!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νανουρήστε τον GoBzi !!!
- tanipteros
Re: Νανουρήστε τον GoBzi !!!
φίλε GoBzi έχω δεύτερη μέρα με ξανύχτι μέχρι τα χαράματα... μου φαίνεται θα βγάλω κανα νήμα "Νανουρήστε τον Τανύπτερο"..
ο Μπεθάνης λέει ότι οι Θεοί ενίοτε ενώνονται με θνητούς... ο Ιησούς και η Μαγδαληνή ποια παιδιά είχαν ;
ο Μπεθάνης λέει ότι οι Θεοί ενίοτε ενώνονται με θνητούς... ο Ιησούς και η Μαγδαληνή ποια παιδιά είχαν ;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Μην τρώς το βράδυ και μην είσαι στο κινητό. Δεν το ειδα όλο, με πήρε ο ύπνος λίγο μετά απο εκεί που έλεγε για καρδινάλιους, αλλά θα το ξαναβάλω σήμερα. Εγώ τον έβαλα να παίζει με YT premium, οπότε εχω την οθόνη κλειστή και τον ακούω να μιλάει. Νομίζω το ίδιο μπορείς να το κάνεις και με το youtube revanced, δες το.tanipteros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:07 φίλε GoBzi έχω δεύτερη μέρα με ξανύχτι μέχρι τα χαράματα... μου φαίνεται θα βγάλω κανα νήμα "Νανουρήστε τον Τανύπτερο"..
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μπα...θα τον βοηθήσει το τζίνι τουGoBzi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:40Μην τρώς το βράδυ και μην είσαι στο κινητό. Δεν το ειδα όλο, με πήρε ο ύπνος λίγο μετά απο εκεί που έλεγε για καρδινάλιους, αλλά θα το ξαναβάλω σήμερα. Εγώ τον έβαλα να παίζει με YT premium, οπότε εχω την οθόνη κλειστή και τον ακούω να μιλάει. Νομίζω το ίδιο μπορείς να το κάνεις και με το youtube revanced, δες το.tanipteros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:07 φίλε GoBzi έχω δεύτερη μέρα με ξανύχτι μέχρι τα χαράματα... μου φαίνεται θα βγάλω κανα νήμα "Νανουρήστε τον Τανύπτερο"..
Παρατηρητής...
Ο καθένας όπως την βρίσκειksk έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:41Μπα...θα τον βοηθήσει το τζίνι τουGoBzi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:40Μην τρώς το βράδυ και μην είσαι στο κινητό. Δεν το ειδα όλο, με πήρε ο ύπνος λίγο μετά απο εκεί που έλεγε για καρδινάλιους, αλλά θα το ξαναβάλω σήμερα. Εγώ τον έβαλα να παίζει με YT premium, οπότε εχω την οθόνη κλειστή και τον ακούω να μιλάει. Νομίζω το ίδιο μπορείς να το κάνεις και με το youtube revanced, δες το.tanipteros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:07 φίλε GoBzi έχω δεύτερη μέρα με ξανύχτι μέχρι τα χαράματα... μου φαίνεται θα βγάλω κανα νήμα "Νανουρήστε τον Τανύπτερο"..
ο Μπεθάνης λέει ότι οι Θεοί ενίοτε ενώνονται με θνητούς... ο Ιησούς και η Μαγδαληνή ποια παιδιά είχαν ;![]()
- tanipteros
Κική μου........... !!!!!!!!!!!!ksk έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:41Μπα...θα τον βοηθήσει το τζίνι τουGoBzi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:40Μην τρώς το βράδυ και μην είσαι στο κινητό. Δεν το ειδα όλο, με πήρε ο ύπνος λίγο μετά απο εκεί που έλεγε για καρδινάλιους, αλλά θα το ξαναβάλω σήμερα. Εγώ τον έβαλα να παίζει με YT premium, οπότε εχω την οθόνη κλειστή και τον ακούω να μιλάει. Νομίζω το ίδιο μπορείς να το κάνεις και με το youtube revanced, δες το.tanipteros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 02:07 φίλε GoBzi έχω δεύτερη μέρα με ξανύχτι μέχρι τα χαράματα... μου φαίνεται θα βγάλω κανα νήμα "Νανουρήστε τον Τανύπτερο"..
ο Μπεθάνης λέει ότι οι Θεοί ενίοτε ενώνονται με θνητούς... ο Ιησούς και η Μαγδαληνή ποια παιδιά είχαν ;![]()
Που χάθηκες τόσο καιρό;;;;

-
Chupacabra
Όποιος πάντως επιδίωξε να τον βγάλει απ'
τη μέση κοιτά τα ραδίκια ανάποδα.
Ήρθα εδώ μπας και κοιμηθώ και εγώ. Ο Όττο υποσχέθηκε ότι θα με γαμησει και δεν έχω καταλάβει αν το εννοεί κυριολεκτικά ή μεταφορικα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Στα απολεσθέντα...tanipteros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:43Κική μου........... !!!!!!!!!!!!ksk έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:41Μπα...θα τον βοηθήσει το τζίνι τουGoBzi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:40
Μην τρώς το βράδυ και μην είσαι στο κινητό. Δεν το ειδα όλο, με πήρε ο ύπνος λίγο μετά απο εκεί που έλεγε για καρδινάλιους, αλλά θα το ξαναβάλω σήμερα. Εγώ τον έβαλα να παίζει με YT premium, οπότε εχω την οθόνη κλειστή και τον ακούω να μιλάει. Νομίζω το ίδιο μπορείς να το κάνεις και με το youtube revanced, δες το.![]()
![]()
Που χάθηκες τόσο καιρό;;;;![]()
Παρατηρητής...
Καλησπέρα και καλή βραδιά.
Gobzαρε, ένα μόνο σε λέω:Δε κονσπίρασι κλουμπ, Γιώργαρος και Δήμος, στο 5λεπτο:

Εγγύηση φιλαράκι...

Εγγύηση φιλαράκι...

- tanipteros
Φίλε ΓκοΒζι βρήκα νέα βίντεο
https://www.youtube.com/@GeorgeCharalampidisphilosophy
πες μου την γνώμη σου !!!

Ξεφτιλιστηκε ο Ασκητής, σπουδασμένος και δεν ξέρει τι σημαίνει το "νομοτελειακά"Pillars έγραψε: 19 Ιαν 2024, 02:23Οργανωμένοι σατανιστές
![]()
![]()
![]()
Ρυπαροί υπάνθρωποι πιο σιχαμένοι από κατσαρίδες.
Αν δεν τους μαζέψουμε έγκαιρα θα μας κάνουνε Σόδομα και Γόμορρα.
![]()
Σατανιστής πραγματικός ο Οικονόμου , οι άλλοι δύο μόνο ανόητοι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τον είχα πετύχει αυτόν τις προάλλες και στον είχα ανεβάσει στο νήμα με τον Βούδα.tanipteros έγραψε: 06 Δεκ 2024, 20:33Φίλε ΓκοΒζι βρήκα νέα βίντεο
https://www.youtube.com/@GeorgeCharalampidisphilosophy
πες μου την γνώμη σου !!!![]()
Σόρρυ, αυτό τώρα το είδα. Που τους βρίσκω τους κύριους;exiledd έγραψε: 26 Οκτ 2024, 00:53 Gobzαρε, ένα μόνο σε λέω:Δε κονσπίρασι κλουμπ, Γιώργαρος και Δήμος, στο 5λεπτο:
Εγγύηση φιλαράκι...
![]()