Με Τσίπρα πάντως ο κοσμάκης έφαγε ψωμάκι
Ξεχνάτε εύκολα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Σύμφωνα με αναξιολόγητες πηγές το Ελληνικό χρέος αναμένεται να πέσει στο 138% του ΑΕΠ το 2029. Λόγω των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων (δε ξέρω τι είναι αυτό μη με ρωτήσετε) λόγω της φοροληστρικής αφαίμαξης θα έλεγα εγώ.
Βαριέμαι να ανοίγω καινούργιο νήμα.
Από το πρωί δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στην Εθνική κ στην Άλφα.
Το ίδιο και στο gov.gr.
Τηλεφωνησα σε φίλο,και αυτός τα ίδια.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο θέμα;
stergiosbik έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:45
Το ίδιο και στο gov.gr.
Και στις δύο συνδέθηκα προ ολίγου και χρησιμοποίησα τις κάρτες και έκανα και πληρωμές με ε-μπανκινγκ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το ίδιο και στο gov.gr.
Και στις δύο συνδέθηκα προ ολίγου και χρησιμοποίησα τις κάρτες και έκανα και πληρωμές με ε-μπανκινγκ
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:51
Ας δούμε το πράγμα ολιστικά, με Τσίπρα είχαμε καταθέσεις που δεν μπορούσαμε να πάρουμε με Μητσοτάκη δεν στεναχοριομαστε για τέτοια προβλήματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Εμ ,πρέπει να έχω κι εγώ τουλάχιστον 7 άδειους λογαριασμούς καταθέσεων που δεν χρησιμοποιώ χρόνια . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άλλους 2 με κεφάλαιο κίνησης ,ή αμοιβαία και προθεσμιακές. Εντάξει ,άεργοι μπατήρηδες δεν το κατανοούν αυτό.
BOOMER έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:57
Εμ ,πρέπει να έχω κι εγώ τουλάχιστον 7 άδειους λογαριασμούς καταθέσεων που δεν χρησιμοποιώ χρόνια . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άλλους 2 με κεφάλαιο κίνησης ,ή αμοιβαία και προθεσμιακές.
Σε 2 χρονια γινονται αδρανεις βλακακο.Δεν τους μετρανε αυτους.
Το ίδιο και στο gov.gr.
Δες π.χ. εδώ...
επικοινωνήστε λέει με τον διαχειριστή
ότι και καλά θα βγάλεις άκρη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης