χμ φτύνεις τις νάρκες; μόνο τις φτύνεις;
να μιλήσω γιατι; γιαυτο ρωτάω.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
χμ φτύνεις τις νάρκες; μόνο τις φτύνεις;
μα δεν έχει τίποτα ο στόμας μου δεν σε έχω πιάσει ακόμα
τι ηπινες Αριστο? εχτος απο φαρμακευτικια ΔατουραΑρίστος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 14:32Zundapp έγραψε: 31 Αύγ 2024, 14:19μονο Δατουρα απο φαρμακειοΑρίστος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 14:17 Εξωγηινους με υπογειες βασεις, Σαιεντολογιες με εξωγηινους που εχουν καταλαβει τα μυαλα μας, Γκουρουισμους, Σατανισμους, Γουικισμους...
Σας τα χαριζω.
Εγω μονο Ατλαντιδα που την υποστηριζε ο Πλατωνας και αρκετοι αρχαιοι λογιοι.
Πως λεμε δηλαδη μονο τσιπουρο κι οχι ναρκωτικα.![]()
.
45 χρονια τα εχω κοψει, το αυτο ευχομαι κι για σας.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
κροκεες όχι κροκετες αστες για τα σκυλια που σου έλεγαΑρίστος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 15:02 Οτι υπηρχε διαθεσιμο, μια φορα ειχαμε τηγανισει χασισι, ντατουρα και κατι σπορια mg αφου τα καναμε κροκετες.![]()
.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
κάτι ερωτήσεις και συ msg εννοει άλλα αρχισε να τρώει σύμφωνα τωρα.
ντατούρα είναι και αυτο ρε! όλο το βασιλικο κήπο εως τον καιαδα βοσκάτε ακόμα
Machine ghost έγραψε: 31 Αύγ 2024, 15:14ντατούρα είναι και αυτο ρε! όλο το βασιλικο κήπο εως τον καιαδα βοσκάτε ακόμα
το LSA δεν χρειαζεται τιποτα αλλοΑρίστος έγραψε: 31 Αύγ 2024, 15:16Machine ghost έγραψε: 31 Αύγ 2024, 15:14ντατούρα είναι και αυτο ρε! όλο το βασιλικο κήπο εως τον καιαδα βοσκάτε ακόμα
Oχι δεν ειναι και για να την ακουσεις πρεπει να το αναμειξεις με κατι που δεν χρειαζεται να το μαθετε γιατι μετα θα πατε να κανετε ουρα στην Αιολου στα σποραδικα.
.