Pεβυθοκεφτέδες στο χωριό μου ποτέ δεν έφαγα. Πατσά όμως, βεβαίως. Άκου, αηδιαστικός, ο πατσάς. Μα, ο πατσάς;Naida έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:48Δεν είχαμε φαλάφελ αλλά είχαμε ροβύθια και τα τρώγαμε.Ε τώρα τα τρώμε αλλιώς.Τον πατσά δε τον τρώγαμε ποτέ,ποτέ, ποτέ. Είναι αηδιαστικό πράγμα και πρέπει να τον είχαν και αυγοκομμένο μια ματιά που του έριξα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Ordem e Progresso.
Δε πάτε καλάCavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2018, 15:01Pεβυθοκεφτέδες στο χωριό μου ποτέ δεν έφαγα. Πατσά όμως, βεβαίως. Άκου, αηδιαστικός, ο πατσάς. Μα, ο πατσάς;Naida έγραψε: 01 Δεκ 2018, 14:48Δεν είχαμε φαλάφελ αλλά είχαμε ροβύθια και τα τρώγαμε.Ε τώρα τα τρώμε αλλιώς.Τον πατσά δε τον τρώγαμε ποτέ,ποτέ, ποτέ. Είναι αηδιαστικό πράγμα και πρέπει να τον είχαν και αυγοκομμένο μια ματιά που του έριξα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
bulgogi μπαρμπεκιου χτες. Δεν απογοητευτηκα.
-
Ορέστης 35
Κεντρο ή ευγενη προαστια;
-
Ορέστης 35
Δεν υπαρχει φαλαφελαδικο στο γκαζι.Naida έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:35 Στη δουλειά φαλάφελ από ένα στο Γκάζι και δεν μου άρεσε. Και θα σας πω τον πόνο μου. Οι γύρω μου πήραν όλοι πατσάΕίχα δυο άτομα στα γραφεία έτρωγαν πατσά και πήγα κάτω στη κουζίνα να γλιτώσω με ηρεμία να φάω το φαλάφελ μου και πετυχαίνω άλλους δυο να τρώνε πατσά. Ένιωσα σαν να έγινε η αποκάλυψη και με κυνηγούσαν ζόμπι. Γιατί ρε παιδιά τους λέω; κάνει κρύο και έχει καλό πατσά εδώ κοντά μου λένε
![]()
- blackpaint
δεν ειμαι ΒΠ ρε. Στο Μαμα Ρου στην αιολου εφαγα εχτες.
-
Ορέστης 35
Φαρμακειο ειναι εκει οχι εστιατοριο.blackpaint έγραψε: 01 Δεκ 2018, 17:53δεν ειμαι ΒΠ ρε. Στο Μαμα Ρου στην αιολου εφαγα εχτες.
Στην Απολλωνος υπαρχει αυθεντικο κορεατικο.
- blackpaint
ειναι. ειναι ομως και θηλεων το μαγαζι. Φουλ μουν.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 17:56Φαρμακειο ειναι εκει οχι εστιατοριο.
Στην Απολλωνος υπαρχει αυθεντικο κορεατικο.
Άλλος μου το παρήγγειλε, τι να σου πωΟρέστης 35 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 17:51Naida έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:35 Στη δουλειά φαλάφελ από ένα στο Γκάζι και δεν μου άρεσε. Και θα σας πω τον πόνο μου. Οι γύρω μου πήραν όλοι πατσάΕίχα δυο άτομα στα γραφεία έτρωγαν πατσά και πήγα κάτω στη κουζίνα να γλιτώσω με ηρεμία να φάω το φαλάφελ μου και πετυχαίνω άλλους δυο να τρώνε πατσά. Ένιωσα σαν να έγινε η αποκάλυψη και με κυνηγούσαν ζόμπι. Γιατί ρε παιδιά τους λέω; κάνει κρύο και έχει καλό πατσά εδώ κοντά μου λένε
![]()
Δεν υπαρχει φαλαφελαδικο στο γκαζι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Θα το ερευνησω.Naida έγραψε: 01 Δεκ 2018, 19:10Άλλος μου το παρήγγειλε, τι να σου πωΟρέστης 35 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 17:51Naida έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:35 Στη δουλειά φαλάφελ από ένα στο Γκάζι και δεν μου άρεσε. Και θα σας πω τον πόνο μου. Οι γύρω μου πήραν όλοι πατσάΕίχα δυο άτομα στα γραφεία έτρωγαν πατσά και πήγα κάτω στη κουζίνα να γλιτώσω με ηρεμία να φάω το φαλάφελ μου και πετυχαίνω άλλους δυο να τρώνε πατσά. Ένιωσα σαν να έγινε η αποκάλυψη και με κυνηγούσαν ζόμπι. Γιατί ρε παιδιά τους λέω; κάνει κρύο και έχει καλό πατσά εδώ κοντά μου λένε
![]()
Δεν υπαρχει φαλαφελαδικο στο γκαζι.στο Γκάζι μου είπαν είναι το μαγαζί και το φυλλάδιο αν θυμάμαι καλά είχε μια καμήλα απ' έξω.
Τι εγινε με τον αντρα-βαμπιρ;
Τι προβλημα εχετε με τον πατσα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άλλαξα πρωινή δουλειά δε τον ξαναείδα ευτυχώς.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 20:21Θα το ερευνησω.Naida έγραψε: 01 Δεκ 2018, 19:10Άλλος μου το παρήγγειλε, τι να σου πωστο Γκάζι μου είπαν είναι το μαγαζί και το φυλλάδιο αν θυμάμαι καλά είχε μια καμήλα απ' έξω.
Τι εγινε με τον αντρα-βαμπιρ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι αηδιαστικός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχεις φαει τετοιο;

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
κανουν διαιτες --υποφέρουν - γυμνάζονται - και δεν λέει με τπτ να φυγει απο πάνω τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση