!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στιβος

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Στιβος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

jason0 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 00:46
Σέλευκας έγραψε: 27 Αύγ 2024, 18:55
georgebi έγραψε: 27 Αύγ 2024, 17:09

:smt023

Εκείνη την εποχή μόνο ο Γκατσιουδης και ο Ιακωβακης

Όσο από διακρίσεις ο λουζερας :lol: Γκατσιουδης

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

και όλα αυτά μέχρι τα 28 του (όταν τα καλύτερα χρονια του ήταν μπροστά του) οπου ο σοβαρότατος τραυματισμός του τελείωσε για πάντα την καριέρα του
Ο Γκατσιούδης ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών τότε που αγωνιζόταν. Οι Ολυμπιακοί δεν του πήγαν, μου θυμίζει τον Βλάση Μάρα.
Αν ήταν αυτός ο μεγαλυτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών τότε, ο Πυρρος που γαμουσε και έδερνε και στους Ολυμπιακούς και οπου επαιρνε μέρος τότε τι ήταν
Επιπέδου Κουκοδημου ο Γκατσιουδης, λουζερας
Για στίβο μιλούσα αλλά ο Πύρρος έτσι και αλλιώς εμφανίστηκε το 92 που ο Γκατσιουδης είχε τελειωσει.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Σχεδόν συνομήλικοι είναι Πυρρος και Γκατσιουδης, ξαναψαξου
Απλά ο ένας έπαιρνε χρυσά και ο άλλος πανηγυρισε μια 6η θέση
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Σέλευκας έγραψε: 28 Αύγ 2024, 09:39
Για στίβο μιλούσα αλλά ο Πύρρος έτσι και αλλιώς εμφανίστηκε το 92 που ο Γκατσιουδης είχε τελειωσει.
Εγκεφαλικό παθατε ολοι, ποιος Γκατσιουδης τελειωνε το 92; Που να μην σου ειχε παραθεσει ολες του τις διακρίσεις χρονολογικα ο αλλος.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Για στίβο μιλούσα, και πριν το 2000 που πήρε το χρυσό ο Κεντέρης ,εννοείται οτι ο Πυρρος με τρια χρυσά είναι πάνω απο όλους γενικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

sharp έγραψε: 28 Αύγ 2024, 00:36
georgebi έγραψε: 27 Αύγ 2024, 15:52
Βέβαια τα ωράρια ειναι δύσκολα....αλλά εκτός απ το τζαναμπετικο https://www.eurovisionsport.com/explore ... -Athletics
Γιατί τσιγγουνεύονται τις έξτρα κάμερες για τα επί μέρους αγωνίσματα, όπως κάνουν στα πανευρωπαϊκά; :011:

Αυτοί θα τα έχουν και μετά ή μόνο λάιφ;Συνήθως τα βάζουν και στο γιουτουμπ
Και οι δυο τα έχουν on demand....yt όχι απ το 2022 που η iaaf δημιούργησε τη πλατφόρμα της... η οποία παρεμπιπτόντως ειναι ελαφριά και εύχρηστη :smt023

Το θέμα ειναι πως εδώ και ένα χρόνο το περιεχόμενο της για τα Ευρωπαϊκά κράτη το μπλοκάρει.... ώστε αναγκαστικά να κατευθυνθείς στο βαρύ και δυσλειτουργικό eurovisionsport :011:

Ειδικά για μένα που αυτή τη στιγμή είμαι διακοπές ....και θα συνεχίσω να είμαι για κάμποσες μέρες ακομα.... το σχετικά αδύναμο λαπτοπ που έχω μαζί μου κολλάει απελπιστικά στο eurovisionsport... βεβαια κολλάει και το κινητό μου που κανονικά θα πρεπε να ειναι οκ :smt017

Η ουσία ειναι πως η εμπειρία θέασης ...όσο και να το πάλεψα ειναι πολύ δυσάρεστη για να τη συνεχίσω στο eurovisionsport :cry

Στο worldathletics.org/videos πάλι, αυτή τη φορά έκλεισαν το παραθυράκι της Ρουμανίας
και παρ ολο που πειραματίστηκα με ψεύτικες ip και email από εκτός Ευρώπης κράτη....δυστυχώς ατύχησα :cry

Ούτε απο Ρωσικά τορρεντ βλέπω μέχρι στιγμής φως...ούτε κάποιος Πακιστανός που κάποιες φορές ανεβάζει στο yt (μέχρι να του το κατεβάσουν) έχει κάνει κάποια κίνηση :a040:

Ομολογώ πως αυτή ειναι για μένα μια ΠΟΛΥ δυσάρεστη κατάσταση

(που λογικά όταν - μετά απο μέρες - επιστρέψω στη βάση μου με τα κανονικά μηχανήματα μου και την ταχύτητα της κανονικής μου σύνδεσης... κάποια λύση θα βρω) :102:

αλλά εδώ που είμαι...για πρώτη φορά νιώθω ηττημένος :a040:

και καθώς επι Τσιπρα ποτέ δεν μου χε συμβεί κάτι τέτοιο :smt018

το μόνο που μπορώ να πω ειναι: Μητσοτάκη γ@μι@σ@ι :011:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

georgebi

αν ισχύουν αυτά, από Αυστραλέζικη ΙΡ παίζουν. Και ίσως και άλλες που μπορείς να τσεκάρεις.

https://worldathletics.org/competitions ... e-to-watch

Το eurovisionsports είχε χθες στο πρωϊνό πρόβλημα με αποτέλεσμα να χάσουμε τα 100εμπ επτάθλου :011:

Γενικώς όλοι... παρέα με τον Μητσοτάκη
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ούτε U20.....ούτε καν trackfield.brinkster

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Τα αποτελέσματα των World Masters Athletics που διεξήχθησαν στην Σουηδία 13-14 Αυγούστου:

https://meets.rosterathletics.com/publi ... e?id=25549
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
sharp

Α ωραία. Μπαίνω να συνεχίσω το μπατς κατέβασμα που μου κόψανε οι αχρείοι.
sharp

micmic έγραψε: 29 Αύγ 2024, 18:22 Τα αποτελέσματα των World Masters Athletics που διεξήχθησαν στην Σουηδία 13-14 Αυγούστου:

https://meets.rosterathletics.com/publi ... e?id=25549
:o

Μ90 δεν έχει, να κατέβω...
Άβαταρ μέλους
georgebi

Λοιπόν.... επιτέλους κατάφερα και άνοιξα τα βίντεο της worldathletics

χάρη σε Ρώσικο λογισμικό (ο Θεός να φυλάει τον ηγέτη του ελεύθερου κόσμου, τον Βλαντιμιρ Πουτιν :hebit: )

και Καναδική ip (ευλογημένο να ναι το πρώτο καταφύγιο των φυγάδων απ το κολαστήριο του καπιταλισμού... τις ΗΠΑ :011: )

έτσι μόλις ολοκλήρωσα το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης μέρας :g030:
είμαι δηλαδή 3 μέρες πίσω :roll:
αλλά δεν φοβάμαι, τώρα που βρήκα τη λύση....το νερό μπήκε στο αυλάκι :g030:

Πρώτες εντυπώσεις..... χμμμ .... μέτριες

Το στάδιο ...ακομα και για πρωί.... υπερβολικά άδειο.... ούτε οι συναθλητές των αγωνιζομένων δεν ειναι παρόντες

Οι σπορκαστερς - η γυναίκα παίρνω όρκο πως ειναι η Πολα Ρακλιφ, τον αντρα θα τον ανακαλύψω - αν και ενημερωμένοι και περιγράφουν αυτό που βλέπουν (πράγμα που δεν ειναι πάντα αυτονόητο :roll: ) σε σχέση με τα φιλαράκια μας απ το ευρωπαϊκό U18..... καμία σχέση :cry

Η τηλεοπτική κάλυψη στα δρομικά......απλά οκ
στα άλματα όμως και ειδικά στις ρίψεις....στο πανελλήνιο απ την ΕΡΤ πολύ ανώτερη

Για μη σχολιάσω που στη σφύρα στα αποτελέσματα μας έβαλαν μόνο του 12 που προκρίθηκαν (ο 12ος με 69 μέτρα) Εγώ θυμάμαι πως κατεβάσαμε ενα δικό μας με την 3η επίδοση στους συμμετέχοντες... 77 μέτρα φετινο ..... που θα μάθω τι σκατά έριξε που αν μπω σε στιβικο σάιτ θα σποιλεριαστω καθώς όπως είπα είμαι 3 μέρες πίσω ; :011:

Και ένα τελευταίο σχόλιο.... θυμάμαι στα νιάτα μου που το ταρτάν στο καραισκακη ήταν τόσο φθαρμένο που ειδικά εκει, τα καρφιά που βιδώναμε στα σπάικς μας ήταν ενα νούμερο κοντύτερα..... γιατί τα κανονικά θα βρίσκαν στο τσιμέντο από κάτω :roll:

Ε ομολογώ πως τόσο φθαρμένο ταρταν δεν περίμενα να το δω εν έτη 2024 σε ενα παγκόσμιο πρωτάθλημα της IAAF :011:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως οι Παραολυμπιακοί είναι ο ναός της αδικίας. Τεράστιες διαφορές βαθμού αναπηρίας μεταξύ αθλητών της ίδιας κατηγορίας, ειδικά στις σοβαρότερες παθήσεις. Και σχεδόν πάντα, όποιος φαίνεται ικανότερος "με το μάτι", κερδίζει κιόλας. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, αλλά πάντως μου κάνει εντύπωση πώς δεν έχουν τύχει της ίδιας προβολής οι αγώνες Masters που πιστεύω ότι θα είχαν 10 φορές μεγαλύτερη τηλεθέαση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
georgebi

Παρ ολο που πιο αγνός στιβικος απο εμένα δεν υπάρχει στο γνωστό και άγνωστο σύμπαν :g030:

ομολογώ πως τη χθεσινή κόντρα - πανηγυράκι στα 100μ των

Εικόνα

πολύ τη χάρηκα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

*** και μακάρι έστω κι έτσι :smt023 να προσελκύσουμε και να αποσπάσουμε τα μικρά παιδιά απ τα βοθροσπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σαρβαιβορ κλπ) :102:
Spoiler
sharp

Ακατανόητο να χάσει ο δρομέας από τον άλτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”