Λοξίας έγραψε: 30 Αύγ 2024, 16:33 Όμως, ΔΕΝ απάντησες στο κρίσιμο έρωτημά που σου έθεσα;
Αυτό που έγραψα...
Ή δεν καταλαβαίνεις τον παραλογισμό ή δεν θέλεις να τον καταλάβεις...Γράφει σε ένα ανοιχτού τύπου περιοδικού πολύ χαμηλών standards. Όπου "μπάτε σκυλιά κι αλέστε"...
Οι τρεις κριτές που έκαναν peer review την δημοσίευσή του, ήταν ένας χημικός μηχανικός, ένας ψυχολόγος συμπεριφοριστής και ο επιβλέπων ήταν μηχανολόγος μηχανικός!
Πες μου τώρα, τι διάολο έλεγχο θα κάνει ένας ψυχολόγος συμπεριφοριστής και ένα χημικός μηχανικός σε ένα document που πραγματεύεται αντισεισμική τεχνολογία;
Να στο πω αλλιώς: Εγώ είμαι φιλόλογος.
Έχω την δυνατότητα, έχω τις γνώσεις ώστε να κρίνω αυτά που δημοσιεύεις; Μπορώ να ελέγξω αν αυτά που ισχυρίζεσαι είναι σωστά ή λάθος;
Για πες μου...και μην πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα...
Απάντησε χωρίς φιοριτούρες...
Φυσικά και δεν απάντησες και δεν θα απαντήσεις...seismic1 έγραψε: 30 Αύγ 2024, 17:31 Δίνω μια απάντηση σε όλη την κλίκα των ανώνυμων τρολς εδώ μέσα.
Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σας Θα με κρίνουν οι επιστήμονες και όχι τα τρολς ενός φόρουμ.
Σε όσους αρέσουμε Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.![]()
Διότι καταλαβαίνεις πολύ καλά πως ένας φιλόλογος, δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει ένα document που αναφέρεται σε αντισεισμική τεχνολογία, αφού είναι άσχετος με το αντικείμενο αυτό.
Και ξέρεις πολύ καλά επίσης, πως οι δύο peer reviewers που αξιολόγησαν την δημοσίευσή σου, ήταν εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο της αντισεισμικής τεχνολογίας, αφού ο ένας ήταν χημικός μηχανικός και άλλος ψυχολόγος!!!
Σοβαρό περιοδικό ρε συ Γιάννη...και καμαρώνεις.
Δεν μπορείς να μπείς σε παλάτι και καμαρώνεις που μπήκες σε μια ετοιμόρροπη καλύβα από καλάμια και προσπαθείς να μας πείσεις ότι η καλύβα είναι ισάξια ενός παλατιού...
Οι επιστήμονες σε έχουν κρίνει ήδη Γιάννη...εδώ και 15 χρόνια!
Προσπάθησες να μπεις στην επιστμονική κοινότητα αλλά σου έχουν δείξει την έξοδο και σε έχουν κλείσει έξω.
Και φταις εσύ γι' αυτό. Είσαι τόσο υπερφίαλος, που πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα.
Κάτσε έξω τώρα και κλάψε...