σωστα;
καταληψιας δεν ηταν κ ο τσιπρας;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τα νάζουλα εδώ μέσα με αποκαλούν κομμούνι και τα κομμούνια με αποκαλούν φασίστα. Όταν αποφασίσετε πέστε μου και μένα!Highlander έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:12Για εσένα μιλάς; Δε θα διαφωνήσω καθόλου, χαίρομαι που πλέον αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μα πως μπόρεσαν αυτά τα απεχθή "κομμουνια" να αποκαλέσουν έτσι έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος που ανεβάζει ξενοφοβικά τοπικ προπαγάνδας ενάντια στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες;Nandros έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:20Τα νάζουλα εδώ μέσα με αποκαλούν κομμούνι και τα κομμούνια με αποκαλούν φασίστα. Όταν αποφασίσετε πέστε μου και μένα!Highlander έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:12Για εσένα μιλάς; Δε θα διαφωνήσω καθόλου, χαίρομαι που πλέον αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό.
Εσύ βέβαια είσαι άλλη περίπτωση: συριζόμποτάκι των 0,60.![]()
Chainis έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:25 Περιμένω η επόμενη κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρακτική που καθιέρωσε χθες ο Τσίπρας στο Αγρίνιο και να συλλαμβάνει γονείς και μαθητές κι οποιονδήποτε άλλον σε κάθε περίπτωση κατάληψης.
Τ είδα σε ειδήσεις στο .net.Εσθήρ έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:28Chainis έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:25 Περιμένω η επόμενη κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρακτική που καθιέρωσε χθες ο Τσίπρας στο Αγρίνιο και να συλλαμβάνει γονείς και μαθητές κι οποιονδήποτε άλλον σε κάθε περίπτωση κατάληψης.
Ποιος συνεληφθει;Τα φεηκ νιους λες;Για βαλε κανενα λινκ να δουμε.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
τιποτα κακο δεν θα γινει εκτος κι περασουν ιδεες περι...δημοκρατιας σταλιν μαο χοτζα κι αρχισουν συλληψεις ή τραμπουκισμούς κι ντου των κνατΛεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2018, 20:52Όλο αυτό είναι απότοκο της αυξημένης πολιτικής αντιπαράθεσης και αντιπαλότητας, που πλέον απαντάται παντού στον κόσμο, σε κάθε χώρα, και σε κάθε επίπεδο (πολιτικό, πολιτισμικό, κοινωνικό, φυλετικό [και με την έννοια της φυλής, και με την έννοια του φύλου]). Κάποτε τα κοινωνικά δικαιώματα ήταν μία σπουδαία κατάκτηση, πλέον είναι μειωτικός χαρακτηρισμός, η δε ελευθερία του λόγου έχει εκφυλιστεί στην δυνατότητα να μπορεί κανείς να κηρύττει μίσος και να προσβάλλει κοινωνικές ομάδες και κόσμο ελεύθερα και χωρίς να κρίνεται.Yochanan έγραψε: 01 Δεκ 2018, 20:33 Παιδιά περα απο το κομματικο ειναι τραγικο που γιναν και τα σχολειο μερος ιδεολογικου πολεμου. Απο τη μια χρυσαυγιτες απο την αλλη αριστεραντζες - δεν παει καλα το πραμα.
Η Δεξιά και η Αριστερά ετοιμάζονται ξανά για μία μεγάλη μάχη, έχει χρόνια τώρα που η μεταπολεμική ευημερία έχει μειωθεί και ο λαουτζίκος δεν αισθάνεται χορτάτος αλλά κοιτάει δεξιά και αριστερά και ψάχνει για εχθρούς. Μένει μόνο να δούμε τι θα γίνει.
Έχουμε μια διαφορά αγοράκι:Highlander έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:26Μα πως μπόρεσαν αυτά τα απεχθή "κομμουνια" να αποκαλέσουν έτσι έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος που ανεβάζει ξενοφοβικά τοπικ προπαγάνδας ενάντια στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες;Nandros έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:20Τα νάζουλα εδώ μέσα με αποκαλούν κομμούνι και τα κομμούνια με αποκαλούν φασίστα. Όταν αποφασίσετε πέστε μου και μένα!Highlander έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:12 Για εσένα μιλάς; Δε θα διαφωνήσω καθόλου, χαίρομαι που πλέον αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό.
viewtopic.php?f=24&t=1552
Το να κρίνεις και να κατηγορείς με βάση τα "δυτική νοοτροπία" και "ανατολική νοοτροπία" και "μουσουλμανική νοοτροπία", κάνοντας μάλιστα γενικεύσεις και στηρίζοντας στερεότυπα είναι μισαλλοδοξία.Nandros έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:37Έχουμε μια διαφορά αγοράκι:Highlander έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:26Μα πως μπόρεσαν αυτά τα απεχθή "κομμουνια" να αποκαλέσουν έτσι έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος που ανεβάζει ξενοφοβικά τοπικ προπαγάνδας ενάντια στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες;Nandros έγραψε: 01 Δεκ 2018, 21:20 Τα νάζουλα εδώ μέσα με αποκαλούν κομμούνι και τα κομμούνια με αποκαλούν φασίστα. Όταν αποφασίσετε πέστε μου και μένα!
viewtopic.php?f=24&t=1552
Εγώ ΓΝΩΡΙΖΩ και έχω άποψη για τα μουσλίμια. Δεν έχω ξενοφοβία, δεν θα βρεις ποστ δικό μου κατά μεταναστών δυτικής νοοτροπίας. Εξάλλου εγώ ήμουν μετανάστης και η πρώην μου μετανάστρια εδώ.
Εσύ ΔΕΝ γνωρίζεις και απλά μας σπρώχνεις το σανό που ο ίδιος καταναλώνεις, υιοθετώντας ολόκληρο το ιδεοληπτικό πακέτο των αλητών που μας εξουσιάζουν και δεν έχεις καν το ανάλογο μυαλό να κρίνεις.
.