!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ΜΥΣΤΙΚΟ να επιβιωνεις με 776 ευρω οταν διοριζεσαι δασκαλος εκτος τοπου κατοικιας
Re: Το ΜΥΣΤΙΚΟ να επιβιωνεις με 776 ευρω οταν διοριζεσαι δασκαλος εκτος τοπου κατοικιας
Οι κοτζαμπάσηδες επί τουρκοκρατίας συνέλεγαν τους φόρους και τα κρατούσαν για την πάρτη τους. Πολιτικοί και ολιγάρχες θεωρούν το κράτος λάφυρο και με πολλούς και διαφόρους τρόπους κατακλέβουν το δημόσιο ταμείο. Αν δεν γιατρευτεί αυτός ο καρκίνος πραγματικά δεν πάμε πουθενά.
Re: Το ΜΥΣΤΙΚΟ να επιβιωνεις με 776 ευρω οταν διοριζεσαι δασκαλος εκτος τοπου κατοικιας
Τα νέα παιδιά δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να φεύγουν μετανάστες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ούτε να ακούνε αυτούς που τους λένε ότι αυτό δεν είναι πατριωτικό.
Μπούρδες όλοι αυτοί οι μεγαλοκαρχαρίες μόνο πατριωτικά συμπεριφέρονται;
Καράβια έχουν και είναι όλα με Ελληνική σημαία γιατί πληρώνουν χαμηλή φορολογία και όλα με ξένους ναύτες.
Αν τους ανεβάσει λίγο την φορολογία αλλάζουν αμέσως σημαία.
Οι ξενοδόχοι οι περισσότεροι ζούνε στο εξωτερικό εδώ έρχονται για διακοπές και να εισπράξουν.
Αλλά όλοι δίνουν συμβουλές στα νέα παιδιά να μείνουν Ελλάδα για να τα εκμεταλλεύονται.
Όχι αυτό είναι χαζό όποιος δεν έχει κάτι στην Ελλάδα πρέπει να φύγει να δημιουργήσει.
Ούτε να ακούνε αυτούς που τους λένε ότι αυτό δεν είναι πατριωτικό.
Μπούρδες όλοι αυτοί οι μεγαλοκαρχαρίες μόνο πατριωτικά συμπεριφέρονται;
Καράβια έχουν και είναι όλα με Ελληνική σημαία γιατί πληρώνουν χαμηλή φορολογία και όλα με ξένους ναύτες.
Αν τους ανεβάσει λίγο την φορολογία αλλάζουν αμέσως σημαία.
Οι ξενοδόχοι οι περισσότεροι ζούνε στο εξωτερικό εδώ έρχονται για διακοπές και να εισπράξουν.
Αλλά όλοι δίνουν συμβουλές στα νέα παιδιά να μείνουν Ελλάδα για να τα εκμεταλλεύονται.
Όχι αυτό είναι χαζό όποιος δεν έχει κάτι στην Ελλάδα πρέπει να φύγει να δημιουργήσει.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Machine ghost
σα μπόσο χρονω να σε ρε νίκη , που δίνεις συμβουλες, σε νεα παιδια; ποσο χρονονε είσαι;;
ένα χάνι έχεις, κοίτα να το ξεζουμίσεις. και ασε καταμερος τις ορμηνιές.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Είμαι 38 ετών.Machine ghost έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:00 σα μπόσο χρονω να σε ρε νίκη , που δίνεις συμβουλες, σε νεα παιδια; ποσο χρονονε είσαι;;
Μπορώ να δίνω συμβουλές σε παιδιά κι ας ήμουνα και στην ίδια ηλικία με αυτά ας ήμουνα και 28.
Τώρα για τα άλλα που έγραψες τι έχω απαξιώ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Machine ghost
Συμβουλές απο έναν χορτασμένο! μάλιστα.Niki έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:03Είμαι 38 ετών.Machine ghost έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:00 σα μπόσο χρονω να σε ρε νίκη , που δίνεις συμβουλες, σε νεα παιδια; ποσο χρονονε είσαι;;
Μπορώ να δίνω συμβουλές σε παιδιά κι ας ήμουνα και στην ίδια ηλικία με αυτά ας ήμουνα και 28.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ καλά τα λέει. Ο ξάδερφός μου είδε φως όταν σηκώθηκε και έφυγε για Ολλανδία. Εδώ μόνο δουλειές με 3 και 60 έβρισκε.Machine ghost έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:00 σα μπόσο χρονω να σε ρε νίκη , που δίνεις συμβουλες, σε νεα παιδια; ποσο χρονονε είσαι;;
-
Machine ghost
Συμβουλές απο έναν χορτασμένο! μάλιστα.
αφου τους ξεζούμισε στο χάνι τους συμβουλεύει μεταναστευση ωραια πραγματα.
πολυ καλα θα τα πει ο παθός μόνο. αυτος που έφυγε και ξαναγύρισε ή οχι αδιαφορο, αυτός που το ζει η το εζησε.
αν δεν καταλαβαινεις την ειρωνία
αφου τους ξεζούμισε στο χάνι τους συμβουλεύει μεταναστευση ωραια πραγματα.
πολυ καλα θα τα πει ο παθός μόνο. αυτος που έφυγε και ξαναγύρισε ή οχι αδιαφορο, αυτός που το ζει η το εζησε.
αν δεν καταλαβαινεις την ειρωνία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 25 Αύγ 2024, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Green Dragon
Α ναι; Εσύ δηλαδή έξυπνε από ποιόν θα έπαιρνες συμβουλές για εισόδημα, από τον ζητιάνο της γειτονιάς ή από έναν ευκατάστατο;Machine ghost έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:11Συμβουλές απο έναν χορτασμένο! μάλιστα.Niki έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:03Είμαι 38 ετών.Machine ghost έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:00 σα μπόσο χρονω να σε ρε νίκη , που δίνεις συμβουλες, σε νεα παιδια; ποσο χρονονε είσαι;;
Αν δεν τα βγάζουν, αλλάζουν επαγγελμα. Κομπλέ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Οι δάσκαλοι και όλοι οι ΔΥ τα έβγαζαν πέρα για αυτό και γινόταν χαμός για να μπουν δημόσιο. Ακόμη και τα πιο ζόρικα μνημονιακά χρόνια 2012-2013-2014 αν ήσουν διορισμένος την έβγαζες μια χαρά . Έχω συγγενείς και φίλους που γυρνούσαν κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της επαρχίας. Τα ενοίκια ήταν 250-300 ευρώ ακόμη και σε νησιά. Έπαιρναν 1000-1100 με κανένα επίδομα παραμεθωρίου και ήταν κομπλέ. Και το υπόλοιπο κόστος ζωής τότε ήταν μισό σε σχέση με σήμερα.Green Dragon έγραψε: 25 Αύγ 2024, 08:10 Ο δάσκαλος δεν μπορούσε ούτε πριν χωρίς δικό του σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί απέρριπταν τον διορισμό τους.
Πέρσι ένας γνωστός διορίστηκε σε κωμόπολη της Ευβοιας. Βρήκε να νοικιάσει με 600 ευρώ. Μισθός πρωτοδιοριζόμενου 900 ευρώ. Με το σημερινό κόστος ζωής ούτε μια βδομάδα δεν τη βγάζει. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα τα τελευταία 3-4 χρόνια.
-
Machine ghost
απο αυτόν που βγάζει εισόδημα, με τον ιδιο τροπο με τα ιδια μέσα, it takes one to know one, πάλι φωστήρας μου κατσε!Green Dragon έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:13Α ναι; Εσύ δηλαδή έξυπνε από ποιόν θα έπαιρνες συμβουλές για εισόδημα, από τον ζητιάνο της γειτονιάς ή από έναν ευκατάστατο;Machine ghost έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:11Συμβουλές απο έναν χορτασμένο! μάλιστα.Niki έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:03
Είμαι 38 ετών.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Μαδουραίος
41τακατοmao mao έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:16Οι δάσκαλοι και όλοι οι ΔΥ τα έβγαζαν πέρα για αυτό και γινόταν χαμός για να μπουν δημόσιο. Ακόμη και τα πιο ζόρικα μνημονιακά χρόνια 2012-2013-2014 αν ήσουν διορισμένος την έβγαζες μια χαρά . Έχω συγγενείς και φίλους που γυρνούσαν κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της επαρχίας. Τα ενοίκια ήταν 250-300 ευρώ ακόμη και σε νησιά. Έπαιρναν 1000-1100 με κανένα επίδομα παραμεθωρίου και ήταν κομπλέ. Και το υπόλοιπο κόστος ζωής τότε ήταν μισό σε σχέση με σήμερα.Green Dragon έγραψε: 25 Αύγ 2024, 08:10 Ο δάσκαλος δεν μπορούσε ούτε πριν χωρίς δικό του σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί απέρριπταν τον διορισμό τους.
Πέρσι ένας γνωστός διορίστηκε σε κωμόπολη της Ευβοιας. Βρήκε να νοικιάσει με 600 ευρώ. Μισθός πρωτοδιοριζόμενου 900 ευρώ. Με το σημερινό κόστος ζωής ούτε μια βδομάδα δεν τη βγάζει. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα τα τελευταία 3-4 χρόνια.
- Οργισμένος
oποιος δεν γουσταρει, να παρει τον πουλο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Green Dragon
Οκ, βρήκες μια πρόχειρη δικαιολογία για να μην παραδεχτείς την κοτσάνα που πέταξες την οποία είμαι 100% σίγουρος ότι κατάλαβες.Machine ghost έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:17απο αυτόν που βγάζει εισόδημα, με τον ιδιο τροπο με τα ιδια μέσα, it takes one to know one, πάλι φωστήρας μου κατσε!Green Dragon έγραψε: 25 Αύγ 2024, 10:13Α ναι; Εσύ δηλαδή έξυπνε από ποιόν θα έπαιρνες συμβουλές για εισόδημα, από τον ζητιάνο της γειτονιάς ή από έναν ευκατάστατο;
- Green Dragon
Αυτό έκανες κι εσύ αλλά δεν είναι όλες οι δουλειές το ίδιο απαραίτητες. Η τρίτη πιο σημαντική δουλειά μετά τον αγρότη και τον βοσκό είναι ο δάσκαλος. Δεν μπορεί να μείνει χωρίς δασκάλους η χώρα και να γίνονται τα παιδιά πίθηκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 24 Απαντήσεις