!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Chilloutbuddy έγραψε: 26 Αύγ 2024, 00:43
talaipwros έγραψε: 25 Αύγ 2024, 22:47 Στον κουβά οσοι μιλαγανε για two tier
με γκρούμινγκ γκανγκς τι παιχτηκε όμως; φήμες;
Όλα τα μέλη τους κατέληξαν στην μπουζού, όπως έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2024, 18:52
Orion22 έγραψε: 26 Αύγ 2024, 10:28 rl civ @UK
εχουν σετάρει roving bands - raging barbarians

https://twitter.com/AlexPleiad88379/sta ... 8190949886
Τι σκατά είναι το zombie knife ; :-?
Είναι οποιαδήποτε λεπίδα έχει:

1. Τουλάχιστον μια ομαλή και μια οδοντωτή ακμή.

2. Κείμενο τυπωμένο πάνω της που εξυμνεί την βία.

To 2016 απαγορεύτηκε η κατοχή και πώλησή τους στο ΗΒ, μετά από σωρεία μαχαιρωμάτων με δαύτα.

Είναι ιδιάζουσα και ενδιαφέρουσα περίπτωση, το σχετικό άρθρο της Wiki θα σε κατατοπίσει, είναι σχετικά καλογραμμένο.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Allah έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:23
Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:15
Αν δεν πάρει χτες ο κόσμος τα όπλα για να εξοντώσουν αυτές τις κατσαρίδες ίσως αύριο να είναι αργά.
Μην ανησυχείς. Και θα τα πάρουμε, και θα σας εξοντώσουμε. Όλα στην ώρα τους. Υπομονή.
Τις νεοταξικές κατσαρίδες πρώτες πρώτες. :g030:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Allah έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:32
Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2024, 18:52
Orion22 έγραψε: 26 Αύγ 2024, 10:28 rl civ @UK
εχουν σετάρει roving bands - raging barbarians

https://twitter.com/AlexPleiad88379/sta ... 8190949886
Τι σκατά είναι το zombie knife ; :-?
Είναι οποιαδήποτε λεπίδα έχει:

1. Τουλάχιστον μια ομαλή και μια οδοντωτή ακμή.

2. Κείμενο τυπωμένο πάνω της που εξυμνεί την βία.

To 2016 απαγορεύτηκε η κατοχή και πώλησή τους στο ΗΒ, μετά από σωρεία μαχαιρωμάτων με δαύτα.

Είναι ιδιάζουσα και ενδιαφέρουσα περίπτωση, το σχετικό άρθρο της Wiki θα σε κατατοπίσει, είναι σχετικά καλογραμμένο.
παρότι έχω αρκετά μεγάλη γνώση για τα μαχαίρια, αυτό το πράγμα δεν το είχα ξανακούσει. Από την περιγραφή, κατάλαβα ότι τα έχω δει απλά τα θεωρούσα καστομ μέιντ μαλακίες.

αν θέλουν μεγάλα παιχνίδια, υπάρχουν καλύτερα. Έβγαλες zombie knife ; Βγάνω αυθεντική Κατάνα φουλ ακονισμένη και σε κόβω φέτες πριν καταλάβεις τι έγινε :lol:

το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν κυκλοφορούμε με τίποτα ενώ αυτοί όντως κουβαλάνε αυτά τα πράγματα :roll:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

zombie knife και ματσετες ειναι απαγορευμενα ... αλλα η κουλτουρα του μαχαιριου ειναι εμποτισμενη σε καποιους λαους και τωρα κυριαρχει στο ΗΒ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

φρεσκα νεα, σπαρταρανε

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... d-War.html

το αρθρο βγηκε πριν τις εκλογες μπας και τσιμπησει κανενας και ψηφισει μπρεξιταδες, με τα γνωστα αποτελεσματα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Αφού βγάλαν τον Στραμερ κομμουνιστής θα βγάλουν και την Θάτσερ αναρχικη.
Λογικό αφού θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο σε εποχές φεουδαρχιας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

zteo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:38 Αφού βγάλαν τον Στραμερ κομμουνιστής θα βγάλουν και την Θάτσερ αναρχικη.
μα ηταν αναρχικη,απλα αναρχοφιλελευθερη :102:

τροτσκιστες και φιλελεδες μοιραζονται τις ιδιες "αξιες" και "αρχες" :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Chilloutbuddy έγραψε: 28 Αύγ 2024, 17:09
Βίνγκιλοτ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 16:37 Φαντάσου να νιώθεις απειλή και όχι χαρά επειδή κάποιος έχει διαβατήριο της χώρας σου. Η ακροδεξιά ελκύει τα πιο αδύναμα και φοβικά ανθρωπάκια. Μπράβο στις γαζέλες που τους ρίχνουν δούλεμα όσο δεν πάει.
Φίλε μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω, οι άλλοι δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε.
Για μένα καλώς να έρθουνε οι άνθρωποι, πρώτα οι πρόσφυγες, και μετά όποιος άλλος θέλει (για όσο υπάρχουν δουλειές).

Από κει και πέρα για τους Μουσουλμάνους συγκεκριμένα. Οι Μουσουλμάνοι είναι τριών ειδών: αυτοι που επιθυμούν κάποιο κοινωνικό φιλελευθερισμό στη ζωή τους ο οποίος δεν υπάρχει στις χώρες τους και τον βρίσκουν στη Δύση, είναι αρκετοί αυτοί. Μετά είναι η πλειοψηφία οι οποίοι κατά γενική ομολογία είναι συνήθως ήσυχοι και καλοκάγαθοι άνθρωποι που ακολουθούν τα διδάγματα του Ισλάμ που λένε να δίνεις στους φτωχούς και να μην τρως στο Ραμαντάνι. Και μετά είναι μια μειοψηφία που περιλαμβάνει διάφορους μουρλούς. Ε, ας τους κόψουμε τους μουρλούς, μισή ντροπή δική μας μισή δικιά τους. Αν τον ψάξεις τον άλλον λίγο τι είναι κι από πού είναι και σου βγει Γουαχαμπιστής απ'το Ριάντ ε άστο καλύτερα ρε φίλε, ούτε οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι δεν τους αντέχουν αυτούς. Ας πάει στον Καναδά, ωραία είναι.

Από κει και πέρα επειδή υπάρχουν και κάτι εξυπνάκηδες τύπου Τουρκία που στέλνουν επίτηδες στην Ευρώπη κάτι δεξιά εξτρέμ ιμάμηδες για να ξεκινήσουν φασαρίες, κάντε και μια βόλτα στα τζαμιά την παρασκευή να δείτε τι διδάσκουν εκεί μέσα. 99 στα 100 θα είναι οκ, αλλά τη μία που θα πέσεις σε δεξί εξτρέμ πάρτον το μαλάκα σηκωτό και στείλτον από κει που'ρθε, χάρη θα κάνεις σε όλους. Άγαλμα θα σου κάνουνε κι αυτοί που τα ακούνε, δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι.

Αυτά θα έκανα εγώ, απο κει και πέρα πες με ρατσιστή, στ'αρχίδια μου.
αστα τα αφελη καημενα στον υπνο τους :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Ωραίες όλες οι απόψεις, αλλά ας βάλει κάποιος ρε παιδιά κάνα στατιστικό να μάθουμε και εμείς, πόσους μετανάστες πήραν φέτος η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Εμιράτα?

Θέλω να δώ κάτι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

zteo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:38 Αφού βγάλαν τον Στραμερ κομμουνιστής θα βγάλουν και την Θάτσερ αναρχικη.

κρυπτοκομμουνιστη τον εβγαλαν οπως ηταν η Μερκελ ... μονο νεολαιοι του κκ πηγαιναν σε εθελοντικη εργασια σε κρατη με κομουνιστικο καθεστως ... για μαζεμα καφε στη Νικαραγουα για οκοδομες και αγροτικες εργασιες στην Κουβα κτλ ... ετσι πηγε και ο Σταρμερ να αναστηλωσει μνημειο στην Τσεχοσλοβακια ... εσυ σαν καλος κκες τα ξερεις πολυ καλα αυτα νομιζω
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nostromos έγραψε: 31 Αύγ 2024, 01:41

κρυπτοκομμουνιστη τον εβγαλαν οπως ηταν η Μερκελ ... μονο νεολαιοι του κκ πηγαιναν σε εθελοντικη εργασια σε κρατη με κομουνιστικο καθεστως ... για μαζεμα καφε στη Νικαραγουα για οκοδομες και αγροτικες εργασιες στην Κουβα κτλ ... ετσι πηγε και ο Σταρμερ να αναστηλωσει μνημειο στην Τσεχοσλοβακια ... εσυ σαν καλος κκες τα ξερεις πολυ καλα αυτα νομιζω
Διάβασε το βιογραφικό του.
Είναι μέλος των Εργατικών από τα 16 του με γονείς που ήταν στους Εργατικους.
Θα πρέπει να αποδείξεις ότι το 80 οι Εργατικοί είχαν σχέσεις με σοσσιαλιστικα καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης.
Οι παπαριες της Θάτσερ για να πείσει τους μικροαστους κυρ. Παντεληδες δεν λειτουργούν στο έτος 2024.

Υ.Γ. Μάθε ότι στα 18 του συνελήφθη επειδή προσπάθησε να πουλήσει παράνομα παγωτό. Σας προλαβαίνω επειδή κάποια στιγμή θα το βγάλετε και αυτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Unique έγραψε: 31 Αύγ 2024, 01:36 Ωραίες όλες οι απόψεις, αλλά ας βάλει κάποιος ρε παιδιά κάνα στατιστικό να μάθουμε και εμείς, πόσους μετανάστες πήραν φέτος η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Εμιράτα?

Θέλω να δώ κάτι.
Ως ποσοστό επί του πληθυσμού μεγαλύτερο από ότι στη ντύση αλλά τους παίρνουν με διαφορετικό τρόπο. Μάλλον θέλεις να πεις πρόσφυγες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Chilloutbuddy έγραψε: 28 Αύγ 2024, 17:09
Βίνγκιλοτ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 16:37 Φαντάσου να νιώθεις απειλή και όχι χαρά επειδή κάποιος έχει διαβατήριο της χώρας σου. Η ακροδεξιά ελκύει τα πιο αδύναμα και φοβικά ανθρωπάκια. Μπράβο στις γαζέλες που τους ρίχνουν δούλεμα όσο δεν πάει.
Φίλε μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω, οι άλλοι δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε.
Για μένα καλώς να έρθουνε οι άνθρωποι, πρώτα οι πρόσφυγες, και μετά όποιος άλλος θέλει (για όσο υπάρχουν δουλειές).

Από κει και πέρα για τους Μουσουλμάνους συγκεκριμένα. Οι Μουσουλμάνοι είναι τριών ειδών: αυτοι που επιθυμούν κάποιο κοινωνικό φιλελευθερισμό στη ζωή τους ο οποίος δεν υπάρχει στις χώρες τους και τον βρίσκουν στη Δύση, είναι αρκετοί αυτοί. Μετά είναι η πλειοψηφία οι οποίοι κατά γενική ομολογία είναι συνήθως ήσυχοι και καλοκάγαθοι άνθρωποι που ακολουθούν τα διδάγματα του Ισλάμ που λένε να δίνεις στους φτωχούς και να μην τρως στο Ραμαντάνι. Και μετά είναι μια μειοψηφία που περιλαμβάνει διάφορους μουρλούς. Ε, ας τους κόψουμε τους μουρλούς, μισή ντροπή δική μας μισή δικιά τους. Αν τον ψάξεις τον άλλον λίγο τι είναι κι από πού είναι και σου βγει Γουαχαμπιστής απ'το Ριάντ ε άστο καλύτερα ρε φίλε, ούτε οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι δεν τους αντέχουν αυτούς. Ας πάει στον Καναδά, ωραία είναι.

Από κει και πέρα επειδή υπάρχουν και κάτι εξυπνάκηδες τύπου Τουρκία που στέλνουν επίτηδες στην Ευρώπη κάτι δεξιά εξτρέμ ιμάμηδες για να ξεκινήσουν φασαρίες, κάντε και μια βόλτα στα τζαμιά την παρασκευή να δείτε τι διδάσκουν εκεί μέσα. 99 στα 100 θα είναι οκ, αλλά τη μία που θα πέσεις σε δεξί εξτρέμ πάρτον το μαλάκα σηκωτό και στείλτον από κει που'ρθε, χάρη θα κάνεις σε όλους. Άγαλμα θα σου κάνουνε κι αυτοί που τα ακούνε, δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι.

Αυτά θα έκανα εγώ, απο κει και πέρα πες με ρατσιστή, στ'αρχίδια μου.
αυτή είναι η πάσα αλήθεια
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”