!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δομικά Υλικά: 10 προσομοιωσεις σεισμού

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Δομικά Υλικά: 10 προσομοιωσεις σεισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Τι χλαπάτσας είσαι εσύ ρε!
Γιατί δεν απαντάς ρε παλιοχέστη και προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα;

Αυτό...
seismic έγραψε: 27 Αύγ 2023, 14:41 Μάθε ότι η Ελλάδα ( φορέας του κράτους ) εξετάζει την πατέντα μου.
Δεύτερον Γίνονται σχέδια με την πατέντα μου αυτή την στιγμή που μιλάμε για ένα έργο πολλών εκατομμυρίων που αφορά την ενέργεια και έκανα το σχέδιο του έργου εγώ και είναι σε γραφείο μελετών για τα στατικά. Μου το ζήτησε Αμερικάνικη εταιρεία.
...το έγραψες προς εμένα σε αυτό το φόρουμ πριν ένα χρόνο...
Απάντησε λοιπόν, είναι αλήθεια αυτό που έγραψες και αν ναι, γιατί δεν προχώρησε η δουλειά;

Το ότι ο Καρύδης τοποθέτησε την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο (αλλά δεν θυμόσουν ποιο είναι), το έχεις ποστάρε επίσης σε αυτό το φόρουμ...οπότε πες μας, είναι αλήθεια ή όχι; Έβαλε ο Καρύδης την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο; Εγώ λέω πως ήταν ακόμα μία από τις τεράστιες καυχησιολογίες σου, δηλαδή άλλο ένα ψέμα...

ΥΓ.
Για τα άλλα φόρα, ήσουν ΕΣΥ που μας έφερνες λινκ από τα δύο φόρα των μηχανικών που έγραφες και σου απαντούσαν.
Οπότε, ήταν πολύ εύκολο να δω τι έπαιζε σε εκείνα τα φόρα και, φυσικά, διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι είσαι ο καραγκιόζης των φόρα...
Μέχρι και στους 4 ΤΡΟΧΟΥΣ σε έκραξαν.
Οπότε λούφαξε στην τρύπα σου και απάντα...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 12:38 Δουλεύεις για τους ανταγωνιστές μου με σκοπό να σταματάει ότι πάω να αρχίσω?
Δεν νομίζω ότι μπορείς να γίνεις περισσότερο βλάκας απ' όσο δείχνεις με κάτι τέτοια ποστς...
Ποιοί ανταγωνιστές σου ρε καρνάβαλε; εννοείς τους πολιτικούς μηχανικούς και τις αρμόδιες υπηρεσίες;
Καλά, αυτοί αφού είναι επιστήμονες του κλάδου, εμένα θα ακούν;

Ρε μάπα, είναι δυνατό να πιστεύεις ότι όλος ο επιστημονικός κόσμος ασχολείται με το εδώ φόρουμ και το τι γράφεις εσύ;
Εσύ ρε ούργιε (με περικεφαλαία), καυχιέσαι πως δημοσιεύεις σε περιοδικά με κριτές και πιστεύεις πως μπορώ εγώ από το εδώ φόρουμ να σταματήσω τις προσπάθειές σου; ΠΩΣ ρε κολοκύθα; Πως θα σταματήσω ό,τι πας ν' αρχίσεις; Θα με διαβάζουν "οι ανταγωνιστές σου" (άλλη μαλακία αυτή) και θα λένε: "α, ωραία του τα λέει ο Λοξίας. Να μην δώσουμε καμία σημασία σε αυτά που λέει ο seismic"!

Και οι ξένοι ανταγωνιστές σου ρε ψώνιο; έχουν μάθει ελληνικά για να με διαβάζουν;

Ρε ραδικοβλάσταρο, δεν σκέφτηκες καθόλου ότι η αποδόμηση που σου έχει κάνει μόνο ο Νταγκλής, αρκεί για να γελάνε μαζί σου και τα τοιχώματα χωρίς τένοντες;
Ρε ανίδεε καυχησιολόγε, από εμένα, τον άσχετο, θα περίμενε κάποιος να καταλάβει πόσο χατζημπουμπούνας είσαι;

ΥΓ.
Ρε ψωνισμένε, εδώ και χρόνια γράφεις και καλείς τους πολιτικούς μηχανικούς να σου απαντήσουν στις ερωτήσεις που θέτεις.
Φυσικά, εκτός από μερικούς πολιτικούς μηχανικούς που έτυχε να είναι μέλη του φόρουμ, ΠΟΙΟΣ άλλος να σου απαντήσε ρε ούργιε;
Ξεκαβάλα ψώνιο...ο κόσμος δεν χωρίζεται σε εσένα και σε όλους τους άλλους.
Αν θέλεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, τράβα σε κάνα συνέδριο...
Και εκεί, θα φας καλά...
seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 »

Λοξίας έγραψε: 04 Σεπ 2024, 13:14
seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 12:38 Δουλεύεις για τους ανταγωνιστές μου με σκοπό να σταματάει ότι πάω να αρχίσω?
Δεν νομίζω ότι μπορείς να γίνεις περισσότερο βλάκας απ' όσο δείχνεις με κάτι τέτοια ποστς...
Ποιοί ανταγωνιστές σου ρε καρνάβαλε; εννοείς τους πολιτικούς μηχανικούς και τις αρμόδιες υπηρεσίες;
Καλά, αυτοί αφού είναι επιστήμονες του κλάδου, εμένα θα ακούν;

Ρε μάπα, είναι δυνατό να πιστεύεις ότι όλος ο επιστημονικός κόσμος ασχολείται με το εδώ φόρουμ και το τι γράφεις εσύ;
Εσύ ρε ούργιε (με περικεφαλαία), καυχιέσαι πως δημοσιεύεις σε περιοδικά με κριτές και πιστεύεις πως μπορώ εγώ από το εδώ φόρουμ να σταματήσω τις προσπάθειές σου; ΠΩΣ ρε κολοκύθα; Πως θα σταματήσω ό,τι πας ν' αρχίσεις; Θα με διαβάζουν "οι ανταγωνιστές σου" (άλλη μαλακία αυτή) και θα λένε: "α, ωραία του τα λέει ο Λοξίας. Να μην δώσουμε καμία σημασία σε αυτά που λέει ο seismic"!

Και οι ξένοι ανταγωνιστές σου ρε ψώνιο; έχουν μάθει ελληνικά για να με διαβάζουν;

Ρε ραδικοβλάσταρο, δεν σκέφτηκες καθόλου ότι η αποδόμηση που σου έχει κάνει μόνο ο Νταγκλής, αρκεί για να γελάνε μαζί σου και τα τοιχώματα χωρίς τένοντες;
Ρε ανίδεε καυχησιολόγε, από εμένα, τον άσχετο, θα περίμενε κάποιος να καταλάβει πόσο χατζημπουμπούνας είσαι;

ΥΓ.
Ρε ψωνισμένε, εδώ και χρόνια γράφεις και καλείς τους πολιτικούς μηχανικούς να σου απαντήσουν στις ερωτήσεις που θέτεις.
Φυσικά, εκτός από μερικούς πολιτικούς μηχανικούς που έτυχε να είναι μέλη του φόρουμ, ΠΟΙΟΣ άλλος να σου απαντήσε ρε ούργιε;
Ξεκαβάλα ψώνιο...ο κόσμος δεν χωρίζεται σε εσένα και σε όλους τους άλλους.
Αν θέλεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, τράβα σε κάνα συνέδριο...
Και εκεί, θα φας καλά...
Άκου εδώ δεν θα ασχολούμαι μαζί σου συνέχεια γιατί έχω να γράψω εργασία για το καλύτερο περιοδικό του κόσμου να σας κόψω τον βήχα μία και έξω.
Ο Νταγκλής πραγματικά είχε μια ωραία αντιπαράθεση μαζί μου με την οποία είχαμε διαφορετικές απόψεις.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είχε δίκαιο γιατί είναι πολιτικός μηχανικός. Θα σου το αποδείξω αμέσως στο επόμενο άρθρο.
seismic1

Ντακλης@
Νταγκλής είπε... Την διατμητική αστοχία την σταματάει ο διατμητικός οπλισμός και όχι η προένταση.
ΕικόναΕικόνα
Η Απάντησή μου είναι.
Η προένταση - θλίψη του τοιχώματος δημιουργεί τριβή στους κόκκους του σκυροδέματος Η τριβή αντιδρά σε όλες τις τέμνουσες αυξάνοντας την δυναμική αντίδραση προς τις τέμνουσες. Σε προσομοίωση που έχω κάνει, η προένταση αύξησε την αντοχή της διατομής προς την τέμνουσα βάσης κατά 30,9%
Εικόνα
Οπότε αυτό που λέει δεν ισχύει για κάποιον που ξέρει τι κάνει η προένταση.
Νταγκλής είπε...Ότι η πρόσθετη θλίψη στην διατομή εκτός των στατικών φορτίων θα διαλύσει το σκυρόδεμα
Εγώ του απάντησα ότι το οπλισμένο σκυρόδεμα έχει αυτό το πρόβλημα της αστοχίας του σκυροδέματος λόγο θλίψης ο λόγος είναι ο εξής.
Εικόνα
Το προεντεταμένο σκυρόδεμα δεν έχει πρόβλημα αστοχίας από θλίψη διότι όλη η διατομή είναι ενεργή οπότε αναλαμβάνει περισσότερα φορτία θλίψης
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 14:34 Άκου εδώ δεν θα ασχολούμαι μαζί σου συνέχεια
Ναι, να μην ασχολείσαι μαζί μου. Όταν γράφεις καυχησιολογικά ψέματα, θα ασχολούμαι εγώ μαζί σου και θα σε ξεμπροστιάζω...

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 14:34 γιατί έχω να γράψω εργασία για το καλύτερο περιοδικό του κόσμου να σας κόψω τον βήχα μία και έξω.
Γιατί να γράψεις άλλη εργασία; Γιατί δεν στέλνεις αυτήν που έστειλες στο περιοδικό Κατερίνα και την αξιολόγησαν ένας χημικός μηχανικός και ένας ψυχολόγος; Τι; φοβάσαι να στείλεις την ίδια;

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 14:34Ο Νταγκλής πραγματικά είχε μια ωραία αντιπαράθεση μαζί μου με την οποία είχαμε διαφορετικές απόψεις.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είχε δίκαιο γιατί είναι πολιτικός μηχανικός. Θα σου το αποδείξω αμέσως στο επόμενο άρθρο.
Δεν μπορείς να μου αποδείξεις τίποτε εσύ! Έχεις χάσει την αξιοπιστία σου, επειδή μας έχεις φλομώσει στις ψεύτικες καυχησιολογίες.
Ο Νταγκλής, σαν πολιτικός μηχανικός υψηλού επιπέδου, είναι πολύ πιο αξιόπιστος από εσένα.

Άντε τώρα να στείλεις την εργασία σου και να μην ξεχάσεις να μας πεις τι θα σου πουν...
seismic1

Λοξίας έγραψε: 04 Σεπ 2024, 15:54
seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 14:34 Άκου εδώ δεν θα ασχολούμαι μαζί σου συνέχεια
Ναι, να μην ασχολείσαι μαζί μου. Όταν γράφεις καυχησιολογικά ψέματα, θα ασχολούμαι εγώ μαζί σου και θα σε ξεμπροστιάζω...

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 14:34 γιατί έχω να γράψω εργασία για το καλύτερο περιοδικό του κόσμου να σας κόψω τον βήχα μία και έξω.
Γιατί να γράψεις άλλη εργασία; Γιατί δεν στέλνεις αυτήν που έστειλες στο περιοδικό Κατερίνα και την αξιολόγησαν ένας χημικός μηχανικός και ένας ψυχολόγος; Τι; φοβάσαι να στείλεις την ίδια;

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 14:34Ο Νταγκλής πραγματικά είχε μια ωραία αντιπαράθεση μαζί μου με την οποία είχαμε διαφορετικές απόψεις.
Δεν μπορείς να μου αποδείξεις τίποτε εσύ! Έχεις χάσει την αξιοπιστία σου, επειδή μας έχεις φλομώσει στις ψεύτικες καυχησιολογίες.
Ο Νταγκλής, σαν πολιτικός μηχανικός υψηλού επιπέδου, είναι πολύ πιο αξιόπιστος από εσένα.

Άντε τώρα να στείλεις την εργασία σου και να μην ξεχάσεις να μας πεις τι θα σου πουν...
Ο ερευνητής Α με διεθνή ευρεσιτεχνία είναι ανώτερος από όλους να σκάσεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Είπαμε...μην ασχολείσαι μαζί μου διότι έχεις να στείλεις την εργασία σου...
Θα ασχολούμαι εγώ μαζί σου...
seismic1

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση.
Πρέπει να γράψω άλλη όπως έκανα στο βιβλίο με επιπλέον νέα έρευνα και αναφορά στην παλιά.
Εδώ είναι η αρχική νέα περίληψη.
Spoiler
Earthquake Engineering & Structural Dynamics
Abstract
Οι μηχανισμοί και οι μέθοδοι της εφεύρεσης αποσκοπούν κυρίως στην ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια των κατασκευών σε περίπτωση φυσικών φαινομένων, όπως σεισμοί, ανεμοστρόβιλοι και ισχυροί άνεμοι. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του ελέγχου των παραμορφώσεων της κατασκευής. Οι βλάβες και οι παραμορφώσεις είναι στενά συνδεδεμένες έννοιες, καθώς ο έλεγχος των παραμορφώσεων οδηγεί και στον έλεγχο των βλαβών. Η μέθοδος σχεδιασμού περιλαμβάνει την εφαρμογή τεχνητής συμπίεσης σε όλα τα άκρα των διατμητικών τοίχων από οπλισμένο σκυρόδεμα, μέσω της χρήσης υδραυλικών γρύλων και τενόντων που διέρχονται ελεύθερα μέσα από σωλήνες, καθώς και την πάκτωση των τενόντων με το έδαφος θεμελίωσης χρησιμοποιώντας διαστελλόμενες αγκυρώσεις, με τις οποίες συνδέονται, οι οποίες τοποθετούνται σε βάθος μέσα στις γεωτρήσεις.
Οι αγκυρώσεις της εφεύρεσης βρίσκουν επίσης εφαρμογή στην πάκτωση ανεμογεννητριών στο έδαφος, μειώνοντας το κόστος θεμελίωσης, καθώς και στην κατασκευή φραγμάτων, γεφυρών και άλλων δομών που απαιτούν πάκτωση και τάνυση αυξάνοντας την φέρουσα ικανότητά τους.
Η πρόκληση στην αντισεισμική τεχνολογία έγκειται στη δημιουργία κατασκευών που εξισορροπούν τη σταθερότητα, την ελαστικότητα και τη δυναμική απόκριση στις σεισμικές δυνάμεις. Οι σύγχρονοι σχεδιασμοί του φέροντος οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα συχνά επικεντρώνονται στη δυσκαμψία των διατμητικών τοιχωμάτων για να επιτύχουν αντοχή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφική αστοχία υπό μεγάλες σεισμικές επιταχύνσεις. Από την άλλη, τα ελαστικά υποστυλώματα παρουσιάζουν μικρή δυναμική απόκριση και σε υψηλές επιταχύνσεις εμφανίζουν ανελαστικές και ψαθυρές μετατοπίσεις. Η υπάρχουσα τεχνολογία των κατασκευών θεωρεί αναπόφευκτη την ανελαστική μετατόπιση των ορόφων. Για αυτόν τον λόγο, έχουν επινοηθεί μηχανισμοί επιλεγμένης ιεραρχικής αστοχίας και κατανάλωσης ενέργειας, ώστε να αποτραπεί η γρήγορη κατάρρευση της κατασκευής. Οι μηχανισμοί αυτοί περιλαμβάνουν την πλαστιμότητα και τον ικανοτικό σχεδιασμό.
Παρ' όλα αυτά, ακόμα και αυτοί οι μηχανισμοί είναι προβληματικοί σε μεγάλες σεισμικές επιταχύνσεις. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, αναπτύσσονται καινοτόμες προσεγγίσεις, όπως συστήματα απομόνωσης βάσεων, εύκαμπτες αρθρώσεις και διατάξεις διάχυσης ενέργειας. Αυτές οι τεχνολογίες αποσκοπούν στο να επιτρέπουν την ελεγχόμενη κίνηση των δομικών στοιχείων, μειώνοντας τις επιπτώσεις των σεισμικών δυνάμεων και διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα του κτιρίου. Ωστόσο, η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας παραμένει μια σύνθετη και δύσκολη πρόκληση για τη μηχανική, καθώς οι παράγοντες που καθορίζουν τη σεισμική συμπεριφορά των κατασκευών είναι πολλοί και συχνά απρόβλεπτοι, αυξάνοντας τα σεισμικά φορτία πέρα από το όριο σχεδιασμού. Αυτό συμβαίνει επειδή η κατεύθυνση του σεισμού, το ακριβές περιεχόμενο των συχνοτήτων της σεισμικής διέγερσης και η διάρκειά της παραμένουν άγνωστα. Επιπλέον, οι μέγιστες πιθανές επιταχύνσεις που προβλέπουν οι σεισμολόγοι και καθορίζουν τον συντελεστή αντισεισμικού σχεδιασμού έχουν πιθανότητα υπέρβασης μεγαλύτερη του 10%. Ο συσχετισμός των παραμέτρων όπως οι "αδρανειακές εντάσεις – δυνάμεις απόσβεσης – ελαστικές δυνάμεις – δυναμικά χαρακτηριστικά κατασκευής – αλληλεπίδραση εδάφους και κατασκευής – επιβαλλόμενη κίνηση εδάφους" είναι μη γραμμικές και διαφέρουν από κατασκευή σε κατασκευή.
Η εφαρμοσμένη έρευνα αποσκοπεί στην εύρεση μεθόδων, εφαρμογών και μηχανισμών ικανών να εξαλείψουν τις ανελαστικές μετατοπίσεις σε μεγάλες σεισμικές επιταχύνσεις, ώστε η κατασκευή να παραμένει εντός της ελαστικής περιοχής μετατόπισης, όπου δεν εμφανίζονται αστοχίες. Επιπλέον, στοχεύει στην αύξηση της δυναμικής απόκρισης σε όλες τις εντάσεις και στη φέρουσα ικανότητα των διατομών, χωρίς να μεγαλώνει την μάζα τους η οποία αυξάνει τα σεισμικά φορτία και το κόστος. Επίσης, ενισχύει τη φέρουσα ικανότητα του εδάφους θεμελίωσης και εκτρέπει την ένταση του σεισμού από την κατασκευή μέσα στο έδαφος, αποτρέποντας τη δημιουργία ροπών στους κόμβους και επιτρέποντας στο έδαφος να συμμετέχει στην απόκριση της κατασκευής στις σεισμικές εντάσεις. Η μέθοδος εφαρμόζει μερική τάνυση σε όλα τα άκρα των τοιχωμάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα για να σταματήσει τη ροπή κάμψης, να εξαλείψει τις δυνάμεις εφελκυσμού να διορθώσει τις τροχιές στα βέλη του λοξού εφελκυσμού, να αποτρέψει τη διατμητική αστοχία στο σκυρόδεμα επικάλυψης, να αυξήσει την αντοχή της διατομής στην τέμνουσα βάσης, να ενισχύσει την αντοχή σε όλες τις μορφές διάτμησης και να αποτρέψει τη μεταφορά ροπών στους κόμβους. Η τάνυση των τενόντων στα άκρα των τοιχωμάτων θεωρείτε ελαστική έχοντας το προνόμιο να επαναφέρει την κατασκευή στην αρχική της θέση ακόμη και σε ανελαστικές μετατοπίσεις κλείνοντας το άνοιγμα των αναπτυσσόμενων ρωγμών. Ταυτόχρονα, οι τένοντες τάνυσης στα άκρα των τοιχωμάτων πακτώνονται ισχυρά στο έδαφος θεμελίωσης, χρησιμοποιώντας ισχυρούς μηχανισμούς αγκύρωσης. Αυτή η πάκτωση των τενόντων των τοιχωμάτων στο έδαφος θεμελίωσης αποσκοπεί στην εκτροπή και διάχυση της αδρανειακής έντασης στο έδαφος, αποτρέποντας τη μεταφορά της στις διατομές, την εξάλειψη της ροπής ανατροπής των τοιχωμάτων, η οποία επιδρά καταστροφικά με τη δημιουργία ροπών στις διατομές γύρω από τους κόμβους, και στην αύξηση της φέρουσας ικανότητας του εδάφους.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 12:38
Δουλεύεις για τους ανταγωνιστές μου με σκοπό να σταματάει ότι πάω να αρχίσω?
Αυτο το κανω εγω και με μεγαλη επιτυχια μιας και σε εχουμε σταματησει παντου.

WE ARE LEGION
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic1

George_V έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:16

WE ARE LEGION
Το μόνο που έχεις σταματήσει εσύ είναι να μου σηκώνεται.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:20

WE ARE LEGION
E ενα ακομα μπονους.

Κατα τα αλλα σε εχουν χεσμενο ολοι.

Καλη δουλεια δεν καναμε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic1

George_V έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:24
seismic1 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:20

WE ARE LEGION
E ενα ακομα μπονους.

Κατα τα αλλα σε εχουν χεσμενο ολοι.

Καλη δουλεια δεν καναμε?
Φοβερή δουλειά στο να τι κάνω να τι κάνω Α! :EE1: ΤΙ ΈΚΑΝΑ :giggle:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 21:56
Λοξίας έγραψε: 03 Σεπ 2024, 21:42
seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 21:19 Είσαι μαλάκας πολύ μαλάκας. Δεν είμαι αναγκασμένος να σου πω τι έκανα
Τι να μου πεις ρε βαρώνε Μυνχάουζεν; Τι έκανες δηλαδή; Απολύτως τίποτε δεν έκανες.
Άλλη μια καυχησιολογία ήταν και αυτή, όπως δεκάδες άλλες επηρμένες βλακείες που έχεις ποστάρει.
Όλους ΘΑ τους ξεφτιλίσεις, όλους ΘΑ τους κολλήσεις στον τοίχο, όλους ΘΑ τους κάνεις ρεζίλι...
Μέχρι στιγμής και μετά από 16 χρόνια στην πιάτσα, αυτός που γίνεται μόνιμα ρεζίλι είσαι εσύ...
Τόσα χρόνια και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την πατέντα σου. Τόσα χρόνια και παρ' όλα τα ψέματά σου, τις καυχησιολογίες σου και τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ, δεν έχεις πάρει άδεια για να βάλεις την πατέντα σου ούτε καν σε ένα κοτέτσι...
Ρεζιλίκι μεγάλο, ε;

Το ξέρεις και σε τσούζει, αλλά τι άλλο να κάνεις;
Προτιμάς να σε φτύνουν και να λες ότι βρέχει...

Πολύ αρρωστάκι, πολύ λέμε...
Το τι κάνω δεν σε αφορά.
Αν συνεχίσεις να με συκοφαντείς θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη για να προστατέψω τα πνευματικά δικαιώματα της διεθνής ευρεσιτεχνίας μου από την συκοφαντική δυσφήμηση που έχεις εξαπολύσει εδώ και χρόνια. Σταμάτα εδώ πριν είναι αργά. Δεν λέω τίποτα άλλο
φασολαδα να φας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”