!!! DEVELOPMENT MODE !!!

catcalling

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χρυσοβαλάντης

Re: catcalling

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χρυσοβαλάντης »

Έχουν μάθει από τα ΜΚΔ ότι είναι ΟΚ να παρενοχλούν αφού δεν έχουν συνέπειες. Τα υπόλοιπα μπουμερικά που γράφουν εδώ είναι για γέλια.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Καφριλίκια πάντα υπήρχαν, αν θυμηθείτε καλά τα 00s, τα 90s και τα 80s θα το καταλάβετε.

Τα σημερινά 15χρονα είναι τα παιδιά της οικονομικής κρίσης. Ίσως δεν έχουν δει ποτέ καλή μέρα και αισιοδοξία στην ζωή τους. Κάτι οι διαλυμένες οικογένειες τους όπου είναι στον αυτόματο πιλότο λόγω διαφόρων προβλημάτων, κάτι ο δομικός αναλφαβητισμός που είναι συνέπεια ενός εκπαιδευτικού συστήματος που τα βαραίνει με βιβλία που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν να διαβάσουν και για ένα μέλλον που μπορεί να είναι ακόμα πιο ζοφερό και ανέλπιδο, κάτι η τεχνολογία που είναι μέσα στην καθημερινότητα τους αλλά δεν την έχουν διδαχθεί (πολλά από αυτά δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ υπολογιστή), κάτι το ίντερνετ που φέρνει τις νέες μόδες και τα σόσιαλ που τα κάνουν να αισθάνονται ανεπαρκή και άχρηστα, βάλτε τα όλα στο μπλέντερ μαζί με ψυχολογικά προβλήματα και γενικότερη αδιαφορία από κράτος, οικογένεια, περίγυρο, αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Τι τσαμπουνάτε για τρόπους και δικαιωματισμούς και μαλακίες που σκέφτεστε, μόνο να την βγάλουν τα ενδιαφέρει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δεν έχω καταλάβει τι κάνουνε :102:

Κάποιος στα ελληνικά ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:33
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:22 νεοσυντηρητικη μπανανια του κουλη

ελ τσαβ :102:
Είπε ο εθνοϊσλαμιστής.
:e045:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Μπίστης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:07 Δεν έχω καταλάβει τι κάνουνε :102:

Κάποιος στα ελληνικά ?
Διάβασε ρε το πόνημα από την αρχή , που θες και ντιρέκτορς σάμαρι! μπίστη ε μπίστη! μα την μπίστη μου μέσα..
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:10

Κάποιος στα ελληνικά ?
Διάβασε ρε το πόνημα από την αρχή , που θες και ντιρέκτορς σάμαρι! μπίστη ε μπίστη! μα την μπίστη μου μέσα..
Εντάξει, είσαι ο μόνος που έγραψε κάτι

Αλλά αυτά είναι προφορικά ή γραπτά ?
Σε γνωστές ή άγνωστες ?

:102:

Και τα γατιά τι σχέση έχουν ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ναύτης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:00
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:57
Ναύτης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:51
Παλιότερα, πριν 40 χρόνια που η πατριαρχία ήταν βαρβάτη, δεν διανοούμασταν τα 15χρονα να συμπεριφερθούμε έτσι σε κοπέλες, θα μάς αφαλόκοβε ο πατέρας μας έτσι και το μάθαινε. Έτσι συνέβαινε στην πλειονότητα των παιδιών τέλος πάντων. Για την κατάντια πολλών παιδιών σήμερα δεν φταίει η πατριαρχία, φταίει η μαλακία ή/και η αδιαφορία των γονιών, σού είπα: ένα κινητό, μια τιβί, ένα πλειστέσιον κι ένα πενηντάρι κάθε Σάββατο, σ' αυτά εξαντλείται σήμερα η διαπαιδαγώγηση πάρα πολλών εφήβων και μη τυχόν βάλεις καμιά κατσάδα γιατί θα προκληθούν ψυχικά τραύματα στο βλαστάρι.
Πριν από 40 χρόνια δεν υπήρχε ο παράγοντας νεολαία, απλά όταν πήγαινες 18 πήγαινες στρατό,, έψαχνες για δουλειά, παντρευοσουν, και είχες μια γυναίκα να δερνεις στο σπίτι ευπρεπής. Τώρα που είναι πιο φιλελεύθερα τα πράγματα, το πατριαρχικό καφριλικι διαχέεται μέσα στην ηλικία.
Μια χαρά νεολαία ήμασταν, με τις βόλτες μας, με τα μπασκετάκια μας, με τις αταξίες μας, οι πιο ζαντί είχαν και κάνα αισθηματάκι. Κάφροι δεν ήμασταν, τουλάχιστον η πλειονότητα.
Και στα δημοκρατικά φιλελεύθερα 00ς επικρατούσε ηρεμία και ευπρεπεια, ενώ τώρα με την αυταρχική δεξιά που έχει και πολλά χουντικά στελέχη, επικρατεί χάος, άρα είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα. Εσύ νομίζεις πως τα αλβανακια μεγάλωσαν σε ανεκτικό προχω σπίτι; Αυτά που είδανε μιμούνται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 03 Σεπ 2024, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Μπίστης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:21
Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:10

Κάποιος στα ελληνικά ?
Εντάξει, είσαι ο μόνος που έγραψε κάτι

Αλλά αυτά είναι προφορικά ή γραπτά ?
Σε γνωστές ή άγνωστες ?

Και τα γατιά τι σχέση έχουν ?
γαμιουνται τα γατιά
γαμιούνται και τα πάντα
ΜπάτσοιμΓουρούνιαΔολοφόνοι
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Σε ποια ακριβώς εποχή ρε τύποι δεν γινόταν αυτό;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:26 Σε ποια ακριβώς εποχή ρε τύποι δεν γινόταν αυτό;
Κι εμείς είχαμε αλητεία στα 90ς, αλλά στην τάξη στο τεχνικό λύκειο ειμασταν ελεγχόμενοι. Τώρα με τον Κούλη πλησιάζουμε καταστάσεις γκέτο ΗΠΑ. Στα 00ς ερλι 10ς είχε ηρεμησει το θέμα γενικώς, θυμάμαι να τους λέμε φλώρους, ενώ εμείς στα 90ς επιβιώσαμε σε ζορικη εποχή. Τώρα μας ξεπέρασαν σε όλα τα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:29 Τώρα με τον Κούλη πλησιάζουμε καταστάσεις γκέτο ΗΠΑ.
Είμαι τοπ κΟυλι χεητερ αλλά εδώ που εμπλέκεται ?

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μπίστης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:38
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:29 Τώρα με τον Κούλη πλησιάζουμε καταστάσεις γκέτο ΗΠΑ.
Είμαι τοπ κΟυλι χεητερ αλλά εδώ που εμπλέκεται ?

Στην εποχή του ξεκίνησαν οι χοντρές καφριλες, τι να κάνουμε :102:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:29
Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:26 Σε ποια ακριβώς εποχή ρε τύποι δεν γινόταν αυτό;
Κι εμείς είχαμε αλητεία στα 90ς, αλλά στην τάξη στο τεχνικό λύκειο ειμασταν ελεγχόμενοι. Τώρα με τον Κούλη πλησιάζουμε καταστάσεις γκέτο ΗΠΑ. Στα 00ς ερλι 10ς είχε ηρεμησει το θέμα γενικώς, θυμάμαι να τους λέμε φλώρους, ενώ εμείς στα 90ς επιβιώσαμε σε ζορικη εποχή. Τώρα μας ξεπέρασαν σε όλα τα επίπεδα.
Τι αλητεία και γκέτο ρε τύπε; Επειδή περνάει κανένα ωραίο γκομενάκι και λες καμμία ατάκα; Ή μήπως να μην κοιτάξουμε και να μην θαυμάσουμε; Τι μαλακίες είναι αυτές;

Εγώ που απ' όπου κι αν περάσω με κοιτάζουν όλοι, τι να πω;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra »

Κάποιος στα ελληνικά ?
Catcalling ειναι το να παρενοχλεις ακομψα γυναικες στο δρομο η σε οποιοδηποτε δημοσιο χωρο ας πούμε κάτι σε στυλ μανουλομανουλο
που ελεγε ο Σταθης Ψαλτης στις βιντεοταινιες των 80ς αλλα με πολυ πιο χυδαιες εκφρασεις που αρκετες φορες μπορει να περιλαμβανει
και σωματικη παρενοχληση οπως χουφτωματα και τα λοιπα.

Βασικα η λεξη catcalling ειναι το νιαουρισμα που κανουν οι αρσενικοι γατοι οταν καλουν τις θυληκες για να ζευγαρωσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chupacabra την 03 Σεπ 2024, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Ναύτης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:51
Παλιότερα, πριν 40 χρόνια που η πατριαρχία ήταν βαρβάτη, δεν διανοούμασταν τα 15χρονα να συμπεριφερθούμε έτσι σε κοπέλες, θα μάς αφαλόκοβε ο πατέρας μας έτσι και το μάθαινε. Έτσι συνέβαινε στην πλειονότητα των παιδιών τέλος πάντων.
Προσυπογράφω σε ό,τι αφορά τη σκιαγράφηση της περιρρέουσας κατάστασης που περιγράφεις πριν 40-50 χρόνια.

Τα έχω ξαναγράψει θαρρώ: βίωνες μια διάχυτη "τρομοκρατία" μεν (στο σπίτι τις τρώγαμε, στο σχολείο τις τρώγαμε, στην κατασκήνωση περιόδου 1968-1974 τις τρώγαμε, στο δρόμο μόνο το διαπραγματευόμαστε το ξύλο...), ωστόσο μας ετίθεντο τόσο "ωμά" τα όρια έξωθεν και έσωθεν που ξέραμε τι μας περίμενε αν τα υπερβαίναμε...

Το λοιπόν, εάν κάποιος μου ζητούσε να διαλέξω την εποχή που βίωσα ή ετούτη που βιώνουν τα παιδιά μου (από την άποψη της πρόληψης της παραβατικής συμπεριφοράς), θαρρώ πως θα διάλεγα την εποχή μου...

Παράδειγμα (και συγγνώμη αν το έχω ξαναπεί): ο "τρομοκράτης" γυμνασιάρχης μας ήταν κολλητός του πατέρα μου. Ε, εξ αυτού του λόγου, όχι μόνο δεν τον είχα "μέσον" αλλά το αντίθετο. Είχε προειδοποιήσει ο πατέρας: "μη μάθω τίποτε κακομοίρη μου"
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”