Καλά να πάθετε, ήμουν σίγουρος για τον σαδομαζοχισμό. Κρίμα που τελείωσαν τα μνημόνια.. με τι θα φτιάχνεστε τώρα;Ντάξει, το έχω πει και εγώ ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι "πολύ αριστεροί" που κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.
Re: Οι "πολύ αριστεροί" που κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.
the end
είναι όντως γλυκούλα αλλά θα έκανε πάρα πολύ πρόθυμα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έχει πει για παράδειγμα ότι θα φυλακίσει ή θα εκτελέσει όσους πρώην εσωκομματικούς της αντιπάλους δεν το σκάσουν από τη χώρα μόλις ανέβει στην εξουσία. Τσεκάρει δηλαδή ένα πολύ βασικό κουτάκι για παρανοϊκός δικτάτορας, τώρα αν αυτές είναι κούφιες προεκλογικές υποσχέσεις δεν ξέρω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:55 Μια χαρά είναι η Ζωή. Την βρίσκω γλυκούλα, δεν θα έκανε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ποτέ
- Highlander
Αν κατάλαβα καλά, η ΚΟΕ, ο Στάθης & η Ζωή Κωνσταντοπούλου μας λένε με λίγα λόγια ότι υπάρχει τόση ζήτηση για φασισμό, που αν δεν την καλύψει η αριστερά, θα ανέβουν οι φασίστες...
- Highlander
Δεν πρόκειται για καραγκιοζιλίκι δικό μας, πρόκειται για γεγονότα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:17 Έχει πέσει σε επίπεδο Μαγγανα. Το να πας να βγάλεις, τον Λαφαζάνη και την ωραία Ζωή νεοναζί, είναι καραγκιοζιλίκι. Γίνεται να πείσεις κάποιον με αυτές τις πίπες;
Οι άνθρωποι τουλάχιστον είχαν την ακεραιότητα να τραβήξουν δικό τους δρόμο μετά την στροφή του 15 και να χάσουν την βόλεψη τους. Εκείνο το παρτσακλό ο Φίλης που 4 χρόνια διαφωνεί στα πάντα,γιατί θελει να κυβερνήσει με το Ποτάμι και να λέει τις ρατσιστικές μπούρδες του, αλλά βουτάει το 8χίλιαρο, πως τον κρίνεις; Νόμιζα κάτι τέτοιους αφορούσε το νήμα.
Η Ζωή στο εξώφυλλο του Μακελειου μαζί με Φαηλο και κασιδιάρη δέχεται συγχαρητήρια.
Ο Λαφαζανης πηγαίνει σε εκπομπή του καναλιού του Πλευρη και συνομιλεί φιλικά.
Και οι δύο στηρίζουν τις εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία.
Ο Φίλης δε λέει ρατσιστικές μπούρδες, και καλά κάνει και λέει ότι χρειάζεται συγκυβέρνηση με το Ποτάμι και λήξη της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ οι οποίοι καταστρέφουν την αριστερή, αντι-εθνικιστική και προοδευτική εικόνα της κυβέρνησης.
Οτι ειναι αριστεροτερα του συριζα ειναι καθάρματα και φασιστες, και οτι ειναι δεξιοτερα του συριζα ειναι επίσης καθάρματα και φασιστες.
Το έχουμε εμπεδωσει.
Το έχουμε εμπεδωσει.
Αστεία λες; Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα!Πάνας έγραψε: 02 Δεκ 2018, 12:07Καλά να πάθετε, ήμουν σίγουρος για τον σαδομαζοχισμό. Κρίμα που τελείωσαν τα μνημόνια.. με τι θα φτιάχνεστε τώρα;Ντάξει, το έχω πει και εγώ ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξω![]()
στους εχθρους εξ αριστερων του συριζα ανγωριζω οτι δεν χρησιμοποησαν την ευκαιρια για να φανε. πλην ομως ισως ελπιζουν να ερθουν αυτοι στα πραματα (γιατι οι ζαιοι καλυτεροι ητανε, αποκομα του 3%) καθως η ελλαδα θα βουταει στο βουρκο. σε καθε περιπτωση προκεται για φανατικους ιδεολογους
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
δεν είμαι πεπεισμένος για τα αγνά/ιδεοληπτικά κίνητρα του ζαιοδιχασμού μετά το δημοψήφισμα, οι ουλτραζ σίγουρα περίμεναν ότι οι Ελ δεν ήσαν τόσο κουραδόμαγκες και το ρεύμα των οχιτζήδων θα σάρωνε τον πίκο
σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ζαίους, το ίδιο καθάρματα αλλά με άλλο τρόπο
σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ζαίους, το ίδιο καθάρματα αλλά με άλλο τρόπο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Η παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ εκτέλεσε την αποστολή της και μετά πετάχτηκε σαν στυμμένη λεμονόκουπα, ενώ σε συνθήκες πόλωσης δεν αποκλείεται να τροφοδοτήσει με νέα στελέχη και κάποιο κρίσιμο 1-2% τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης και ο Λαφαζάνης βάλουν στην άκρη το εγώ τους (εδώ γελάμε), μπορούν να κάνουν ένα κόμμα που θα περάσει το 3%. Κατ' αναλογία ισχύει για τον εξωκοινοβουλευτικό χώρο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ περίπου ό,τι και για τον αντίστοιχο χώρο μεταξύ ΝΔ και ΧΑ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Aυτή την κλισεδούρα ότι όποια γυναίκα βγάζει δυναμισμό προς τα έξω, θα είναι σώνει και καλά ντομινάτριξ και στο κρεβάτι, ποτέ δεν την κατάλαβα. Γιατί δηλαδή να μην είναι γατούλα η Ζωζώκα στο σεχ;Πάνας έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:58Φίλε δεν ήξερα ότι έχεις σαδομαζοχιστικές τάσεις και ψάχνεις αφέντρα! Οκ, γούστα είναι αυτά. Άλλο οι πολιτικές τοποθετήσεις άλλο το πως το θέτεις.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:55 Μια χαρά είναι η Ζωή. Την βρίσκω γλυκούλα, δεν θα έκανε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ποτέ, αλλά ακόμα και αν έκανε, της καθόμουν άνετα. Και είμαι δύσκολος, δεν πάω με όποια να είναι.
Δεν μπορώ να την φανταστώ να νιαουρίζει.Jolly Roger έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:00Aυτή την κλισεδούρα ότι όποια γυναίκα βγάζει δυναμισμό προς τα έξω, θα είναι σώνει και καλά ντομινάτριξ και στο κρεβάτι, ποτέ δεν την κατάλαβα. Γιατί δηλαδή να μην είναι γατούλα η Ζωζώκα στο σεχ;Πάνας έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:58Φίλε δεν ήξερα ότι έχεις σαδομαζοχιστικές τάσεις και ψάχνεις αφέντρα! Οκ, γούστα είναι αυτά. Άλλο οι πολιτικές τοποθετήσεις άλλο το πως το θέτεις.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:55 Μια χαρά είναι η Ζωή. Την βρίσκω γλυκούλα, δεν θα έκανε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ποτέ, αλλά ακόμα και αν έκανε, της καθόμουν άνετα. Και είμαι δύσκολος, δεν πάω με όποια να είναι.
the end
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το τρισθεόρατο μέγεθος της ηλιθιότητας των Συριζαίων έγκειται στο ότι ακόμα πιστεύουν πως εκλέχτηκαν, εξού και την υπερασπίζονται, λόγω ατόφιας αριστεροσύνης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Γατούλα του σεχ η Ζωάρα (στον υπερθετικό βαθμό). Ο δυστυχής βενζινάς της Αιδηψού θα σε διαψεύσει!Jolly Roger έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:00Aυτή την κλισεδούρα ότι όποια γυναίκα βγάζει δυναμισμό προς τα έξω, θα είναι σώνει και καλά ντομινάτριξ και στο κρεβάτι, ποτέ δεν την κατάλαβα. Γιατί δηλαδή να μην είναι γατούλα η Ζωζώκα στο σεχ;Πάνας έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:58Φίλε δεν ήξερα ότι έχεις σαδομαζοχιστικές τάσεις και ψάχνεις αφέντρα! Οκ, γούστα είναι αυτά. Άλλο οι πολιτικές τοποθετήσεις άλλο το πως το θέτεις.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:55 Μια χαρά είναι η Ζωή. Την βρίσκω γλυκούλα, δεν θα έκανε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ποτέ, αλλά ακόμα και αν έκανε, της καθόμουν άνετα. Και είμαι δύσκολος, δεν πάω με όποια να είναι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Rocco Siffredi
Ζωαρα την ειχε το πρωι στο σκαι μονη της θα κατεβει λεειRakomelofronas έγραψε: 02 Δεκ 2018, 15:55 Η παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ εκτέλεσε την αποστολή της και μετά πετάχτηκε σαν στυμμένη λεμονόκουπα, ενώ σε συνθήκες πόλωσης δεν αποκλείεται να τροφοδοτήσει με νέα στελέχη και κάποιο κρίσιμο 1-2% τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης και ο Λαφαζάνης βάλουν στην άκρη το εγώ τους (εδώ γελάμε), μπορούν να κάνουν ένα κόμμα που θα περάσει το 3%. Κατ' αναλογία ισχύει για τον εξωκοινοβουλευτικό χώρο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ περίπου ό,τι και για τον αντίστοιχο χώρο μεταξύ ΝΔ και ΧΑ.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μακάρι να ισχύει. 2% αυτή, 1,5 ο Βαρουφάκης, 1,5 και ο Λάφα, θα εγκλωβίσουν αρκετό κόσμο χωρίς να μπουν Βουλή. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και δεξιά της ΝΔ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 2 Απαντήσεις