Η Δώρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
Η πρώην alicon δεν είσαι εσύ ;
Καλώς ήρθες τότε. Καιρό έχουμε να δούμε καινούργια άτομα. Έχουν χαθεί πολλοί με το κλείσιμο του παλιού φόρουμ και τους ψάχνουμε. Ζήνα είναι η ελληνική μετάφραση της Xena.
Όλοι υποθέσαμε ότι είσαι κάποια που ξέραμε.
the end
Και έτσι θα μου άρεσεΊφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:34έλεγα να τα βάψω κοκκινα τα νύχια να πάνε σετάκι με τα παπούτσια μην είναι ξεκάρφωταNaida έγραψε: 02 Δεκ 2018, 00:23
Για του χεριού λέει. Και εγώ μαύρα θα τα έβαφα ή μαυροκόκκινααλλά πάει σε γάμο. Και ένα γαλλικό ωραίο θα είναι
Ίφιδα μαλλί πως θα το κάνεις;όχι; Δεν πειράζει να είναι ξεκάρφωτα;
Για το μαλλί οι απόψεις διίστανται. Με παρακάλεσε η θειά να μην κάνω καμια περίεργη πλεξούδα. Οκ υποχώρησα δε θα πήγαινε και με το φόρεμα.
Μετά έλεγα να φουσκώσω το πάνω μέρος, σα περικεφαλαία ένα πράγμα, τό χω δει, δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται, ξύνεις το μαλλί και μετά το χτενίζεις λίγο ;![]()
Η ξαδερφούλα λέει να τα αφήσω κάτω, ίσια, πράσο, όπως ειν το φυσικό δηλαδή. Τα βαριέμαι όσο δε πάει αλλά η ξαδερφούλα (22χρονών) κράζει επειδή αυτή παλεύει να τα ισιώσει.
Εχετε καμια ιδέα;
Spoiler

Spoiler

Βάλε αλυσιδίτσα στον αστράγαλο να τρελάνεις την γιαγιά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το να υποθέσετε οτι είμαι κάποια που ξέρετε-ιδιαίτερα αν τα νικ μας είναι πανομοιότυπα ή ο χαρακτήρας παραπέμπει σε παλιές περσόνες- είναι εύλογο κι αναμενόμενο. Αρκεί να μη γίνεται εμμονή.Πάνας έγραψε: 02 Δεκ 2018, 03:26Καλώς ήρθες τότε. Καιρό έχουμε να δούμε καινούργια άτομα. Έχουν χαθεί πολλοί με το κλείσιμο του παλιού φόρουμ και τους ψάχνουμε. Ζήνα είναι η ελληνική μετάφραση της Xena.
Όλοι υποθέσαμε ότι είσαι κάποια που ξέραμε.
Καλώς σας βρήκα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Mνημείο ασοβαρότητας ( τις εκτυπωσα και τις προσθεσα στην υλη εκπαίδευσης των Ανιψιών ) οι τελευταίες σελίδες - μνημόνια μεχρι να βγουν γόβες με 1 πόντο τακούνι 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Παπαριές.
Τι πιο όμορφο από αυτό:

Τι πιο όμορφο από αυτό:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
νύχτα
όσο μεγαλώνω, τόσο πιο εξωπραγματική μου φαίνεται
η ιδέα της γόβας, η παραμόρφωση που υφίσταται το πόδι κτλ
δε ξέρω γιατί
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Μια και μιλάει για παπουτσια το τοπικ, πες μου καλή μου, εσυ τα κρεμασες;aLiCat έγραψε: 02 Δεκ 2018, 03:05
Συγχωρεμένος.![]()
Θα θελα να μάθω το συνολικό κοστος για την εμφάνιση στον γάμο αλλά σκιάζομαι να ρωτήκσξω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε σαρεσουν τα ψηλοτακουνα; Αγι με προβληματίζεις...Αγις έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:48 Mνημείο ασοβαρότητας ( τις εκτυπωσα και τις προσθεσα στην υλη εκπαίδευσης των Ανιψιών ) οι τελευταίες σελίδες - μνημόνια μεχρι να βγουν γόβες με 1 πόντο τακούνι![]()
Ίφιδα μια χαρά εισαι με αυτή τη γόβα και τους συνδυασμούς που σκέφτεσαι. Προχωρά το και μην ακούς τους αμπαλιδηδες.
Σες Ναι 10000%
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και εμένα δεν μου αρέσουν λόγω ύψους...Ερμής έγραψε: 02 Δεκ 2018, 12:32Δε σαρεσουν τα ψηλοτακουνα; Αγι με προβληματίζεις...Αγις έγραψε: 02 Δεκ 2018, 11:48 Mνημείο ασοβαρότητας ( τις εκτυπωσα και τις προσθεσα στην υλη εκπαίδευσης των Ανιψιών ) οι τελευταίες σελίδες - μνημόνια μεχρι να βγουν γόβες με 1 πόντο τακούνι![]()
Ίφιδα μια χαρά εισαι με αυτή τη γόβα και τους συνδυασμούς που σκέφτεσαι. Προχωρά το και μην ακούς τους αμπαλιδηδες.
Σες Ναι 10000%
(ο καθένας με τον πόνο του)
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση