλα πιστευω τη Δήμαρχο. Αν δεν ίσχυε το γεγονος, δεν θα έμπαινε στη διαδικασια να το αναδειξει.Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 15:18Εσύ δηλαδή ήσουνα εκεί και άκουσες την τουρίστρια; Όχι. Απλά θέλεις για ιδεοληπτικούς λόγους να πιστεύεις την αριστερή δήμαρχο και θέλεις να μας το επιβάλλεις ως δεδομένο.Πασιφάη έγραψε: 07 Σεπ 2024, 15:11Έχεις κάποια περαιτέρω πληροφορία; Μάλλον όχι. Οπότε μην μας πρήζεις.Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:24
Ναι, να αποδεχτώ ως δεδομένο τον ισχυρισμό μιας αριστερής δημάρχου.
Αν εσύ βάζεις την ιδεολογια στο σκαλι του βάθρου που σε εξυπηρετεί, διχως να υπολογιζεις τα αυτονόητα, ή ζεις σε μόνιμη μαλακυνση προκειμενου να καλυπτεις τις πολιτικες σου ανάγκες, όπως και μερικές χιλιάδες σούργελα ακόμη, δεν σου φταιει κάποιος. Δέξου το με ηρεμία και προχώρα παρακείθενες.