!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Seismicός έρανος προς την δόξα! Ψηφίστε!

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.

Θα τσοντάρετε να δοξαστεί ο Seismic;

Ναι
12
55%
Ίσως Ναι
3
14%
Όχι
7
32%

Σύνολο ψήφων: 22

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Seismicός έρανος προς την δόξα! Ψηφίστε!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:42
Πασιφάη έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:31
seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:15 Το καλύτερο περιοδικό στον κόσμο για αντισεισμικές κατασκευές είναι αυτό.
Earthquake Engineering & Structural Dynamics
Δεν έχει μεγάλο Impact Factor είναι μόλις 4.3 αλλά είναι το ανώτερο όλων των περιοδικών του είδους.
https://onlinelibrary.wiley.com/journal ... al-metrics
Το περιοδικό που έγραψα 2 δημοσιεύσεις έχει Impact Factor 1.16 και είναι αρκετά καλό για περιοδικό για σεισμούς.
https://www.scirp.org/journal/journalar ... rnalid=788
Τα ιατρικά περιοδικά μπορεί να έχουν Impact Factor και πάνω από 10 και δεν συγκρίνονται με τα περιοδικά των πολιτικών μηχανικών.
Οπότε και το ότι το περιοδικό που έγραψα είναι μάπα δεν ισχύει.
Ώφου μωρε αδερφακι μου, σκας γάιδαρο. Είπαμε οτι επειδή την ειδα μπρουκλισσα θα σου πλερωσω τον ηθοποιό που θα σε προλογισει στο stage. Μπααα. :lol:
Ρε Πασιφάη Έχω πληρώσει για αυτή την μαλακεία σε διεθνή διπλώματα πειράματα προσομοιώσεις δημοσιεύσεις πάνω από 300000 ευρώ και 16 χρόνια έρευνα για να πάρω τα αρχίδια μου και τις ανέξοδες βρισιές σας για να σπάσετε πλάκα. Δεν κωλώνω να πάω σε ένα συνέδριο.
Το θέμα είναι ότι όπου και να πάω ότι και να κάνω στην Ελλάδα αν δεν έχεις γλείψιμο τον Μιτσοτάκη τίποτα δεν γίνεται. Εκτός αν έχεις εκατομμύρια να μοιράσεις στους λιγούρηδες της εξουσίας. Τότε να δεις που όλα καλά θα είναι και ας μην έχουν αξία.
Ρε Γιαννη, ακουσε μια. Θα σου μιλήσω τίμια. Είσαι απ'τους λίγους ανθρώπους εδω μέσα που δεν μπορώ να κρατήσω κακία, όσες μαλακίες και να γράψεις, ακόμη κι αν σε μπινελικώσω την άλλη στιγμή σκέφτομαι οτι κακώς έπραξα. Γιατί; Διότι είναι πασιφανές πως δεν αντιλαμβάνεσαι τίποτε απ'όσα σου λένε και συνεχίζεις ένα αδιέξοδο και ατερμονο κυνήγι ανεμόμυλων.
Σου έχω πει την αποψή μου. Δούλεψε σ'αυτά που μπορείς και κατέχεις και ασε για άλλους τα πολυπλοκα που εσένα σε μπερδευουν. Εχεις χαλάσει τόσα φραγκα για το τίποτα. Αυτα απο μένα. Αν θες τα λαμβάνεις υπ'όψιν, αν όχι, καλή καρδιά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:42 Ρε Πασιφάη Έχω πληρώσει για αυτή την μαλακεία σε διεθνή διπλώματα πειράματα προσομοιώσεις δημοσιεύσεις πάνω από 300000 ευρώ
seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 23:22 Εγώ πλήρωσα πάνω από 100000 ευρώ για αυτές τις πατέντες και με βρίζετε.
Τελικά αποφάσισε...πόσα έχεις πληρώσει;
seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 »

Λοξίας έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:52
seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:42 Ρε Πασιφάη Έχω πληρώσει για αυτή την μαλακεία σε διεθνή διπλώματα πειράματα προσομοιώσεις δημοσιεύσεις πάνω από 300000 ευρώ
seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 23:22 Εγώ πλήρωσα πάνω από 100000 ευρώ για αυτές τις πατέντες και με βρίζετε.
100000 για πατέντες 100000 για πειράματα και άλλες 100000 για προσομοίωση και για τον κόπο μου να τρέχω από εδώ και από εκεί για την πατέντα 16 χρόνια.
seismic1

Ναύτης έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:49
seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:42 (...) Έχω πληρώσει για αυτή την μαλακεία σε διεθνή διπλώματα πειράματα προσομοιώσεις δημοσιεύσεις πάνω από 300000 ευρώ (...)
:o

Γιατί εγώ τι τους κάνω?
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:00
Λοξίας έγραψε: 03 Σεπ 2024, 11:52
100000 για πατέντες 100000 για πειράματα και άλλες 100000 για προσομοίωση και για τον κόπο μου να τρέχω από εδώ και από εκεί για την πατέντα 16 χρόνια.
ΠΟΥ έδωσες 100000 για προσομοίωση;
Από όσο ξέρουμε, μόνο μια προσομοίωση έχεις κάνει (και αυτή μισή) στο Μετσόβιο.
Σου πήραν 100000 για μία προσομοίωση σε κομπιούτερ; Πρόσεξε τι θα πεις, διότι έχεις δηλώσει πόσα έδωσες...
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

εφτιαξε 31415726 χέστρες με πατητή τσιμεντοκονία ,για προσομΕΙωση στα ντοτόρια που τονε ζαρπάρανε τον κακομοίρη. αντιπραγματισμός!
Χασκογελάνε τα δάσα.
seismic1

Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:40 εφτιαξε 31415726 χέστρες με πατητή τσιμεντοκονία ,για προσομΕΙωση στα ντοτόρια που τονε ζαρπάρανε τον κακομοίρη. αντιπραγματισμός!
Σας γράφω στα αρχίδια μου δεν απαντώ σε τίποτα ποια. Ένα πράγμα θα κάνω ακόμα Θα δημοσιεύσω στο καλύτερο περιοδικό του κόσμου το Earthquake Engineering & Structural Dynamics την εργασία μου που άρχισα να γράφω, για ένα και μόνο λόγο. Να σας την τρίψω στα μούτρα.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 14:46
Machine ghost έγραψε: 03 Σεπ 2024, 12:40 εφτιαξε 31415726 χέστρες με πατητή τσιμεντοκονία ,για προσομΕΙωση στα ντοτόρια που τονε ζαρπάρανε τον κακομοίρη. αντιπραγματισμός!
Σας γράφω στα αρχίδια μου δεν απαντώ σε τίποτα ποια. Ένα πράγμα θα κάνω ακόμα Θα δημοσιεύσω στο καλύτερο περιοδικό του κόσμου την εργασία μου που άρχισα να γράφω.
αμ έλα που αυτό κάνεις τσαγκαρόγιαννο με τα την βοήθεια σας σας παρακαλώ αγαπητοι μου ανθρωποι, τα μάτια μου δεν ακούνε τα αυτια μου δεν βλέπουνε…. το παιδι μου η γυναίκα μου η δόλια η μαννα μου κλπ κλπ κλπ.
Χασκογελάνε τα δάσα.
seismic1

Πάρτε περίληψη από τον αγράμματο μαστρογιάννη για πρώτη γεύση.
Αν και δεν θα καταλάβετε τίποτα αφού είσαστε V.I.P μορφωμένοι και εγώ αγράμματος.
Earthquake Engineering & Structural Dynamics
Abstract
Η πρόκληση στην αντισεισμική τεχνολογία, έγκειται στη δημιουργία κατασκευών που εξισορροπούν τη σταθερότητα, την ελαστικότητα και τη δυναμική απόκριση στις σεισμικές δυνάμεις. Οι σημερινοί σχεδιασμοί του φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα συχνά επικεντρώνονται στην δυσκαμψία των διατμητικών τοιχωμάτων για να πετύχουν αντοχή, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφική αστοχία υπό μεγάλη σεισμική επιτάχυνση. Τα ελαστικά υποστυλώματα από την άλλη έχουν μικρή δυναμική και σε μεγάλες επιταχύνσεις παρουσιάζουν ανελαστικές ψαθυρές μετατοπίσεις.
Η υπάρχουσα τεχνολογία των κατασκευών θεωρεί ότι είναι αναπόφευκτη η ανελαστική μετατόπιση των ορόφων και για τον λόγο αυτό αναγκαστικά έχει επινοήσει μηχανισμούς επιλεγμένης ιεραρχικής αστοχίας και κατανάλωσης ενέργειας ώστε η κατασκευή να μην καταρρεύσει γρήγορα. Αυτοί οι μηχανισμοί είναι η πλαστημότητα και ο ικανοτικός σχεδιασμός. Όμως και αυτοί οι μηχανισμοί είναι προβληματικοί σε μεγάλες επιταχύνσεις. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, αναπτύσσονται καινοτόμες προσεγγίσεις, όπως συστήματα απομόνωσης βάσεων, εύκαμπτες αρθρώσεις και διατάξεις διάχυσης ενέργειας. Αυτές αποσκοπούν στο να επιτρέψουν την ελεγχόμενη κίνηση των δομικών στοιχείων, μειώνοντας τις επιπτώσεις των σεισμικών δυνάμεων και διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα του κτιρίου. Ωστόσο, η επίτευξη μιας τέλειας ισορροπίας παραμένει μια σύνθετη και ακατόρθωτη πρόκληση για τη μηχανική και αυτό διότι οι συντελεστές που καθορίζουν την σεισμική συμπεριφορά των κατασκευών είναι πολυάριθμοι, και εν μέρη απρόβλεπτου χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τα φορτία σεισμού πέραν του ορίου σχεδιασμού. Και αυτό συμβαίνει διότι είναι άγνωστη η διεύθυνση του σεισμού, άγνωστο το ακριβές περιεχόμενο των συχνοτήτων της σεισμικής διέγερσης , άγνωστη η διάρκειά της. Ακόμα οι μέγιστες πιθανές επιταχύνσεις που δίδουν οι σεισμολόγοι, και καθορίζουν τον συντελεστή αντισεισμικού σχεδιασμού έχουν πιθανότητα υπέρβασης, μεγαλύτερης του 10%. Ο συσχετισμός των ποσοτήτων όπως είναι οι “αδρανειακές εντάσεις – δυνάμεις απόσβεσης – ελαστικές δυνάμεις- δυναμικά χαρακτηριστικά κατασκευής – αλληλεπίδραση εδάφους κατασκευής – επιβαλλόμενη κίνηση εδάφους” είναι μη γραμμικής κατεύθυνσης και διαφέρουν από την μία κατασκευή στην άλλη.
Αυτή η εφαρμοσμένη έρευνα αποσκοπεί στην εύρεση μεθόδων, εφαρμογών και μηχανισμών ικανών να συμβάλουν στην αναίρεση των ανελαστικών μετατοπίσεων σε οποιαδήποτε μεγάλη σεισμική επιτάχυνση, έτσι ώστε η κατασκευή να λικνίζεται μέσα στην ελαστική περιοχή μετατόπισης όπου δεν εμφανίζονται αστοχίες. Ακόμα συμβάλει στην αύξηση της δυναμικής απόκρισης προς όλες τις εντάσεις και την φέρουσα ικανότητα των διατομών, χωρίς να αυξάνει την μάζα της κατασκευής η οποία παρεμπιπτόντως αυξάνει τα σεισμικά φορτία και το κόστος. Δημιουργεί ισχυρή φέρουσα ικανότητα στο έδαφος θεμελίωσης. Εκτρέπει την ένταση του σεισμού από την κατασκευή μέσα στο έδαφος θεμελίωσης αποτρέποντας την δημιουργία ροπών στους κόμβους, επιτρέποντας στο έδαφος να συμμετάσχει στην απόκριση τις κατασκευής ως προς τις σεισμικές εντάσεις.
Η μέθοδος εφαρμόζει μερική μετά τάνυση σε όλα τα άκρα των τοιχωμάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα για να σταματήσει την ροπή κάμψης, να αναιρέσει τις δυνάμεις εφελκυσμού, να αναιρέσει την διατμητική αστοχία στο σκυρόδεμα επικάλυψης, να αυξήσει την αντοχή της διατομής προς την τέμνουσα βάσης, να αυξήσει την αντοχή προς όλες τις μορφές διάτμησης, να αποτρέψει την μεταφορά ροπών στους κόμβους, και για να αυξήσει την ενεργό διατομή του τοιχώματος προς την θλίψη, και για να διορθώσει τις τροχιές στα βέλη του λοξού εφελκυσμού. Ταυτόχρονα οι τένοντες τάνυσης στα άκρα των τοιχωμάτων πακτώνονται ισχυρά στο έδαφος θεμελίωσης χρησιμοποιώντας διαστελλόμενους ισχυρούς μηχανισμούς αγκυρώσεων. Αυτή η πάκτωση των τενόντων των τοιχωμάτων της κατασκευής με το έδαφος θεμελίωσης αποσκοπεί στην εκτροπή και διάχυση της αδρανειακής έντασης μέσα στο έδαφος αποτρέποντας αυτήν να μεταφερθεί στις διατομές, την αναίρεση της ροπής ανατροπής των τοιχωμάτων η οποία επιδρά καταστροφικά με την δημιουργία ροπών στις διατομές γύρο από τους κόμβους, στην αύξηση της φέρουσας ικανότητας του εδάφους.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Τα λες λίγο λαθος.
seismic1

nick έγραψε: 03 Σεπ 2024, 15:55 Τα λες λίγο λαθος.
Διόρθωσε αν θέλεις.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 17:53
Διόρθωσε αν θέλεις.
Π.χ. τα παρακάτω δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα

Η μέθοδος εφαρμόζει μερική μετά τάνυση σε όλα τα άκρα των τοιχωμάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα για να σταματήσει την ροπή κάμψης, να αναιρέσει τις δυνάμεις εφελκυσμού, να αναιρέσει την διατμητική αστοχία στο σκυρόδεμα επικάλυψης, να αυξήσει την αντοχή της διατομής προς την τέμνουσα βάσης, να αυξήσει την αντοχή προς όλες τις μορφές διάτμησης, να αποτρέψει την μεταφορά ροπών στους κόμβους, και για να αυξήσει την ενεργό διατομή του τοιχώματος προς την θλίψη, και για να διορθώσει τις τροχιές στα βέλη του λοξού εφελκυσμού.
seismic1

nick έγραψε: 03 Σεπ 2024, 18:20
seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 17:53
Διόρθωσε αν θέλεις.

Η μέθοδος εφαρμόζει μερική μετά τάνυση σε όλα τα άκρα των τοιχωμάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα για να σταματήσει την ροπή κάμψης, να αναιρέσει τις δυνάμεις εφελκυσμού, να αναιρέσει την διατμητική αστοχία στο σκυρόδεμα επικάλυψης, να αυξήσει την αντοχή της διατομής προς την τέμνουσα βάσης, να αυξήσει την αντοχή προς όλες τις μορφές διάτμησης, να αποτρέψει την μεταφορά ροπών στους κόμβους, και για να αυξήσει την ενεργό διατομή του τοιχώματος προς την θλίψη, και για να διορθώσει τις τροχιές στα βέλη του λοξού εφελκυσμού.
Αυτά που ανέφερα είναι δεδομένα της προέντασης Που διαφωνείς?
seismic1

seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 18:31
nick έγραψε: 03 Σεπ 2024, 18:20
seismic1 έγραψε: 03 Σεπ 2024, 17:53 Διόρθωσε αν θέλεις.

Αυτά που ανέφερα είναι δεδομένα της προέντασης Που διαφωνείς?
Τι λέει η προένταση....https://www.esofia.net/sites/default/fi ... _kef_4.pdf
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”