Γιατί δεν απαντάς ρε παλιοχέστη και προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα;
Αυτό...
...το έγραψες προς εμένα σε αυτό το φόρουμ πριν ένα χρόνο...seismic έγραψε: 27 Αύγ 2023, 14:41 Μάθε ότι η Ελλάδα ( φορέας του κράτους ) εξετάζει την πατέντα μου.
Δεύτερον Γίνονται σχέδια με την πατέντα μου αυτή την στιγμή που μιλάμε για ένα έργο πολλών εκατομμυρίων που αφορά την ενέργεια και έκανα το σχέδιο του έργου εγώ και είναι σε γραφείο μελετών για τα στατικά. Μου το ζήτησε Αμερικάνικη εταιρεία.
Απάντησε λοιπόν, είναι αλήθεια αυτό που έγραψες και αν ναι, γιατί δεν προχώρησε η δουλειά;
Το ότι ο Καρύδης τοποθέτησε την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο (αλλά δεν θυμόσουν ποιο είναι), το έχεις ποστάρε επίσης σε αυτό το φόρουμ...οπότε πες μας, είναι αλήθεια ή όχι; Έβαλε ο Καρύδης την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο; Εγώ λέω πως ήταν ακόμα μία από τις τεράστιες καυχησιολογίες σου, δηλαδή άλλο ένα ψέμα...
ΥΓ.
Για τα άλλα φόρα, ήσουν ΕΣΥ που μας έφερνες λινκ από τα δύο φόρα των μηχανικών που έγραφες και σου απαντούσαν.
Οπότε, ήταν πολύ εύκολο να δω τι έπαιζε σε εκείνα τα φόρα και, φυσικά, διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι είσαι ο καραγκιόζης των φόρα...
Μέχρι και στους 4 ΤΡΟΧΟΥΣ σε έκραξαν.
Οπότε λούφαξε στην τρύπα σου και απάντα...