Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ο λόγος που δεν το έβαλε ο δράστης στα πόδια, είναι ότι έφαγε σφαλιάρες. Και φοβότανε ότι αν επιχειρήσει να το βάλει στα πόδια θα εισέπραττε περισσότερες.
Επαναλαμβάνω: Ακινητοποίηση δίχως βία, μπορεί να κάνει μόνο κάποιος σαολίν, ή κάποιος σένσει.
Μπορεί να κάνει στο χαλαρό και κάποιος που έχει άδεια οπλοφορίας.
Η και χωρίς άδεια οπλοφορίας, όποιος απλά έχει όπλο.
Ακριβώς. Στην τελική, παίζουν κάποιες εξοντωτικές ποινές για όσους έχουν παράτυπα όπλα;
Αν όχι, πού ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη παρατυπία;
Αλλα ΓΙΑΤΙ το θέλουν αυτό οι "ευαίσθητοι"; Οι οποίοι είναι κατά πολύ η πλειοψηφία. Εδω σε θέλω!
Για αμιγώς πολιτικοϊδεολογικούς λόγους.
Θεωρούν ότι θα παραβούν το δόγμα της ιδεολογίας τους αν υποστηρίξουν κάτι άλλο.
Αυτά πάντα στη θεωρία, φυσικά. Στην πράξη κάνουν άλλα.
Όσοι απλώς βολεύονται με το χ ή ψ ιδεολογικοπολιτικό σύστημα για αμιγώς πρακτικούς και όχι ιδεολογικούς λόγους, είναι απολύτως φυσικό να υποστηρίζουν το οτιδήποτε τους συμφέρει.
Όταν λοιπον σε μια "δημοκρατία" η πλειοψηφία πιστεύει οτι πρέπει να είναι χέστηδες στο κάθε τι, ακόμα και σε ζητήματα της ζωής/περιουσίας τους, τοτέ δεν είναι αυτή η επιλογή της κοινωνίας πάει και τέλειωσε;
Δεν μπορούμε να λέμε οτι για όλα φταιει ο ΟΜΓ και ο Μορτιμερ...
Εχουν κάποια επιλογή όσοι διαφωνούν;
Να αδιαφορήσουν πλήρως για τις απόψεις του κάθε ομγ και μόρτιμερ.
Να είναι έτοιμοι για μπανάρισμα από το πχόρουμ, ένεκα πλέργιας ευαισθητοποίησης στην κατά γράμμα εφαρμογή των κανονισμών, κατά την κρίση των πχορουμικών δικαστών.
γιατι ειδες τον θυτη να κανει καμια αποπειρα να ξεφυγει; πως ηξερε εκ των προτερων οτι ηταν επικινδυνος και σεσημασμενος; με facecontrol? μηπως τον ξυλοφορτωσε επειδη απλα τον εκοψε οτι ηταν ενας κακομοιρης του χεριου του; θα τολμουσε να κανει το ιδιο αν ηταν διμετρος γυμναστηριακος;
Εγώ έτσι το βλέπω. Απόπειρα βιασμού είχε κάνει, οπότε κάθε λογικός άνθρωπος θα συμπέραινε οτι επρόκειτο για επικίνδυνο εγκληματία. Εφόσον δεν είχε όπλο, έπρεπε να ασκήσει κάποια λογική βία για να τον κρατήσει υπό έλεγχο μέχρι να δεησουν να έρθουν οι μπλε. Πιστεύω και το δικαστήριο έτσι θα το δει. Σε φιλοσοφικό επίπεδο τώρα, η καταπάτηση των δικαιωμάτων ενός βιαστή με ενδιαφέρει λιγο λιγότερο από τα σημερινά αποτελέσματα της Γ' Ινδονησίας.
δηλαδη εισαι υπερ της εμπλοκης πολιτων απεναντι σε καθε επικινδυνο οπως λες εγκληματια, εσυ ειδες καμια επιθετικη ενεργεια απο τον εγκληματια που να δικαιολογει την βια ως αντιμετρο;
Το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομιας προβλέπει σαφώς ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει και να συλλαμβάνει σε περιπτώσεις αυτοφώρων αδικημάτων, μέχρι να έρθει η αστυνομία. Οπότε ναι, είμαι υπέρ της εφαρμογής του νόμου. Κατά τα άλλα, σου εξήγησα ότι κάποια βία ήταν αναγκαία για να μείνει υπό έλεγχο ο βιαστής τον οποίο υπερασπιζεσαι με τοσο ζήλο, μέχρι να έρθει η αστυνομία.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Ακριβώς αυτό έγινε στο βίντεο, πριόνια, τσεκούρια, μπαλτάδες, τον κατακρεούργησε τον άνθρωπο.
Αντε ρε σημιταράδες!
Τι είναι αυτό; Κάτι σαν το ακροκεντρώος;
Είσαι υπέρ της αυτοδικίας;
το σωστο ερωτημα ειναι γιατι ειναι υπερ της αυτοδικιας; γιατι προφανως αυτος και 2-3 ομοιδεατες δεν υποστηριζει ενα κρατος με νομους και θεσμους αλλα ενα ασκερι που επικρατει ο νομος του ισχυρου και της ζουγκλας
Η ατιμωρησια γεννα την αυτοδικια. Οταν μπουκαρει καποιος στο σπιτι σου και σε κλεβει και την αλλη μερα ειναι ελευθερος, λογικο ειναι να αυτοδικησεις.
Και μετα οχι μονο θα πας κατηγορουμενος, αλλα θα διαβαζεις και μαλακιες στο ιντερνετ οτι αυτα ειναι κακα πραγματα, οτι δεν συναδουν με το "κράτος δικαίου" και τους θεσμους, και αλλες τετοιες παπαριες.
Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2024, 11:41
Εγώ έτσι το βλέπω. Απόπειρα βιασμού είχε κάνει, οπότε κάθε λογικός άνθρωπος θα συμπέραινε οτι επρόκειτο για επικίνδυνο εγκληματία. Εφόσον δεν είχε όπλο, έπρεπε να ασκήσει κάποια λογική βία για να τον κρατήσει υπό έλεγχο μέχρι να δεησουν να έρθουν οι μπλε. Πιστεύω και το δικαστήριο έτσι θα το δει. Σε φιλοσοφικό επίπεδο τώρα, η καταπάτηση των δικαιωμάτων ενός βιαστή με ενδιαφέρει λιγο λιγότερο από τα σημερινά αποτελέσματα της Γ' Ινδονησίας.
δηλαδη εισαι υπερ της εμπλοκης πολιτων απεναντι σε καθε επικινδυνο οπως λες εγκληματια, εσυ ειδες καμια επιθετικη ενεργεια απο τον εγκληματια που να δικαιολογει την βια ως αντιμετρο;
Το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομιας προβλέπει σαφώς ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει και να συλλαμβάνει σε περιπτώσεις αυτοφώρων αδικημάτων, μέχρι να έρθει η αστυνομία. Οπότε ναι, είμαι υπέρ της εφαρμογής του νόμου. Κατά τα άλλα, σου εξήγησα ότι κάποια βία ήταν αναγκαία για να μείνει υπό έλεγχο ο βιαστής τον οποίο υπαρασπιζεσαι με τοσο ζήλο, μέχρι να έρθει η αστυνομία.
οι σαολιν κ οι σενσει πως τα καταφερνουν χωρις βια ;
εχουν καψει εγκεφαλους οι ταινιες '' πολεμικων τεχνων ''
Το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομιας προβλέπει σαφώς ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει και να συλλαμβάνει σε περιπτώσεις αυτοφώρων αδικημάτων, μέχρι να έρθει η αστυνομία. Οπότε ναι, είμαι υπέρ της εφαρμογής του νόμου. Κατά τα άλλα, σου εξήγησα ότι κάποια βία ήταν αναγκαία για να μείνει υπό έλεγχο ο βιαστής τον οποίο υπερασπιζεσαι με τοσο ζήλο, μέχρι να έρθει η αστυνομία.
προσεξε, δεν διαφωνω σε αυτα τα θεωρητικα γενικολογα που αναφερεις αλλα το συγκεκριμενο βιντεο ειναι αδιαψευστος μαρτυς, γινεται αχρειαστη χρηση βιας
προσεξε, δεν διαφωνω σε αυτα τα θεωρητικα γενικολογα που αναφερεις αλλα το συγκεκριμενο βιντεο ειναι αδιαψευστος μαρτυς, γινεται αχρειαστη χρηση βιας
Εσύ το λες αυτό. Εγώ λέω ότι δεδομένων των συνθηκών, ηταν ακριβώς η ελάχιστη αναγκαία για να μη δραπετεύσει ο φίλος σου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
το σωστο ερωτημα ειναι γιατι ειναι υπερ της αυτοδικιας; γιατι προφανως αυτος και 2-3 ομοιδεατες δεν υποστηριζει ενα κρατος με νομους και θεσμους αλλα ενα ασκερι που επικρατει ο νομος του ισχυρου και της ζουγκλας
Η ατιμωρησια γεννα την αυτοδικια. Οταν μπουκαρει καποιος στο σπιτι σου και σε κλεβει και την αλλη μερα ειναι ελευθερος, λογικο ειναι να αυτοδικησεις.
Και μετα οχι μονο θα πας κατηγορουμενος, αλλα θα διαβαζεις και μαλακιες στο ιντερνετ οτι αυτα ειναι κακα πραγματα, οτι δεν συναδουν με το "κράτος δικαίου" και τους θεσμους, και αλλες τετοιες παπαριες.
Πιστεύετε ότι αυτό που περιγράφει ο Πάνος (η απόλυτη αποδυνάμωση του πολίτη) γίνεται ασυνείδητα απο μια νωθρή κοινωνία, η συνειδητά, δλδ. κατευθυνόμενα από πολιτικές δυνάμεις διευθαρμένες που δεν θέλουν να έχει ο πολίτης καμία αίσθηση δύναμης;
Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2024, 13:38
Εσύ το λες αυτό. Εγώ λέω ότι δεδομένων των συνθηκών, ηταν ακριβώς η ελάχιστη αναγκαία για να μη δραπετεύσει ο φίλος σου.
το τι λεμε εσυ κι εγω δεν εχει καμια σημασια τα υπολοιπα θα τα επιληφθει ο Εισαγγελεας και η Δικαιοσυνη με τα οποια καποιοι κατ επιφαση νομοταγεις φαινεται να εχουν προβλημα
omg kai 3 lol έγραψε: 04 Σεπ 2024, 10:15
πως ηξερε εκ των προτερων οτι ηταν επικινδυνος και σεσημασμενος; με facecontrol?
Ξέρεις μόλις λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν, μια εντελώς τυχαία γκόμενα απλά κολυμπούσε κοντά του κι αυτός την άρπαξε να τη βιάσει. Μέσα στο νερό κιόλας όπου υπάρχει επιπρόσθετο ρίσκο να πνιγεί κάποιος που τον πατάς κάτω. Θα χαρακτήριζες παρακινδυνευμένη την υπόθεση εργασίας ότι επρόκειτο για επικίνδυνο άτομο;