!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Dwarven Blacksmith
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Οργισμένος
ή πχ ο 40αρης που ψηφισε οχι το 2015 και σημερα ψηφιζει φασιστοειδη κομματιδια , ξυφουλκωντας υπερ τραμπα και πουτλερ...Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:46Σε αυτό συμφωνώ. Την κριτική ικανότητα δεν ξέρω που την είδες. Ποια κριτική ικανότητα ανέπτυξε δηλαδή ο σαρανταρης που το 1985 ψήφισε ξέρω γω Ευάγγελο Γιαννόπουλο;Beria έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:42Ε ας μην λογοκριναν τα πάντα, ας μην τους επρηζαν τον τσιοκο με τα αντικομμουνιστικα, για να μην γίνονταν κομμουνια μπας και ησυχαζαμε.Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:40
Φάνηκε εξάλλου από τις πολιτικές τους επιλογές και εν γένει το κράτος που διαμορφωσαν μετά το 1974.![]()
Οι μαλακίες πληρώνονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 02 Σεπ 2024, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
σουηδικο αγγουρι για καταδικασμενο απατεωνα τραμπα.Ίακχος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 09:42 Οι Abba απαγόρευσαν στον Tramp να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις
https://www.facebook.com/share/KfLEXaJijWUC1NBZ/
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:08σουηδικο αγγουρι για καταδικασμενο απατεωνα τραμπα.Ίακχος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 09:42 Οι Abba απαγόρευσαν στον Tramp να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις
https://www.facebook.com/share/KfLEXaJijWUC1NBZ/

Ναι τρόφιμε, ό,τι πεις, σκούπισε τώρα τους αφρούς. Στον πραγματικό κόσμο τώρα, εγώ το 2015 ψήφισα ναι, δεν δίνω δεκάρα για τον Πούτιν, και όσο για τον Τραμπ, εσύ είσαι (λέμε τώρα, με κανέναν δεν είσαι στην κατάσταση που είσαι) με αυτούς:Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:06ή πχ ο 40αρης που ψηφισε οχι το 2015 κιαι σημερα ψηφιζει φασιστοειδη κομματιδια , ξυφουλκωντας υπερ τραμπα και πουτλερ...Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:46Σε αυτό συμφωνώ. Την κριτική ικανότητα δεν ξέρω που την είδες. Ποια κριτική ικανότητα ανέπτυξε δηλαδή ο σαρανταρης που το 1985 ψήφισε ξέρω γω Ευάγγελο Γιαννόπουλο;Beria έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:42
Ε ας μην λογοκριναν τα πάντα, ας μην τους επρηζαν τον τσιοκο με τα αντικομμουνιστικα, για να μην γίνονταν κομμουνια μπας και ησυχαζαμε.
Οι μαλακίες πληρώνονται
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
οχι ψηφισες και το δηλωσες . Ξεφτιλα ψεκα.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:11Ναι τρόφιμε, ό,τι πεις, σκούπισε τώρα τους αφρούς. Στον πραγματικό κόσμο τώρα, εγώ το 2015 ψήφισα ναι, δεν δίνω δεκάρα για τον Πούτιν, και όσο για τον Τραμπ, εσύ είσαι (λέμε τώρα, με κανέναν δεν είσαι στην κατάσταση που είσαι) με αυτούς:Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:06ή πχ ο 40αρης που ψηφισε οχι το 2015 κιαι σημερα ψηφιζει φασιστοειδη κομματιδια , ξυφουλκωντας υπερ τραμπα και πουτλερ...Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:46
Σε αυτό συμφωνώ. Την κριτική ικανότητα δεν ξέρω που την είδες. Ποια κριτική ικανότητα ανέπτυξε δηλαδή ο σαρανταρης που το 1985 ψήφισε ξέρω γω Ευάγγελο Γιαννόπουλο;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Θα έλεγα ότι είσαι ψεύτης εκτός από σκατόψυχος, ηλίθιος και ψυχάκιας, αλλά δεν θα έφερνα τίποτα καινούργιο υπό τον ήλιο, έτσι δεν είναι;Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:12οχι ψηφισες και το δηλωσες . Ξεφτιλα ψεκα.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:11Ναι τρόφιμε, ό,τι πεις, σκούπισε τώρα τους αφρούς. Στον πραγματικό κόσμο τώρα, εγώ το 2015 ψήφισα ναι, δεν δίνω δεκάρα για τον Πούτιν, και όσο για τον Τραμπ, εσύ είσαι (λέμε τώρα, με κανέναν δεν είσαι στην κατάσταση που είσαι) με αυτούς:Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:06
ή πχ ο 40αρης που ψηφισε οχι το 2015 κιαι σημερα ψηφιζει φασιστοειδη κομματιδια , ξυφουλκωντας υπερ τραμπα και πουτλερ...
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Στις κωλοτουμπες πρωτοι εισαστε, λιγδες.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:15Θα έλεγα ότι είσαι ψεύτης εκτός από σκατόψυχος, ηλίθιος και ψυχάκιας, αλλά δεν θα έφερνα τίποτα καινούργιο υπό τον ήλιο, έτσι δεν είναι;Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:12οχι ψηφισες και το δηλωσες . Ξεφτιλα ψεκα.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:11
Ναι τρόφιμε, ό,τι πεις, σκούπισε τώρα τους αφρούς. Στον πραγματικό κόσμο τώρα, εγώ το 2015 ψήφισα ναι, δεν δίνω δεκάρα για τον Πούτιν, και όσο για τον Τραμπ, εσύ είσαι (λέμε τώρα, με κανέναν δεν είσαι στην κατάσταση που είσαι) με αυτούς:
![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Φέρε το ποστ που δήλωσα ότι ψήφισα όχι, σκατόψυχε, κρετίνε, ψυχασθενή ψεύτη.Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:19Στις κωλοτουμπες πρωτοι εισαστε, λιγδες.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:15Θα έλεγα ότι είσαι ψεύτης εκτός από σκατόψυχος, ηλίθιος και ψυχάκιας, αλλά δεν θα έφερνα τίποτα καινούργιο υπό τον ήλιο, έτσι δεν είναι;![]()
JD Vance
JD Vance
Η καμήλα θα πάρει πουλο. Αρκετά με τη δικτατορία των φιλανωμαλων.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Οργισμένος
μια χαρα το εγραψες κωλοτουμπα στο παλαιο πχωρουμ, βρωμοψυχασθενη.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:24Φέρε το ποστ που δήλωσα ότι ψήφισα όχι, σκατόψυχε, κρετίνε, ψυχασθενή ψεύτη.Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:19Στις κωλοτουμπες πρωτοι εισαστε, λιγδες.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:15
Θα έλεγα ότι είσαι ψεύτης εκτός από σκατόψυχος, ηλίθιος και ψυχάκιας, αλλά δεν θα έφερνα τίποτα καινούργιο υπό τον ήλιο, έτσι δεν είναι;![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΟΚ, αποδεδειγμένος ψεύτης για πολλοστή φορά. Σε αποχαιρετώ, ας δικαιολογήσει τα λεφτά της η βραδινή βάρδια.Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:27μια χαρα το εγραψες κωλοτουμπα στο παλαιο πχωρουμ, βρωμοψυχασθενη.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:24Φέρε το ποστ που δήλωσα ότι ψήφισα όχι, σκατόψυχε, κρετίνε, ψυχασθενή ψεύτη.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
οτι πει ο μουρλος.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:30ΟΚ, αποδεδειγμένος ψεύτης για πολλοστή φορά. Σε αποχαιρετώ, ας δικαιολογήσει τα λεφτά της η βραδινή βάρδια.Οργισμένος έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:27μια χαρα το εγραψες κωλοτουμπα στο παλαιο πχωρουμ, βρωμοψυχασθενη.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2024, 22:24
Φέρε το ποστ που δήλωσα ότι ψήφισα όχι, σκατόψυχε, κρετίνε, ψυχασθενή ψεύτη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ποτε θα δωσει συντευξη τυπου η Κουμαλα ...? θα γελασει και ο καθε πικραμενος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 03 Σεπ 2024, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-