οχι και υποτιμητικά ρε σάϊκο , αμα σε ακουσουνε τίποτα αλγέρια, θα πηδήξουνε τη μαντρα και θα σου κάνουν διαφορα ενδιαφέροντα εκεί μέσα στο άσυλοΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 10:42Το ερώτημα είναι τι λένε οι νεοέλληνες που τον αποκαλούν αλγερινό υποτιμητικά. Θεωρούν εαυτούς λευκούς ή όχι;Chupacabra έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:15Ο Κατσαριδιάρης τι να λέει για όλα αυτά;Beria έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:03 Εδώ είναι το νήμα που οι νεοέλληνες θεωρούν ότι απειλούνται ως λευκοί άντρες;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η γενοκτονία των λευκών είναι κάτι όμορφο"
-
Machine ghost
Re: "Η γενοκτονία των λευκών είναι κάτι όμορφο"
Χασκογελάνε τα δάσα.
Σου διαφεύγει κάτι βασικό. Ο Κασιδιάρης παραμένει στόχος γιατί ήταν και είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτή που ήταν και είναι ο κακοχυμένος Μιχαλολιάκος, που αναφερόταν σε μαύρες μαϊμούδες.Chupacabra έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:20Εγώ δεν είμαι καθόλου λευκός και ποτέ δενΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 10:42Το ερώτημα είναι τι λένε οι νεοέλληνες που τον αποκαλούν αλγερινό υποτιμητικά. Θεωρούν εαυτούς λευκούς ή όχι;
θεώρησα τον εαυτό μου ως τέτοιο.
Ο Κατσαριδιάρης μάλλον είναι αυτός που το
γυρνάει στο τσάμικο οπότε μπαίνει τέτοιο
θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Chupacabra
Ναι ομολογουμένως ο ΝΓΜ βλέπει ότι ο ΚαςΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:29Σου διαφεύγει κάτι βασικό. Ο Κασιδιάρης παραμένει στόχος γιατί ήταν και είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτή που ήταν και είναι ο κακοχυμένος Μιχαλολιάκος, που αναφερόταν σε μαύρες μαϊμούδες.Chupacabra έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:20Εγώ δεν είμαι καθόλου λευκός και ποτέ δενΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 10:42
Το ερώτημα είναι τι λένε οι νεοέλληνες που τον αποκαλούν αλγερινό υποτιμητικά. Θεωρούν εαυτούς λευκούς ή όχι;
θεώρησα τον εαυτό μου ως τέτοιο.
Ο Κατσαριδιάρης μάλλον είναι αυτός που το
γυρνάει στο τσάμικο οπότε μπαίνει τέτοιο
θέμα.![]()
επιβουλεύεται την καρέκλα του γενικού γραμματέα της ΧΑ.
- omg kai 3 lol
τον κασιδιαρη πριν τον πιασεις στο στομα σου θα κανεις 100 πουσαπς κι ενα γυρο το τετραγωνο.. τον κασιδιαρη..