μπορεις, για αρχη, να καπινισης το χασισι
μετα θα σε βρει ο Αριστος, εννοια σου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
μπορεις, για αρχη, να καπινισης το χασισι
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Του Σιντ δεν του αρέσουν οι έκφυλοι ψειριάρηδες ροκάδες.Πασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:07Εσένα δεν σ'αρέσουν οι άνθρωποι με τα μακρυά μαλλιά που δημιουργούν μουσικάρες; Σε πιάνει ας πούμε, μια αηδία;Sid Vicious έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:05 Βασικά όλοι αυτοί ήταν χίππηδες, μακρια μαλλιά και ψείρες, άνθρωποι που δεν είναι να τους εμπιστευεσαι για τίποτα![]()
Νομίζω πως του αρέσουν και μαλλιάδες από κάποια Νορβηγικά συγκροτήματα. Αν αυτοί έχουν ψείρες στον κώλο ή στα μαλλιά δεν ξέρω. Μάλλον ο φίλος μας τους έχει σκανάρει από άποψη υγιεινής πριν πάει να τους ακούσει, τι να πω η βαριόμοιρη.Imperium έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:25Του Σιντ δεν του αρέσουν οι έκφυλοι ψειριάρηδες ροκάδες.Πασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:07Εσένα δεν σ'αρέσουν οι άνθρωποι με τα μακρυά μαλλιά που δημιουργούν μουσικάρες; Σε πιάνει ας πούμε, μια αηδία;Sid Vicious έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:05 Βασικά όλοι αυτοί ήταν χίππηδες, μακρια μαλλιά και ψείρες, άνθρωποι που δεν είναι να τους εμπιστευεσαι για τίποτα![]()
Του αρέσουν άνδρες που φτιάχνουν τα μαλλιά τους σε στυλ μοΐκανού με σκατα και κάτουρα και τρυπάν τα μάγουλά τους με παραμάνες και ξυραφάκια.![]()
Σορυ Σιντ, αλλά η αλήθεια να λέγεται...![]()
Ναι εννοείται, έχω και cd της το δευτερο της και ψάχνω το πρώτο της cd, το Deceitful Fate, αν το έχει κανείς να με πει, το αγοράζωΠασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:40 Sid Vicious
Για πες μου αγορι μου, την κοπέλα στο βίντεο, την έχεις ξανακούσει;![]()
Φίλε δεν με αρέσουν αντρες, δεν ειμαι τόσο μοντερνος, για σοβαρεψου λιγο.Imperium έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:25 Του αρέσουν άνδρες που φτιάχνουν τα μαλλιά τους σε στυλ μοΐκανού με σκατα και κάτουρα και τρυπάν τα μάγουλά τους με παραμάνες και ξυραφάκια.![]()
Γω το έχω και δεν το πουλάω.Sid Vicious έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:47Ναι εννοείται, έχω και cd της το δευτερο της και ψάχνω το πρώτο της cd, το Deceitful Fate, αν το έχει κανείς να με πει, το αγοράζωΠασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:40 Sid Vicious
Πλατωνικά ρε Σιντ, πλατωνικά και σαν fellow fashion victims.Sid Vicious έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:52Φίλε δεν με αρέσουν αντρες, δεν ειμαι τόσο μοντερνος, για σοβαρεψου λιγο.Imperium έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:25 Του αρέσουν άνδρες που φτιάχνουν τα μαλλιά τους σε στυλ μοΐκανού με σκατα και κάτουρα και τρυπάν τα μάγουλά τους με παραμάνες και ξυραφάκια.![]()
Για να μην παρεξηγηθούμε το ξεκαθάρισα, ζούμε και σε περίεργους καιρούςImperium έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:57Πλατωνικά ρε Σιντ, πλατωνικά και σαν fellow fashion victims.Sid Vicious έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:52Φίλε δεν με αρέσουν αντρες, δεν ειμαι τόσο μοντερνος, για σοβαρεψου λιγο.Imperium έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:25 Του αρέσουν άνδρες που φτιάχνουν τα μαλλιά τους σε στυλ μοΐκανού με σκατα και κάτουρα και τρυπάν τα μάγουλά τους με παραμάνες και ξυραφάκια.![]()
Απορρώ πως το πήρες έτσι ανάποδα. Δεν το συνηθίζεις.
Πασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:02Ποιά τον ''έμπλεξε'' στον Παγανισμό; Η Πατρίτσια;Αρίστος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 21:51
Οσο για τον Τζιμ Μορρισον αυθεντικος τερμα ηταν, πιστευε οσα τραγουδαγε, στη μαυρη μαγεια τον εμπλεξε η διαβοητη γκομενα οταν ηδη ηταν εξοντωμενος απο ναρκωτικα, πως θα μπορουσα να τον αντιπαθησω;
![]()
Άκου Σατανισμό ρε φίλε.
καλημέραΠασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:54Γω το έχω και δεν το πουλάω.Sid Vicious έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:47Ναι εννοείται, έχω και cd της το δευτερο της και ψάχνω το πρώτο της cd, το Deceitful Fate, αν το έχει κανείς να με πει, το αγοράζωΠασιφάη έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:40 Sid Vicious
Αν θες κανα αυτόγραφο όμως, κάτι μπορώ να κάνω.![]()
Zundapp έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:23μπορεις, για αρχη, να καπινισης το χασισι
μετα θα σε βρει ο Αριστος, εννοια σου