Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:28
Λοξίας έγραψε: 29 Αύγ 2024, 22:23
seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:27
Στο εξωτερικό κάνω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και επιστημονικά βιβλία ανώτερα των συνεδρίων με χιλιάδες εξεταστές καθηγητές να με διαβάζουν. Σε συνέδριο έχω πάει στο εξωτερικό. Εκεί με εκτιμούν εδώ με γράφουν και τους γράφω στα αρχίδ... μου
Σε διαβάζουν χιλιάδες καθηγητές...Δονκιχωτικές φαντασιώσεις...μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τόσα χρόνια με τα ψέματά σου.
Ποιό ακριβώς περιοδικό είναι ανώτερο ενός διεθνούς συνεδρίου; Για πες μου Γιάννη...
Και φέρε πηγές που να τεκμηριώνουν την μαλακία που είπες...
Να αποδείξεις, με επίσημα στοιχεία, ότι η δημοσίευση που έχεις κάνει σε ένα ανοιχτού τύπου περιοδικό, ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΙΤΕΣ, είναι ανώτερη από την παρουσία σε ένα διεθνές συνέδριο...
Γιατί κοτάς ρε Γιάννη να πας σε ένα διεθνές συνέδριο αντισεισμικής τεχνολογίας και να παρουσιάσεις τα συμπεράσματά σου;
Τι φοβάσαι ρε συ Γιάννη;
τα περισότερα περιοδικά είναι ανώτερα διεθνών συνεδρίων. Στα συνέδρια τα standards είναι χαμηλότερα επειδή οι διοργανωτές θέλουν και να εγγραφεί κόσμος δίνοντας 6-7 κατοσταρτικα. Εξάλλου στα συνέδρια πας για να κάνεις κυρίοως networking. Στα αλά περιοδικά δεν έχεις οικονομικό όφελος είτε δεχτείς είτε απορρίψεις ένα άρθρο. Στους βόθρους που δημοσιεύει ο μαστρογιάννης προφανώς και υπάρχει οικονομικό όφελος οπότε ναι εκείνα είναι κα΄τω από συνέδριο
Ε μα γι' αυτό ρώτησα "
ποιό ακριβώς περιοδικό" και τα υπόλοιπα, διότι δεν γράφει στο Science!
Και αν δεν μπορείς να περάσεις τα χαμηλότερα standards των συνεδρίων και σε ξωπετάνε...
...πώς θα περάσεις τα υψηλότερα standards σοβαρών περιοδικών; Με τίποτε λέμε!
Γράφει σε ένα ανοιχτού τύπου περιοδικού πολύ χαμηλών standards. Όπου "μπάτε σκυλιά κι αλέστε"...
Οι τρεις κριτές που έκαναν peer review την δημοσίευσή του, ήταν ένας χημικός μηχανικός, ένας ψυχολόγος συμπεριφοριστής και ο επιβλέπων ήταν μηχανολόγος μηχανικός!
Πες μου τώρα, τι διάολο έλεγχο θα κάνει ένας ψυχολόγος συμπεριφοριστής και ένα χημικός μηχανικός σε ένα document που πραγματεύεται αντισεισμική τεχνολογία;