δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά θα το ξαναγράψω για ακόμη μια φορά ότι μόνο μέλη των κν. η υποστηρικτές των κομμουνιστικών καθεστώτων πήγαιναν για εθελοντική εργασία εκεί... ρώτα κανένα στο ΚΚΕ να στο επιβεβαιώσει...οποίος έζησε τα 80ς το ξέρει αυτοzteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:42Ρε γιγαντα αποδειξη οτι ο Στραμερ ηταν κρυφο μελος κομμονιστικης νεολαιας ζηταω οχι εαν πηγαιναν μέλοι κομμουνιστικων νεολαίων για εθελοντική εργασία σε σοσσιαλιστικες χώρες.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:24δεν χρειάζεται καμία απόδειξη...ξαναγράφω ότι όποιος έχει ζήσει στα 80ς γνωρίζει ότι επίσκεψη για εθελοντική εργασία σε κομμουνιστική χώρα ήταν ντε φάκτο από υποστηρικτές και στρατολογημενους...η επιμονή σου να το αμφισβητείς το θεμελιώνει ακόμη περισσοτεροzteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:11
Ότι πρέπει να παρουσιάσεις στοιχεία και όχι τις μαλακιες ενός ακροδεξιού ακαουντ σου λέει κάτι ή μπα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τι κάνεις nostromo κουκια σπερνω.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:46δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά θα το ξαναγράψω για ακόμη μια φορά ότι μόνο μέλη των κν. η υποστηρικτές των κομμουνιστικών καθεστώτων πήγαιναν για εθελοντική εργασία εκεί... ρώτα κανένα στο ΚΚΕ να στο επιβεβαιώσει...οποίος έζησε τα 80ς το ξέρει αυτοzteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:42Ρε γιγαντα αποδειξη οτι ο Στραμερ ηταν κρυφο μελος κομμονιστικης νεολαιας ζηταω οχι εαν πηγαιναν μέλοι κομμουνιστικων νεολαίων για εθελοντική εργασία σε σοσσιαλιστικες χώρες.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:24
δεν χρειάζεται καμία απόδειξη...ξαναγράφω ότι όποιος έχει ζήσει στα 80ς γνωρίζει ότι επίσκεψη για εθελοντική εργασία σε κομμουνιστική χώρα ήταν ντε φάκτο από υποστηρικτές και στρατολογημενους...η επιμονή σου να το αμφισβητείς το θεμελιώνει ακόμη περισσοτερο
Άλλο σου γράφω και άλλο μου απαντάς όχι στέλνεις την μπάλα στην κερκίδα αλλά την έχεις στείλει σε διπλανες πολυκατοικιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
εγώ γράφω για πράγματα που έχω ζήσει...εσύ γράφεις για πράγματα που νομιζειςzteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:51Τι κάνεις nostromo κουκια σπερνω.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:46δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά θα το ξαναγράψω για ακόμη μια φορά ότι μόνο μέλη των κν. η υποστηρικτές των κομμουνιστικών καθεστώτων πήγαιναν για εθελοντική εργασία εκεί... ρώτα κανένα στο ΚΚΕ να στο επιβεβαιώσει...οποίος έζησε τα 80ς το ξέρει αυτοzteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:42
Ρε γιγαντα αποδειξη οτι ο Στραμερ ηταν κρυφο μελος κομμονιστικης νεολαιας ζηταω οχι εαν πηγαιναν μέλοι κομμουνιστικων νεολαίων για εθελοντική εργασία σε σοσσιαλιστικες χώρες.
Άλλο σου γράφω και άλλο μου απαντάς όχι στέλνεις την μπάλα στην κερκίδα αλλά την έχεις στείλει σε διπλανες πολυκατοικιες.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:53 Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
με Τραμπ θα πάρετε τον πούλο...για αυτό έχετε λυσαξει
- Dwarven Blacksmith
Χαχαχ σόρρυ μπρο αλλά ο Τραμπ είναι ο δικός μας.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:54Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:53 Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
-
talaipwros
o Πατησιωτης δεν ηταν που ειχε παει Πολωνια;
Κουμουνιστης και αυτος;
Κουμουνιστης και αυτος;
καλά μπρο ...αν νομίζεις ότι γίνεσαι πιστευτός συνέχισε τοDwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:57Χαχαχ σόρρυ μπρο αλλά ο Τραμπ είναι ο δικός μας.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:54Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:53 Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
βόλτα είχε πάει όχι για εθελοντική δουλειά στα ναυπηγεία ...talaipwros έγραψε: 31 Αύγ 2024, 18:03 o Πατησιωτης δεν ηταν που ειχε παει Πολωνια;
Κουμουνιστης και αυτος;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Λολ τα Τραμποφωνα αφου για 4 χρονια ηταν κρυμμενα στις φωλιες τους εχουν παλι σηκωσει μυτηnostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:54Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:53 Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
ποιος ήταν κρυμμένος ρε πετσετοκεφαλε που κουβαλάς χαλί και πυξίδα όταν βγαίνεις από το σπίτι...,?Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2024, 18:09Λολ τα Τραμποφωνα αφου για 4 χρονια ηταν κρυμμενα στις φωλιες τους εχουν παλι σηκωσει μυτηnostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:54Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:53 Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
καπιταληστικο φασιστοειδες είναι ο τραμπ δε συμφωνώ με το dwarven blacksmith αλλά θα σταματήσει την χρηματοδότηση στους ουκροΝαζι και θα ανεγερθούν ξανά όλα τα κομμουνιστικά μνημεία αφού πρώτα περάσουν από δικές όλοι οι Ναζοφ.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:54Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:53 Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Κρυμμενα εισασταν Τραμποφωνα μετα την κρυαδα που φαγατε το 2020. Τωρα παλι τοποθετειτε τις ελπιδες σας(!)σε εναν 78χρονο που ειναι και αυτος στα προθυρα της ανοιας και του εγκεφαλικου. Τετοια ζωα ειστεnostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 18:11ποιος ήταν κρυμμένος ρε πετσετοκεφαλε που κουβαλάς χαλί και πυξίδα όταν βγαίνεις από το σπίτι...,?Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2024, 18:09Λολ τα Τραμποφωνα αφου για 4 χρονια ηταν κρυμμενα στις φωλιες τους εχουν παλι σηκωσει μυτη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ρε αγόρι μουnostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:54εγώ γράφω για πράγματα που έχω ζήσει...εσύ γράφεις για πράγματα που νομιζειςzteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:51Τι κάνεις nostromo κουκια σπερνω.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:46
δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά θα το ξαναγράψω για ακόμη μια φορά ότι μόνο μέλη των κν. η υποστηρικτές των κομμουνιστικών καθεστώτων πήγαιναν για εθελοντική εργασία εκεί... ρώτα κανένα στο ΚΚΕ να στο επιβεβαιώσει...οποίος έζησε τα 80ς το ξέρει αυτο
Το γνωριζω οτι μελοι κομμουνιστικων νεολαιων πηγαιναν για εθελοντικη εργασια σε σοσσιαλιστικες χωρες.
Αμφισβητω οτι ο Στραμερ πηγε και οτι ηταν κρυφο μελος κομμουνιστικης νεολαιας.
Το καταλαβες τωρα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
όταν βγει θα δούμε...να σου θυμίσω μόνο τι έγινε με τις μαγκιες του Κιμ για παράδειγμαManolis έγραψε: 31 Αύγ 2024, 18:11καπιταληστικο φασιστοειδες είναι ο τραμπ δε συμφωνώ με το dwarven blacksmith αλλά θα σταματήσει την χρηματοδότηση στους ουκροΝαζι και θα ανεγερθούν ξανά όλα τα κομμουνιστικά μνημεία αφού πρώτα περάσουν από δικές όλοι οι Ναζοφ.nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:54Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2024, 17:53 Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πλέον. Ναι εμείς οι κομμουνιστές ελέγχουμε όχι μόνο την Κίνα αλλά και Ρωσία, Γερμανία, ΗΒ μέσω πρώην κομμουνιστών. Με την εκλογή Τραμπ το καρέ θα συμπληρωθεί και η Ινδία θα γίνει το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 31 Αύγ 2024, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-