Scouser έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 00:02
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι head of state με ουσιαστικές αρμοδιοτητες στην πιο ισχυρή (ή δευτερη πιο ισχυρή) χώρα στον κόσμο. Η άλλη έχει λιγότερες ουσιαστικές αρμοδιότητες ακόμα και από τη Σακελαροπουλου. Ο μόνος λόγος να μη θες αυτή τη θέση είναι να μη σου αρέσει από άποψη να είσαι ένα άεργο, καλοπληρωμενο παράσιτο.
Γιατί δεύτερη πιο ισχυρή; Θεωρείς την Κίνα πιο ισχυρή;
Πιθανόν, αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Γιατί δεν θα ήθελες να καθαρίζεις 28Κ το μήνα απλά για να χαμογελάς στις κάμερες, να κάνεις ταξιδάκια και να διαβάζεις δηλώσεις ή ομιλίες που έχουν ετοιμάσει από πριν οι λογογράφοι σου, και μάλιστα χωρίς να αξιολογείσαι από κανένα έστω για αυτά;
πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 21:33
Αν όλες οι Ευρωπαίες γυναίκες είχαν 7 ΠΑΙΔΙΑ όπως η Ούρσουλα κανείς δεν θα μιλούσε για αντικατάσταση πληθυσμού στην Ευρώπη.
Επίσης έχει σπουδάσει Ιατρική και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι. Με πτυχία όχι από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς.
Ας γινόταν γιατρός τότε αντί να γαμάει την ΕΕ.
Τελικά είναι γλάστρα ή έχει καταστρέψει την ΕΕ με τις αποφάσεις της;
Αποφασίστε πρώτα τι ισχύει και μετά συζητάμε.
Ας μάς πει ο νυξτόβιος και οι περί αυτόν που λένε ότι είναι Πουτινοπράκτορας.
πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 21:33
Αν όλες οι Ευρωπαίες γυναίκες είχαν 7 ΠΑΙΔΙΑ όπως η Ούρσουλα κανείς δεν θα μιλούσε για αντικατάσταση πληθυσμού στην Ευρώπη.
Επίσης έχει σπουδάσει Ιατρική και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι. Με πτυχία όχι από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γιατί δεύτερη πιο ισχυρή; Θεωρείς την Κίνα πιο ισχυρή;
Πιθανόν, αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Γιατί δεν θα ήθελες να καθαρίζεις 28Κ το μήνα απλά για να χαμογελάς στις κάμερες, να κάνεις ταξιδάκια και να διαβάζεις δηλώσεις ή ομιλίες που έχουν ετοιμάσει από πριν οι λογογράφοι σου, και μάλιστα χωρίς να αξιολογείσαι από κανένα έστω για αυτά;
Ας γινόταν γιατρός τότε αντί να γαμάει την ΕΕ.
Τελικά είναι γλάστρα ή έχει καταστρέψει την ΕΕ με τις αποφάσεις της;
Αποφασίστε πρώτα τι ισχύει και μετά συζητάμε.
Ας μάς πει ο νυξτόβιος και οι περί αυτόν που λένε ότι είναι Πουτινοπράκτορας.
Πουτινοπρακτορας η μαντάμ;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εγώ είμαι υπέρ της Ούρσουλας άρα κατά των ναζιστών και του afd που δεν την θέλουν.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»