!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Λούλα (Βραζιλιάνος) αύξησε τους φόρους για τους αγρότες.
Re: O Λούλα (Βραζιλιάνος) αύξησε τους φόρους για τους αγρότες.
Δαιμονίστηκε ο Λούλα;
Και αυτός πιόνι του WEF;
https://twitter.com/cb_doge/status/1829613883168079954
Και αυτός πιόνι του WEF;
-
Δημοκράτης
Όλη η λατινική Αμερική με λογικη χούντας λειτουργειPillars έγραψε: 31 Αύγ 2024, 09:28 Δαιμονίστηκε ο Λούλα;
Και αυτός πιόνι του WEF;
Πάντως από Βραζιλιάνους φίλους στο διαδίκτυο μαθαίνω ότι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι συμφωνούν με την απόφαση του Lula.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Τι δουλειά κάνουν οι φίλοι σου;micmic έγραψε: 31 Αύγ 2024, 10:12 Πάντως από Βραζιλιάνους φίλους στο διαδίκτυο μαθαίνω ότι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι συμφωνούν με την απόφαση του Lula.
Απλά ας μην μπαίνουν στο Χ.
Έχουν σκοπό να φύγουν από BRICS όπως η Αργεντινή ή υπάρχει κάποια κρυφή συμφωνία των BRICS με WEF εναντίων του Elon Musc;
Που να δεις τι πρόστιμα προβλέπονται εδώ αν κατεβάσεις από το pirate bay. Καλά θα πάει αυτό.Pillars έγραψε: 31 Αύγ 2024, 09:28 Δαιμονίστηκε ο Λούλα;
Και αυτός πιόνι του WEF;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Απαράδεκτη κίνηση Λουλα και τον είχα σε εκτίμηση.
Η αντιπολίτευση πρέπει να βρει ένα σοβαρό πρόσωπο και όχι το Μπολσοναρου
Η αντιπολίτευση πρέπει να βρει ένα σοβαρό πρόσωπο και όχι το Μπολσοναρου
αριστεροστροφος φασισμός...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Περίεργη κίνηση. Βέβαια δεν είμαι εκεί για να ξέρω περισσότερα αλλά η ελευθερία λόγου δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
X missed a deadline imposed by Supreme Court Justice Alexandre de Moraes to name a legal representative in Brazil, triggering the suspension. It marks an escalation in the monthslong feud between Musk and de Moraes over free speech, far-right accounts and misinformation.
https://time.com/7016537/brazil-blocks- ... ply-judge/
Καλά ξηγιέται ο Δένδιας της Βραζιλίας. Θυμίζω οτι αυτός είχε ξεσκίσει τους πραξικοπηματίες Bolsonaristas.
X missed a deadline imposed by Supreme Court Justice Alexandre de Moraes to name a legal representative in Brazil, triggering the suspension. It marks an escalation in the monthslong feud between Musk and de Moraes over free speech, far-right accounts and misinformation.
Καλά ξηγιέται ο Δένδιας της Βραζιλίας. Θυμίζω οτι αυτός είχε ξεσκίσει τους πραξικοπηματίες Bolsonaristas.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το μεγάλο πρόβλημα του Twitter είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω fake news. Που πολλά από αυτά δημιουργούνται από ακροδεξιός τύπου radio Genoa. Αυτό δεν είναι διακίνηση ιδεών αλλά γκαιμπελισμος.
Είμαι αντίθετος στο κλείσιμο των account αλλά όταν αυτά προκαλούν ταραχές όπως αυτές της Αγγλιας να δικάζονται οι διαχειριστές για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Είμαι αντίθετος στο κλείσιμο των account αλλά όταν αυτά προκαλούν ταραχές όπως αυτές της Αγγλιας να δικάζονται οι διαχειριστές για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
To Radio Genoa είναι όαση αλήθειας.zteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:02 Το μεγάλο πρόβλημα του Twitter είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω fake news. Που πολλά από αυτά δημιουργούνται από ακροδεξιός τύπου radio Genoa. Αυτό δεν είναι διακίνηση ιδεών αλλά γκαιμπελισμος.
Αυτή την στιγμή το radio Genoa.Green Dragon έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:05To Radio Genoa είναι όαση αλήθειας.zteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:02 Το μεγάλο πρόβλημα του Twitter είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω fake news. Που πολλά από αυτά δημιουργούνται από ακροδεξιός τύπου radio Genoa. Αυτό δεν είναι διακίνηση ιδεών αλλά γκαιμπελισμος.
Έχει ένα βίντεο 13 δευτερόλεπτα όπου και καλά δύο μαύροι χτυπάνε μια κοπέλα επειδή φορούσε μπλούζα του Τραμπ,ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται τι μπλούζα φοράει.
Ένα βίντεο με μετανάστες που τους ονομάζει Αφγανους ότι και καλά κρατάνε μαχαίρια ενώ στο βίντεο δεν δείχνει κάτι τέτοιο.
Μια φωτογραφία της Ιμανε Καλιφ που την ειρωνεύεται χαρακτηριζονταε την άνδρα ενώ έχει αποδειχθεί ότι είναι γυναίκα.
Ένα μικρό δείγμα ότι το radio Genoa δεν εχει καμία επαφή με την αλήθεια και δεν κάνει καμία διακίνηση ιδεών.
Απλά fake news.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
Είμαι 100% σίγουρος ότι είναι όπως τα λες 
δεν σας είδαμε να ζητάτε να κλείσουν τα ακαουντ όσων πιπιλιζαν τα ψέματα για το Σκορπιό και τη μικρή Μαρία του Έβρου...τέλος πάντων το έχετε το χούι να φιμωνετε τους πολιτικούς αντιπαλουςzteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:21Αυτή την στιγμή το radio Genoa.Green Dragon έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:05To Radio Genoa είναι όαση αλήθειας.zteo έγραψε: 31 Αύγ 2024, 16:02 Το μεγάλο πρόβλημα του Twitter είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω fake news. Που πολλά από αυτά δημιουργούνται από ακροδεξιός τύπου radio Genoa. Αυτό δεν είναι διακίνηση ιδεών αλλά γκαιμπελισμος.
Έχει ένα βίντεο 13 δευτερόλεπτα όπου και καλά δύο μαύροι χτυπάνε μια κοπέλα επειδή φορούσε μπλούζα του Τραμπ,ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται τι μπλούζα φοράει.
Ένα βίντεο με μετανάστες που τους ονομάζει Αφγανους ότι και καλά κρατάνε μαχαίρια ενώ στο βίντεο δεν δείχνει κάτι τέτοιο.
Μια φωτογραφία της Ιμανε Καλιφ που την ειρωνεύεται χαρακτηριζονταε την άνδρα ενώ έχει αποδειχθεί ότι είναι γυναίκα.
Ένα μικρό δείγμα ότι το radio Genoa δεν εχει καμία επαφή με την αλήθεια και δεν κάνει καμία διακίνηση ιδεών.
Απλά fake news.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Golden Age
Ποιοί πραξικοπηματίες; Ο Μπολσονάρο δημοκράτης είναι.Nandros έγραψε: 31 Αύγ 2024, 15:53 .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 13 Απαντήσεις