H άλλη ( εκπαιδευτικός μη χέσω) πήρε τηλέφωνο σήμερα και ζήτησε να μάθει για τις καινούργιες αποσπάσεις που η εγκύκλιος βγαίνει τον Απρίλιο του 2025!
Μαλακομαγνήτη ρε πούστη έχω;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Μαλάκα, σε βλέπουν οι σέρβερς και αυτοκτονούν.πήζον bot έγραψε: 17 Αύγ 2024, 19:24 στις ρυθμισεις ειδοποιησεων καπου λεει να ειδοποιουμαι στα νηματα που ειμαι συνδρομητης.
ειμαι συνδρομητης σε νημα μου?![]()
πως γινεσαι συνδρομητης σε νημα![]()
![]()
εκει πανε τα εξηνταλεπτα μου ?![]()
![]()
σε κρυφες συνδρομες?![]()
![]()
εγω ημουν και πριν το προβλημα
Πίνακας Ελέγχου Μέλους-> Προτιμήσεις Δ. Συζήτησης->Επεξεργασία Επιλογών Δημοσίευσης-> Κάποιος σας Παρέθεσε σε μια Δημοσίευση. Ξετσέκαρε το "Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο". ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗ.πήζον bot έγραψε: 14 Αύγ 2022, 22:21 όχι σκατα ευτυχως,
και οταν καποιος μου απανταει σε καποιο ποστ μου ερχεται και μέιλ στο μέιλ μου.
που το ξεπατάω? ευχαριστω
τους γονεις μου τον μανατζερ μου και την αγαπη σας που χωρις αυτα δεν θα ημανε τωρα εδω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
αυτο ειναι το παλιο προβλημα. εχω αλλο τωρα: οποιος ποσταρει κατι στο νημα με την χειροτερη κυβερνηση, μου ερχεται ειδοποιηση κι ας μην μ εχει κουοταρειKauldron έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:18Πίνακας Ελέγχου Μέλους-> Προτιμήσεις Δ. Συζήτησης->Επεξεργασία Επιλογών Δημοσίευσης-> Κάποιος σας Παρέθεσε σε μια Δημοσίευση. Ξετσέκαρε το "Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο".πήζον bot έγραψε: 14 Αύγ 2022, 22:21 όχι σκατα ευτυχως,
τους γονεις μου τον μανατζερ μου και την αγαπη σας που χωρις αυτα δεν θα ημανε τωρα εδω.
Στο ίδιο σημείο θα είναι. Και πάτα υποβολή όταν ξετσεκάρεις κάτι.πήζον bot έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:20αυτο ειναι το παλιο προβλημα. εχω αλλο τωρα: οποιος ποσταρει κατι στο νημα με την χειροτερη κυβερνηση, μου ερχεται ειδοποιηση κι ας μην μ εχει κουοταρειKauldron έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:18Πίνακας Ελέγχου Μέλους-> Προτιμήσεις Δ. Συζήτησης->Επεξεργασία Επιλογών Δημοσίευσης-> Κάποιος σας Παρέθεσε σε μια Δημοσίευση. Ξετσέκαρε το "Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο".πήζον bot έγραψε: 14 Αύγ 2022, 22:21 όχι σκατα ευτυχως,
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κατσε να την μαζεψωπήζον bot έγραψε: 14 Αύγ 2022, 22:21 όχι σκατα ευτυχως,
Πιστεύω ακράδαντα ότι χρειάζεσαι "διακοπές".

ενταξει, αυτο ητανπήζον bot έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:42 νομιζω το βρηκα μαλλον ισως θα δειξει ενδεχεται
το αφηνω εδω για τις επομενες γενεες
παρολο που δεν ειμαι συνδρομητης σε συζητηση, ουτε εχω σελιδοδεικτη, στην καρτελα συνδρομων εχει ενα "θεματα που παρακολουθειτε" με το εν λογω νημα
το πατησα και το αφαιρεσα
για να δουμε...
[img]https://i.postimg.cc/ZYNYqwhm/Scre ... .png[/img]
παρακαλω ας ποσταρει ενας μια καινουρια χοντρομαλακια της χειροτερης κυβερνησης ολων των εποχων εδω πλιζ:
viewtopic.php?f=29&t=33162