!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
Re: ΠΑΟ
είναι και αργά, δεν προλαβαίνω να βρω κασκόλ Λανς
έχει κανένας από εσάς ένα κασκολάκι διαθέσιμο από την τελευταία φορά που έπαιξε μαζί της ο Ολυμπιακός, να μου το στείλει με μποξ νάου;
έχει κανένας από εσάς ένα κασκολάκι διαθέσιμο από την τελευταία φορά που έπαιξε μαζί της ο Ολυμπιακός, να μου το στείλει με μποξ νάου;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Παλαιοελλαδίτης
Τόση χαρά για το ''Μίλκο Καπ'' ρε πρασινοκαρδούληδες; 
Ήδη οι gayροπρόβατοι έχουν αρχίσει να βρέχουν τα στριγκάκια τους φοβούμενοι πως θα δούμε σοβαρά το Μίλκο Λιγκ και θα το σηκώσουμε για πλάκα. Μην ανησυχείτε. Η Πανάθα δεν διεκδικεί κυπελλάκια. Πάει για σοβαρά τρόπαια. 
Στον όμιλο περάσαμε μόνο για να συγκεντρώσουμε βαθμούς και να βελτιώσουμε την ευρωπαϊκή μας θέση.
Στον όμιλο περάσαμε μόνο για να συγκεντρώσουμε βαθμούς και να βελτιώσουμε την ευρωπαϊκή μας θέση.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ζαποτέκος έγραψε: 29 Αύγ 2024, 23:25 Ήδη οι gayροπρόβατοι έχουν αρχίσει να βρέχουν τα στριγκάκια τους φοβούμενοι πως θα δούμε σοβαρά το Μίλκο Λιγκ και θα το σηκώσουμε για πλάκα. Μην ανησυχείτε. Η Πανάθα δεν διεκδικεί κυπελλάκια. Πάει για σοβαρά τρόπαια.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
σωστος ο ζαποτετοιος και εγω αυτην την γνωμη εχωAitwlos έγραψε: 29 Αύγ 2024, 23:44Ζαποτέκος έγραψε: 29 Αύγ 2024, 23:25 Ήδη οι gayροπρόβατοι έχουν αρχίσει να βρέχουν τα στριγκάκια τους φοβούμενοι πως θα δούμε σοβαρά το Μίλκο Λιγκ και θα το σηκώσουμε για πλάκα. Μην ανησυχείτε. Η Πανάθα δεν διεκδικεί κυπελλάκια. Πάει για σοβαρά τρόπαια.
Στον όμιλο περάσαμε μόνο για να συγκεντρώσουμε βαθμούς και να βελτιώσουμε την ευρωπαϊκή μας θέση.![]()