!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ααααααχχχχχχχχχχχ μας πολεμαει ο κυριος Μαρινακης και το Μεγκα τσανελε
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: Ααααααχχχχχχχχχχχ μας πολεμαει ο κυριος Μαρινακης και το Μεγκα τσανελε
Άστε μας να πιούμε ένα καφέ με αυτόν τον ξεφτίλα πρωί πρωί.
Έλεος.
Αν η Αγγλία είχε μέσο όρο αναμονής 1 ώρα θα έψαχνε να βρει μιαν άλλη χώρα που να είχε περισσότερο.
Δεν βγάζεις άκρη με το βλήμα.
Αν η Αγγλία έχει χίλια καλά και υστερεί στην αναμονή ο κόσμος το αντέχει.
Αλλά εμείς έχουμε χίλια κακά και μεγάλη αναμονή στα επείγοντα πλέον.
Γιατί δεν βάζει στατιστική πόσο αυξήθηκε η αναμονή;
Χειροτερεύει το ΕΣΥ με τον Σπυράκο η καλυτερεύει;
Αυτό είναι το ζητούμενο.
Είπαμε ο Τσίπρας μπορεί να έκανε 100 κακά αλλά σε αυτό το αντιμετώπισε με σοβαρότητα πήγε ο ίδιος μαζί με τον υπουργό και τον Πολάκη και έκανε συναντήσεις με τους γιατρούς και τους έπεισε και βάλανε πλάτη.
Ο Σπυράκος δεν είχε χρόνο καν να τους δει , διαδικτυακά με αλαζονεία και τσιρίλες ανακοίνωσε τις αποφάσεις του.
Αυτό το κάνεις μόνο αν έχεις σκοπό να διαλύσεις το ΕΣΥ.
Είπαμε μόνο για τα κανάλια έχει χρόνο ο Σπυράκος.
Έλεος.
Αν η Αγγλία είχε μέσο όρο αναμονής 1 ώρα θα έψαχνε να βρει μιαν άλλη χώρα που να είχε περισσότερο.
Δεν βγάζεις άκρη με το βλήμα.
Αν η Αγγλία έχει χίλια καλά και υστερεί στην αναμονή ο κόσμος το αντέχει.
Αλλά εμείς έχουμε χίλια κακά και μεγάλη αναμονή στα επείγοντα πλέον.
Γιατί δεν βάζει στατιστική πόσο αυξήθηκε η αναμονή;
Χειροτερεύει το ΕΣΥ με τον Σπυράκο η καλυτερεύει;
Αυτό είναι το ζητούμενο.
Είπαμε ο Τσίπρας μπορεί να έκανε 100 κακά αλλά σε αυτό το αντιμετώπισε με σοβαρότητα πήγε ο ίδιος μαζί με τον υπουργό και τον Πολάκη και έκανε συναντήσεις με τους γιατρούς και τους έπεισε και βάλανε πλάτη.
Ο Σπυράκος δεν είχε χρόνο καν να τους δει , διαδικτυακά με αλαζονεία και τσιρίλες ανακοίνωσε τις αποφάσεις του.
Αυτό το κάνεις μόνο αν έχεις σκοπό να διαλύσεις το ΕΣΥ.
Είπαμε μόνο για τα κανάλια έχει χρόνο ο Σπυράκος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Niki έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:07 .
είτε πραγματικά μας τρολάρεις είτε είσαι απο άλλο πλανήτη.
αυτά που γράφεις πλέον, είναι αδιανόητα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αλήθειες γράφω αυτός νομίζει ότι κουμαντάρεις τα υπουργεία μόνο με τα επικοινωνιακά τερτίπια.Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:17Niki έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:07 .
![]()
Αμόρφωτος , χωριάταρος αχώνευτος κακός χαρακτήρας τι κακός παλιοχαρκτήρας ακόμα και την μάνα του θα πουλούσε για την δημοσιότητα είμαι σίγουρη ότι και όνομα θα άλλαζε για την δημοσιότητα είμαι σίγουρη ότι και αυτούς που έβριζε και έλεγε απατεώνες μαζί τους θα πήγαινε για λίγη δημοσιότητα είμαι σίγουρη ότι πολλά θα έκανε για την δημοσιότητα και την καρέκλα.
Κακό Σπυρί ο Σπυράκος κακό Σπύρι είναι για όλους τους Έλληνες.
Να σηκωθεί να φύγει από την ΝΔ.
Ποτέ δεν ήτανε δεξιός ένας φασίστας του κερατά ήτανε.
Να πάρει μαζί του και τους φίλους του.
Αυτός θα διαλύσει την ΝΔ.
- Otto Weininger
Αυτά είναι δική σου γνώμη. Που δεν αποτυπώνεται πουθενά από το 2012 έως σήμερα.Niki έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:22Αλήθειες γράφω αυτός νομίζει ότι κουμαντάρεις τα υπουργεία μόνο με τα επικοινωνιακά τερτίπια.Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:17Niki έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:07 .
![]()
Αμόρφωτος , χωριάταρος αχώνευτος κακός χαρακτήρας τι κακός παλιοχαρκτήρας ακόμα και την μάνα του θα πουλούσε για την δημοσιότητα είμαι σίγουρη ότι και όνομα θα άλλαζε για την δημοσιότητα είμαι σίγουρη ότι και αυτούς που έβριζε και έλεγε απατεώνες μαζί τους θα πήγαινε για λίγη δημοσιότητα είμαι σίγουρη ότι πολλά θα έκανε για την δημοσιότητα και την καρέκλα.
Αλλά αυτά που έγραψες για Πολακη-Τσιπρα-ΕΣΥ είναι αδιανόητα.
Αλήθειες γράφω μόνο όσοι δεν θέλουν να τις δούνε δεν τις βλέπουν.Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:40Αυτά είναι δική σου γνώμη. Που δεν αποτυπώνεται πουθενά από το 2012 έως σήμερα.Niki έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:22Αλήθειες γράφω αυτός νομίζει ότι κουμαντάρεις τα υπουργεία μόνο με τα επικοινωνιακά τερτίπια.Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2024, 08:17
![]()
Αλλά αυτά που έγραψες για Πολακη-Τσιπρα-ΕΣΥ είναι αδιανόητα.
Έβριζε την ΝΔ έβριζε τον πατέρα του Μητσοτάκη όταν βρέθηκαν την πρώτη φορά τι του είπε ;
Ξέρεις σου βριζα τον πατέρα κανένα χρόνο στην τηλεόραση νερό κι αλάτι;
Τραγικές φιγούρες όλοι τους έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα.
- Μαδουραίος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το MEGA εκτίθεται.Όταν καταγγέλλεις διάφορα πράγματα και ο αρμόδιος υπουργός σου λέει κάλεσέ με να σου απαντήσω και δεν το κάνεις,εσύ φαίνεσαι ότι φοβάσαι να μιλήσεις μαζί του.
Η εκπομπή στον ΣΚΑΙ.
Η εκπομπή στον ΣΚΑΙ.
Εγώ έχω μια άλλη απορία. Ο Άδωνις περνάει το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των ωρών που είναι ξύπνιος είτε σε τηλεοπτικά πάνελ, είτε παρακολουθώντας τι συμβαίνει σε τηλεοπτικά πάνελ ή στα social media, είτε ποστάροντας ο ίδιος στα social media, είτε (προφανώς) συζητώντας με τους συνεργάτες του τι γράφεται στα social media και τις εφημερίδες ή τι λένε στα πάνελ. Μήπως αν δούλευε λίγο έτσι για αλλαγή, θα ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση στο ΕΣΥ; Όχι πολύ ρε παιδί μου, 1-2 ώρες τη μέρα, έτσι για αλλαγή. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Περιέργως όμως παίρνει μέτρα που δεν παίρνουν όλοι οι άλλοι που είναι εξαφανισμένοι τηλεοπτικώς.Ας πούμε τα απογευματινά χειρουργεία συζητούσαν να τα εφαρμόσουν από το 1992.Όλοι οι προηγούμενοι δεν το έκαναν,αυτός βρήκε χρόνο να το κάνει.Scouser έγραψε: 29 Αύγ 2024, 15:18 Εγώ έχω μια άλλη απορία. Ο Άδωνις περνάει το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των ωρών που είναι ξύπνιος είτε σε τηλεοπτικά πάνελ, είτε παρακολουθώντας τι συμβαίνει σε τηλεοπτικά πάνελ ή στα social media, είτε ποστάροντας ο ίδιος στα social media, είτε (προφανώς) συζητώντας με τους συνεργάτες του τι γράφεται στα social media και τις εφημερίδες ή τι λένε στα πάνελ. Μήπως αν δούλευε λίγο έτσι για αλλαγή, θα ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση στο ΕΣΥ; Όχι πολύ ρε παιδί μου, 1-2 ώρες τη μέρα, έτσι για αλλαγή.![]()
Σε μια χώρα που είναι έρμαιο των δημαγωγών οι υπουργοί μόνο όταν βγαίνουν και εξηγούν λεπτομερώς όσα κάνουν μπορούν να είναι πειστικοί.Ασφαλώς υπάρχουν και αυτοί που δεν θα πεισθούν ποτέ αλλά αυτό είναι αναμενόμενο.
Κανεις δεν δουλευει απ την κυβερνηση.Scouser έγραψε: 29 Αύγ 2024, 15:18 Εγώ έχω μια άλλη απορία. Ο Άδωνις περνάει το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των ωρών που είναι ξύπνιος είτε σε τηλεοπτικά πάνελ, είτε παρακολουθώντας τι συμβαίνει σε τηλεοπτικά πάνελ ή στα social media, είτε ποστάροντας ο ίδιος στα social media, είτε (προφανώς) συζητώντας με τους συνεργάτες του τι γράφεται στα social media και τις εφημερίδες ή τι λένε στα πάνελ. Μήπως αν δούλευε λίγο έτσι για αλλαγή, θα ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση στο ΕΣΥ; Όχι πολύ ρε παιδί μου, 1-2 ώρες τη μέρα, έτσι για αλλαγή.![]()
Ολοι εκτελουν ενα σχεδιο διαλυσης που εχει εκπονηθει απο πανω και εξω.
Στα καναλια τρεχουν για την σταχτη στα ματια. Αυτη ειναι η μονη δουλεια.
Κανεις απ τους υπουργους δεν εχει λογο. Μαριονετες ΟΛΟΙ.
Τα μεγαλα συμφεροντα διαλυουν την υγεια και θα σε χρεωνουν τα διπλα με χειροτερες υπηρεσιες. Η ελλειψεις στα φαρμακα ειναι τεχνητες για να παιρνεις τα καινουρια τα ακριβα.
Οπως ακριβως γινεται κια στην ενεργεια, πληρωνεις πολλαπλασια ενω το ρευμα εχει μηδενικο κοστος απ τις απε για τις εταιρειες. Και οι επενδυσεις αυτες γιναν με κονδυλια απ πρασινα ταμεια κλπ...
Δεν βαζουν φραγκο, δεν εχουν εξοδα και σε χρεωνουν πολλαπλα.
Η νδ διαλυει την χωρα με συντεταγμενο σχεδιο.
Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 29 Αύγ 2024, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Ετσι πιστευαν όλοι μέχρι να πάνε στο υπουργείο και να κάτσουν απέναντι του σε αντιπαράθεση/διαπραγμάτευση/αιτήματα.Scouser έγραψε: 29 Αύγ 2024, 15:18 Εγώ έχω μια άλλη απορία. Ο Άδωνις περνάει το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των ωρών που είναι ξύπνιος είτε σε τηλεοπτικά πάνελ, είτε παρακολουθώντας τι συμβαίνει σε τηλεοπτικά πάνελ ή στα social media, είτε ποστάροντας ο ίδιος στα social media, είτε (προφανώς) συζητώντας με τους συνεργάτες του τι γράφεται στα social media και τις εφημερίδες ή τι λένε στα πάνελ. Μήπως αν δούλευε λίγο έτσι για αλλαγή, θα ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση στο ΕΣΥ; Όχι πολύ ρε παιδί μου, 1-2 ώρες τη μέρα, έτσι για αλλαγή.![]()
Το ερώτημα παραμένει: πότε δουλεύει; Εκτός αν ανήκει στο 1% του πληθυσμού που είναι sleepless elit και είναι ΟΚ με ένα τετράωρο ύπνο το βράδυ, δε βγαίνουν οι ώρες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Καλά, εσύ λες βλακείες. Ο Δένδιας ή ο Πιερρακάκης ας πούμε μια χαρά δουλεύουν. Ούτε σε πάνελ θα τους δεις ποτέ, ούτε σε ξεκατινιάσματα στο twitter.πήζον bot έγραψε: 29 Αύγ 2024, 16:15Κανεις δεν δουλευει απ την κυβερνηση.Scouser έγραψε: 29 Αύγ 2024, 15:18 Εγώ έχω μια άλλη απορία. Ο Άδωνις περνάει το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των ωρών που είναι ξύπνιος είτε σε τηλεοπτικά πάνελ, είτε παρακολουθώντας τι συμβαίνει σε τηλεοπτικά πάνελ ή στα social media, είτε ποστάροντας ο ίδιος στα social media, είτε (προφανώς) συζητώντας με τους συνεργάτες του τι γράφεται στα social media και τις εφημερίδες ή τι λένε στα πάνελ. Μήπως αν δούλευε λίγο έτσι για αλλαγή, θα ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση στο ΕΣΥ; Όχι πολύ ρε παιδί μου, 1-2 ώρες τη μέρα, έτσι για αλλαγή.![]()
Ολοι εκτελουν ενα σχεδιο διαλυσης που εχει εκπονηθει απο πανω και εξω.
Στα καναλια τρεχουν για την σταχτη στα ματια. Αυτη ειναι η μονη δουλεια.
Κανεις απ τους υπουργους δεν εχει λογο. Μαριονετες ΟΛΟΙ.
Τα μεγαλα συμφεροντα διαλυουν την υγεια και θα σε χρεωνουν τα διπλα με χειροτερες υπηρεσιες. Η ελλειψεις στα φαρμακα ειναι τεχνητες για να παιρνεις τα καινουρια τα ακριβα.
Οπως ακριβως γινεται κια στην ενεργεια, πληρωνεις πολλαπλασια ενω το ρευμα εχει μηδενικο κοστος απ τις απε για τις εταιρειες. Και οι επενδυσεις αυτες γιναν με κονδυλια απ πρασινα ταμεια κλπ...
Δεν βαζουν φραγκο, δεν εχουν εξοδα και σε χρεωνουν πολλαπλα.
Η νδ διαλυει την χωρα με συντεταγμενο σχεδιο.
Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay