!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Orion22 έγραψε: 26 Αύγ 2024, 10:16 https://twitter.com/NotFarLeftAtAll/sta ... 1838829649

επος απ τα τσουτσέκια του τζιχαντι καν
προχωραμε μπρεξιτοψεκες :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Orion22 έγραψε: 26 Αύγ 2024, 18:53 αξιόπιστος φαίνεται:

https://twitter.com/OkayBiology/status/ ... 7883012408
:smt005: :smt005:
:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Η απάντηση στο σύνθημα των ημερών

https://twitter.com/Epicrotus/status/18 ... wsrc%5Etfw">
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:31 Η απάντηση στο σύνθημα των ημερών

Ε, αν είναι μαζόχες οι Ιρλανδοί, είναι απολύτως φυσικές αυτές οι αντιδράσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:39

Σας γλεντάνε οι γαζέλες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:39
Σας γλεντάνε οι γαζέλες
Γαζέλες είναι αυτές οι κακοχυμένες κοιλαρούδες; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Είναι λίγο ζαβά κι οι Ιρλανδοί
Απ'την άλλη μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ξωτικά και νεράϊδες, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους γυρίσουν τα μάτια ανάποδα και θα τη βρούνε τη μαυρούλα στο χαντάκ'
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Την παλεύουνε οι ντελουμε-ντην-γκωρα-μαζ-πιζω; Αφού έχουν πάρει διαβατήρια το 90% αυτών
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Φαντάσου να νιώθεις απειλή και όχι χαρά επειδή κάποιος έχει διαβατήριο της χώρας σου. Η ακροδεξιά ελκύει τα πιο αδύναμα και φοβικά ανθρωπάκια. Μπράβο στις γαζέλες που τους ρίχνουν δούλεμα όσο δεν πάει.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Βίνγκιλοτ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 16:37 Φαντάσου να νιώθεις απειλή και όχι χαρά επειδή κάποιος έχει διαβατήριο της χώρας σου. Η ακροδεξιά ελκύει τα πιο αδύναμα και φοβικά ανθρωπάκια. Μπράβο στις γαζέλες που τους ρίχνουν δούλεμα όσο δεν πάει.
Φίλε μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω, οι άλλοι δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε.
Για μένα καλώς να έρθουνε οι άνθρωποι, πρώτα οι πρόσφυγες, και μετά όποιος άλλος θέλει (για όσο υπάρχουν δουλειές).

Από κει και πέρα για τους Μουσουλμάνους συγκεκριμένα. Οι Μουσουλμάνοι είναι τριών ειδών: αυτοι που επιθυμούν κάποιο κοινωνικό φιλελευθερισμό στη ζωή τους ο οποίος δεν υπάρχει στις χώρες τους και τον βρίσκουν στη Δύση, είναι αρκετοί αυτοί. Μετά είναι η πλειοψηφία οι οποίοι κατά γενική ομολογία είναι συνήθως ήσυχοι και καλοκάγαθοι άνθρωποι που ακολουθούν τα διδάγματα του Ισλάμ που λένε να δίνεις στους φτωχούς και να μην τρως στο Ραμαντάνι. Και μετά είναι μια μειοψηφία που περιλαμβάνει διάφορους μουρλούς. Ε, ας τους κόψουμε τους μουρλούς, μισή ντροπή δική μας μισή δικιά τους. Αν τον ψάξεις τον άλλον λίγο τι είναι κι από πού είναι και σου βγει Γουαχαμπιστής απ'το Ριάντ ε άστο καλύτερα ρε φίλε, ούτε οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι δεν τους αντέχουν αυτούς. Ας πάει στον Καναδά, ωραία είναι.

Από κει και πέρα επειδή υπάρχουν και κάτι εξυπνάκηδες τύπου Τουρκία που στέλνουν επίτηδες στην Ευρώπη κάτι δεξιά εξτρέμ ιμάμηδες για να ξεκινήσουν φασαρίες, κάντε και μια βόλτα στα τζαμιά την παρασκευή να δείτε τι διδάσκουν εκεί μέσα. 99 στα 100 θα είναι οκ, αλλά τη μία που θα πέσεις σε δεξί εξτρέμ πάρτον το μαλάκα σηκωτό και στείλτον από κει που'ρθε, χάρη θα κάνεις σε όλους. Άγαλμα θα σου κάνουνε κι αυτοί που τα ακούνε, δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι.

Αυτά θα έκανα εγώ, απο κει και πέρα πες με ρατσιστή, στ'αρχίδια μου.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Chilloutbuddy έγραψε: 28 Αύγ 2024, 17:09Φίλε μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω, οι άλλοι δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε.
Για μένα καλώς να έρθουνε οι άνθρωποι, πρώτα οι πρόσφυγες, και μετά όποιος άλλος θέλει (για όσο υπάρχουν δουλειές).

Από κει και πέρα για τους Μουσουλμάνους συγκεκριμένα. Οι Μουσουλμάνοι είναι τριών ειδών: αυτοι που επιθυμούν κάποιο κοινωνικό φιλελευθερισμό στη ζωή τους ο οποίος δεν υπάρχει στις χώρες τους και τον βρίσκουν στη Δύση, είναι αρκετοί αυτοί. Μετά είναι η πλειοψηφία οι οποίοι κατά γενική ομολογία είναι συνήθως ήσυχοι και καλοκάγαθοι άνθρωποι που ακολουθούν τα διδάγματα του Ισλάμ που λένε να δίνεις στους φτωχούς και να μην τρως στο Ραμαντάνι. Και μετά είναι μια μειοψηφία που περιλαμβάνει διάφορους μουρλούς. Ε, ας τους κόψουμε τους μουρλούς, μισή ντροπή δική μας μισή δικιά τους. Αν τον ψάξεις τον άλλον λίγο τι είναι κι από πού είναι και σου βγει Γουχαμπιστής απ'το Ριάντ ε άστο καλύτερα ρε φίλε, ούτε οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι δεν τους αντέχουν αυτούς. Ας πάει στον Καναδά, ωραία είναι.

Από κει και πέρα επειδή υπάρχουν και κάτι εξυπνάκηδες τύπου Τουρκία που στέλνουν επίτηδες στην Ευρώπη κάτι δεξιά εξτρέμ ιμάμηδες για να ξεκινήσουν φασαρίες, κάντε και μια βόλτα στα τζαμιά την παρασκευή να δείτε τι διδάσκουν εκεί μέσα. 99 στα 100 θα είναι οκ, αλλά τη μία που θα πέσεις σε δεξί εξτρέμ πάρτον το μαλάκα σηκωτό και στείλτον από κει που'ρθε, χάρη θα κάνεις σε όλους. Άγαλμα θα σου κάνουνε κι αυτοί που τα ακούνε, δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι.

Αυτά θα έκανα εγώ, απο κει και πέρα πες με ρατσιστή, στ'αρχίδια μου.
Από πού ήρθε όλο αυτό;

Τέλος πάντων, εγώ και νομίζω όλος ο κόσμος είναι υπέρ του να μαζεύεται οποιοσδήποτε απειλεί να σκοτώσει κοσμάκη, όπου και αν το κάνει: σε τζαμί, σε τίποτα ναζιστικούς τοπικούς πυρήνες, στο Διαδίκτυο κ.τ.λ.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Βίνγκιλοτ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 17:16 Από πού ήρθε όλο αυτό;
Τίποτα, απλά το σκεφτόμουνα σήμερα, μου βγήκε κατεβατό και σε βρήκα πρόχειρο και στο απίθωσα :lol:
Βίνγκιλοτ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 17:16Τέλος πάντων, εγώ και νομίζω όλος ο κόσμος είναι υπέρ του να μαζεύεται οποιοσδήποτε απειλεί να σκοτώσει κοσμάκη, όπου και αν το κάνει: σε τζαμί, σε τίποτα ναζιστικούς τοπικούς πυρήνες, στο Διαδίκτυο κ.τ.λ.
Εννοείται, αλλά προσεκτικά με την ελευθερία λόγου, υπάρχουν όρια.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 28 Αύγ 2024, 16:37

Φαντάσου να νιώθεις απειλή και όχι χαρά επειδή κάποιος έχει διαβατήριο της χώρας σου. Η ακροδεξιά ελκύει τα πιο αδύναμα και φοβικά ανθρωπάκια. Μπράβο στις γαζέλες που τους ρίχνουν δούλεμα όσο δεν πάει.
Ποιές γαζέλες ρε λαμόγιο, ιπποπόταμοι είναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:15
Αν δεν πάρει χτες ο κόσμος τα όπλα για να εξοντώσουν αυτές τις κατσαρίδες ίσως αύριο να είναι αργά.
Μην ανησυχείς. Και θα τα πάρουμε, και θα σας εξοντώσουμε. Όλα στην ώρα τους. Υπομονή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”