Oι θηλυκότητες, οι προσφύγισσες
Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 20:19
Eκτός απο προσωπικές επιθέσεις εχεις να πεις τιποτα αλλο; Σου λεει (και πολύ σωστά) οτι εσυ βαζεις λογια στο στόμα ορισμένων συνομιλητών σου για περιφρόνηση κλπ. Γιατι προφανως ειναι ο πιο συντομος δρομος για το moral high ground (να απαξιώσεις τον αλλο) οποτε ειναι το default επιχειρημά σου.
Όσο για το πόσο ξεφτύλισες τον Φος, τι να σου πω; Να σου πω ότι είναι ένα λυπηρό θέαμα αυτό που γίνεται εδώ με όλο το πολιτικό φάσμα του πχώρουμ να σε φτύνει; Είναι. Αλλά το προκάλεσες μόνος σου οπότε λούσου το τώρα.
Ποιος κανει προσωπικες επιθεσεις ρε μαλακα; Ανοιγεις ενα νημα για να ειρωνευτεις μια διαδηλωση για μια δολοφονια, στηνει παρτυ στο νημα σου ο εθνικος οχετος, κανεις χιουμορακι κουκλουξκλαν, θεωρεις νικη οτι ενωσες ολο το πολιτικο φασμα να βριζει τις αδερφες, τις φεμινιστριες και τις τρανς, οσες τεσπα αποφασισαν να ενωθουν για να διαδηλωσουν προχτες, παραμονη της ημερας εναντια στην εμφυλη βια, και οταν μπουκαρει ο φοσιλις, που δεν του αρεσει πως εχουν οργανωθει οι φεμινιστριες και τα λοατκι, χωρις αυτο να επηρεαζει στο ελαχιστο τη ζωη του ή να συμμετεχει ο ιδιος σε καποιο απο αυτα τα κινηματα, αρχιζει τους αφορισμους, τις κακοηθεις και αναληθεις γενικευσεις και τις προσβολες
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:25
Η συντριπτικη πλειοψηφια των φεμινιστικων οργανωσεων ειναι
φιλελεφτ προνομιουχες κακογαμημενες καριολες της μεσαιας ταξης που αποδεχονται και πραγματα οπως η πορνεια με τη σιγουρια οτι τις ιδιες δε θα χρειαστει ποτε να τις σκισει απο τον κωλο χωρις καποτα ενας ασχημος γερος με συφιλη για να εχουν φαγητο.
δεν ειμαστε καλα
πανηλιθιες κοτες.
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:36
θα ρουφαγες τον πουτσο μιας αυτοπροδιοριζομενης ως γυναικας και θα καταπινες το θηλυκο της σπερμα; Αν οχι τοτε κανε μας τη χαρη κι ασε τι αποδεχονται οι φεμινιστικες οργανωσεις.
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:05
1)
θα κατάπινες πρόθυμα το θηλυκό σπέρμα μιας τρανς γυναίκας που μόλις σου τον έχωσε στις αμυγδαλές χωρίς να θεωρείς ότι υπάρχει κάποια διαφορά με το να γλείφεις μια κλειτορίδα.
2) οι τρανς γυναίκες δεν είναι ίδιες με τις γυναίκες. (παρ' όλο που δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αμφότερες δεν έχουν την παραμικρή όρεξη να πάνε με εσένα, εδώ θα τους δώσω όντως έναν πόντο ομοιότητας)
τα οποια επικροτεις γιατι αυτα δεν ειναι προσβολες, αυτα δεν ειναι γενικευσεις και ψεμματα, επειδη δηλαδη και καλα αποδοχη -
προφανεστατα σε κοινωνικο επιπεδο - μιας διαφορετικης θηλυκοτητας ειναι αυθεντικη μονο εαν υπαρχει αποδοχη των γεννητικων της οργανων της και της λειτουργιας τους, λες και πρεπει να μαθω με καθε λεπτομερεια τι εχει στο βρακι της αυτη που μολις μου συστηθηκε ως Μαρια για να την αποκαλω Μαρια και να μην την ρωταω ποιο ειναι το αληθινο της ονομα και πολυ απλα να της φερθω με σεβασμο και ισοτιμα. Για τον φοσιλι αποδεχομαι παει να πει θελω/μπορω να γαμησω.
Παρολαυτα απανταω σε ολα τα παραπανω διαψευδοντας τα: Η Ζακ Κωστοπουλου συστηνοταν ως μια οροθετικη ντραγκ κουιν τσουλα. Κι ας κυκλοφορουσε ντυμενη αντρας το μεγαλυτερο μερος της μερας. Δεν νομιζω να συμφωνουσε με το gatekeeping του φοσιλι και το πιθανοτερο θα ηταν να τον εβριζε σκαιοτατα για την αγνοια του. Το κομματι του φεμινιστικου χωρου και λοατκι κινηματος που διαδηλωσε προχτες ουδεμια σχεση εχει με ολες τις ουρανομηκεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και συκοφαντιες που εγραψε χτες ο φοσιλις, αγνοωντας επιδεικτικα οσα κειμενα και συνδεσμους παρεθεσα, ζωγραφιζοντας εναν πολιτικο χωρο με τροπο που θα ζηλευε σταλινικο απολιθωμα τυπου πατελη η κανονικο ξερατο μισους τυπου αλτ ραιτ. Και ολα αυτα, και εδω ειναι το πιο αστειο, με εναν ταξικο διδακτισμο στην αρχη, για να μου κανει επιδειξη της κορπορειτ χαι λαιφ του αμεσως μετα, οταν δεν εχει τι να απαντησει.
ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΣΙΛΙ δεν περναει καλα ενας ανθρωπος που μεσα σ ενα παρτυ κι ενω φλερταρει με μια συναδελφο ξεκλεβει χρονο για να γραψει στο φορουμ
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 23:49
Για να εχουμε λιγο κοντεξτ ειμαι στο Μπριστολ στο ετησιο παρτυ της εταιριας εχω πιει 2 γκινες 3 τεκιλες 2 κουμπα λιμπρε μου την πεφτει μια Ινδη και σε γραφω στη μουναρα μου.
δεν περναει καλα καποιος τοσο εμφανως ανασφαλης που αντι ν απαντησει κανει επιδειξη καλοπερασης και ενος ενδεχομενου σεξουαλικου θριαμβου: αυτα τα γραφουν 15χρονα ή 15χρονια παντρεμενοι που χουν να δουν χαρα στα σκελια τους απο την προηγουμενη δεκαετια.
foscilis έγραψε: 02 Δεκ 2018, 12:58
2) Δεν "ξανάνιωσα" αρσενικό.
Είμαι αρσενικό. Είναι κάτι που απλά είμαι, όχι κάτι που το νιώθω ή πολύ περισσότερο κάτι που εξαρτάται από το τι κάνουν οι άλλοι.
ε πως να το κανουμε, τα ξυδια χτες σε κανανε να καμαρωνεις σαν περισσοτερο αρσενικο απ οτι συνηθως, η εν πασει περιπτωσει σαν περισσοτερο αρσενικο απο εμενα, που "δεν περναω καλα" και που
"δεν έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι αμφότερες cis & trans γυναικες δεν έχουν την παραμικρή όρεξη να πάνε με μένα."
foscilis έγραψε: 02 Δεκ 2018, 12:58
εκείνη τη στιγμή περνούσα και γαμώ, κάτι που ολοφάνερα δεν κάνει κάποιος που βλέπει τα
παπάρια ή τις μουνότριχεςτο κραγιόν ή το μούσι ως πυρήνα του εαυτού του σε υπαρξιακό και πολιτικό επίπεδο.
Vini veritas: η φοσιλεια
σκεψη ανασφαλεια σε ολο της το ευρος:
περναω καλα αρα σε ακυρωνω, γιατι για να διαφωνεις μαζι μου παει να πει πως εισαι μιζερος και αγαμητος.
Οπου περναω καλα: εταιρικο παρτυ +πιθανη ξεπετα στις τουαλετες με συναδελφο+ αδειασμα απο την προισταμενη = νο ξεπετα. Σε λυπαμαι φοσιλακο, εαν αυτη ειναι η ιδεα σου πως να περνας καλα. Ας μην το κανουμε θεμα, αλλα παιζει να σαι ο μονος κορπορειτ σκλαβος που περναει καλα σε εταιρικα παρτυ. Ενα σαββατοκυριακο της Ζακ παιζει να ηταν 100 φορες πιο συναρπαστικο απο ολη σου τη ζωη, και με περισσοτερες ξεπετες.
Επισης την πατησες σαν πρωταρης σε all time classic σκηνικο και δεν ξερεις να πινεις ξυδια.