Έπρεπε να κάνουν το ίδιο και με το σενάριο τότεhellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:22Ε, με δεκάδες εκατομμύρια μπάτζετ για εφέ, του πούστη. Έτσι κι αλλιώς outsourcing έκαναν, δεν έφτιαξαν μόνοι τους τα εφέ.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:14Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, κανένα όμως
Το επεισόδιο είναι 1 ώρα και ζήτημα η πλοκή να περιορίζεται σε 5 λεπτά. Οι διάλογοι είναι σαν να τους έγραψε 12χρονο. Οι χαρακτήρες δεν έχουν καμία σχέση με τα βιβλία.
Και πάνω σε όλο αυτό προσπαθεί να δείξει 5 παράλληλες ιστορίες που στο 3ο επεισόδιο γίνονται 6 και γίνεται χάος
Δεν υπάρχει αρχή μέση και τέλος πουθενά
Μια σκηνή είχε ωραία με την μεταμόρφωση του σαουρον σε αναταρ που πρακτικά έβαλε την περούκα και 2 αυτιά αλλά και αυτή δεν έβγαζε κανένα νόημα
Αλλά η φωτογραφία και τα εφέ ήταν επιπέδου κινηματογράφου.
Γενικά στην μουσική και την εικόνα έχουν πέσει λεφτά που έπιασαν τόπο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Lord of the Rings Amazon series
-
Δημοκράτης
Re: The Lord of the Rings Amazon series
- hellegennes
Μα ήθελαν μια συγκεκριμένη woke κατεύθυνση. Όταν το κύριο μέλημά σου σαν σεναριογράφος είναι πώς θα κάνεις το έργο πιο "diverse", λογικό είναι το σενάριό σου να βγει για τον πούτσο γιατί δεν επικεντρώνεσαι στις σημαντικές πτυχές του.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:24Έπρεπε να κάνουν το ίδιο και με το σενάριο τότεhellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:22Ε, με δεκάδες εκατομμύρια μπάτζετ για εφέ, του πούστη. Έτσι κι αλλιώς outsourcing έκαναν, δεν έφτιαξαν μόνοι τους τα εφέ.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:14
Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, κανένα όμως
Το επεισόδιο είναι 1 ώρα και ζήτημα η πλοκή να περιορίζεται σε 5 λεπτά. Οι διάλογοι είναι σαν να τους έγραψε 12χρονο. Οι χαρακτήρες δεν έχουν καμία σχέση με τα βιβλία.
Και πάνω σε όλο αυτό προσπαθεί να δείξει 5 παράλληλες ιστορίες που στο 3ο επεισόδιο γίνονται 6 και γίνεται χάος
Δεν υπάρχει αρχή μέση και τέλος πουθενά
Μια σκηνή είχε ωραία με την μεταμόρφωση του σαουρον σε αναταρ που πρακτικά έβαλε την περούκα και 2 αυτιά αλλά και αυτή δεν έβγαζε κανένα νόημα
Αλλά η φωτογραφία και τα εφέ ήταν επιπέδου κινηματογράφου.
Γενικά στην μουσική και την εικόνα έχουν πέσει λεφτά που έπιασαν τόπο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Καραμελίτσα
Το 2ο επεισόδιο δεν είναι σαν το πρώτο, αλλά ρολλάρει η ιστορία. Ανυπομονώ για το 3ο.
Z
-
Δημοκράτης
Μα οι woke μαλακιες είναι το μικρότερο προ λημα της σειράςhellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:43Μα ήθελαν μια συγκεκριμένη woke κατεύθυνση. Όταν το κύριο μέλημά σου σαν σεναριογράφος είναι πώς θα κάνεις το έργο πιο "diverse", λογικό είναι το σενάριό σου να βγει για τον πούτσο γιατί δεν επικεντρώνεσαι στις σημαντικές πτυχές του.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:24Έπρεπε να κάνουν το ίδιο και με το σενάριο τότεhellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:22
Ε, με δεκάδες εκατομμύρια μπάτζετ για εφέ, του πούστη. Έτσι κι αλλιώς outsourcing έκαναν, δεν έφτιαξαν μόνοι τους τα εφέ.
Για συστήματα και κανεις δεν ασχολειται με τα μαύρα ξωτικά, την ζινα γκαλαντριελ και ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει πουστηδες
. Δηλαδή δεν το ξεφτίλισαν εντελώς
Το μεγάλο πρόβλημα της σειράς είναι το σενάριο και σε μεγάλο ποσοστό τα ξωτικά
Όπου εμφανίζονται τα ξωτικά θες να πετάξεις το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση
- Καραμελίτσα
Είδα το 3ο επεισόδιο. Ακόμα καλύτερο κι από το πρώτο!!!
Δεν έχω λόγια.
Δεν έχω λόγια.
Z
- kongrosian
νερντουλίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Αύγ 2024, 20:48 Είδα το 3ο επεισόδιο. Ακόμα καλύτερο κι από το πρώτο!!!
Δεν έχω λόγια.
Η υπογραφη σου περιγραφει την εμπειρια της θεασης;Καραμελίτσα έγραψε: 31 Αύγ 2024, 20:48 Είδα το 3ο επεισόδιο. Ακόμα καλύτερο κι από το πρώτο!!!
Δεν έχω λόγια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειδα το 1ο.
Βασικα καλυτερα να παω να ξαναδω τον Ντειμον να αγοραζει ναρκωτικα απο τον Λορδο Στρονγκ και να βλεπει κυκλους στο Χαρενχαλλ παρα αυτο. Πιο πολυ νοημα ειχε.
Τι διαολο φάγανε 1 δις μπατζετ στη μουσικη και φωτα και πληρωσανε σεναριογραφους απο ενα $5 τον καθενα και 1 καφε?
Βασικα καλυτερα να παω να ξαναδω τον Ντειμον να αγοραζει ναρκωτικα απο τον Λορδο Στρονγκ και να βλεπει κυκλους στο Χαρενχαλλ παρα αυτο. Πιο πολυ νοημα ειχε.
Τι διαολο φάγανε 1 δις μπατζετ στη μουσικη και φωτα και πληρωσανε σεναριογραφους απο ενα $5 τον καθενα και 1 καφε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Κοίταξε, θεωρώ ότι δεν έχει καμία σχέση με το LOTR, οπότε δεν με χαλάει το σενάριο.Bazoomba έγραψε: 31 Αύγ 2024, 21:02Η υπογραφη σου περιγραφει την εμπειρια της θεασης;Καραμελίτσα έγραψε: 31 Αύγ 2024, 20:48 Είδα το 3ο επεισόδιο. Ακόμα καλύτερο κι από το πρώτο!!!
Δεν έχω λόγια.
Η χολυγουντιανή ψυχή δεν μπορεί να αντέξει ούτε τα υπερβατικά ξωτικά, ούτε τα απόλυτα κακά ορκ, ούτε ανθρώπους που να μην είναι αμερικάνοι. Οπότε το αντιμετωπίζω ως γουέστερν και ως τέτοια είναι μια χαρά, η ώρα περνάει ευχάριστα.
Z
Mα δεν ειμαι απο τους αυτιστικους ππυ φωναζουν με τα βιβλια του Τολκιν ανα χειρας.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Σεπ 2024, 14:47Κοίταξε, θεωρώ ότι δεν έχει καμία σχέση με το LOTR, οπότε δεν με χαλάει το σενάριο.Bazoomba έγραψε: 31 Αύγ 2024, 21:02Η υπογραφη σου περιγραφει την εμπειρια της θεασης;Καραμελίτσα έγραψε: 31 Αύγ 2024, 20:48 Είδα το 3ο επεισόδιο. Ακόμα καλύτερο κι από το πρώτο!!!
Δεν έχω λόγια.
Η χολυγουντιανή ψυχή δεν μπορεί να αντέξει ούτε τα υπερβατικά ξωτικά, ούτε τα απόλυτα κακά ορκ, ούτε ανθρώπους που να μην είναι αμερικάνοι. Οπότε το αντιμετωπίζω ως γουέστερν και ως τέτοια είναι μια χαρά, η ώρα περνάει ευχάριστα.
Καθαρα για τα στανταρ τα αμερικανοαγγλικα, αυτο το πραγμα ειναι μπιμουβια, χωρις να ειναι φανμπαντ. Ειναι απλα βαρετο .
Βασικα δεν ξερω πως καταφεραν τετοιο αποτελεσμα δεδομενου οτι ελαχιστες σκηνες κρατανε πανω απο 2 λεπτα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Καραμελίτσα
Τι να σου πω. Εγώ δεν το βρίσκω βαρετό. Μόνο να χαζεύεις τη φωτογραφία και τα κοστούμια περνά ο χρόνος.
Τώρα τι είναι μπιμουβιά, την εποχή που τα μεγαλύτερα μπλοκμπάστερ είναι μπιμουβιές είναι μεγάλη κουβέντα.
Τώρα τι είναι μπιμουβιά, την εποχή που τα μεγαλύτερα μπλοκμπάστερ είναι μπιμουβιές είναι μεγάλη κουβέντα.
Z
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
έχει πίου πίου;
μάχες ρε παιδί μου, φωτιές, σπαθιά, πολιορκητικούς κριούς, στρατιές από ορκ; μόνο αυτά αντέχω πλέον
μάχες ρε παιδί μου, φωτιές, σπαθιά, πολιορκητικούς κριούς, στρατιές από ορκ; μόνο αυτά αντέχω πλέον
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Λογικα θα εχει ενα επεισοδιο εντος της σεζον, με την καταστροφη της Ερεγκιον.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Σεπ 2024, 05:43 έχει πίου πίου;
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
To πεταμα 1 δις δολλαριων στον Πιθο των Δαναιδων
Και κωλοδαχτυλο στον Τολκιν σε δευτερη φάση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 18 Απαντήσεις