Αυτάμ που λες γινόντουσαν επι Ομπάμα. Πράγματι τότε οι ΗΠΑ υποστήριζαν το ISIS και την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν τον Άσαντ. Με τον Τραμπ αυτά τελείωσαν. Όχι μόνο τελείωσαν, αλλά με τη βοήθεια των ΗΠΑ οι Κούρδοι το διέλυσαν στις περιοχές της βόρειας Συρίας και συνέδραμμαν στο να χάσει το κράτος του. Ως οργάνωση όμως υπάρχει.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:52Περιμενω την συλληψη του δραστη. Bty ειναι εκεινο το ΙΣΙΣ που το χρησιμοποιησαν τα Αμερικανακια για να εισβαλλουν στην Συρια χωρις την συγκαταθεση της κυβερνησης και τωρα βομβαρδιζουν την Συριακη κυβερνηση και τους συμμαχους της? Μα καλα δεν το διελυσαν οι Αμερικανοι? Και γιατι βομβαρδιζεις την Συριακη κυβερνηση η οποια πολεμαει το ΙΣΙΣ? Εγω που ειμαι ηλιθιος ακροδεξιος και πιστευω σε δυο κοσμους (τον καλο δυτικο κοσμο και τον κακο κοσμο των μουσουλμανων)μπερδευομαι. Μπορει να μου τα ξεδιαλυνει καποιος?Καβαλάρης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:45Κάποιο σχόλιο τώρα;Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 01:44Εγω παντως συμβουλευω τους ακροδεξιους φιλους μας που ειναι ετοιμοι να βγαλουν την κασετα και να αρχισουν παλι να την παιζουν να περιμενουν λιγο, μην ειναι και κανας Ελληνας και ξεφτυλιστουν παλι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?
- Golden Age
Re: Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?
Που υπαρχει?Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2024, 22:57Αυτάμ που λες γινόντουσαν επι Ομπάμα. Πράγματι τότε οι ΗΠΑ υποστήριζαν το ISIS και την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν τον Άσαντ. Με τον Τραμπ αυτά τελείωσαν. Όχι μόνο τελείωσαν, αλλά με τη βοήθεια των ΗΠΑ οι Κούρδοι το διέλυσαν στις περιοχές της βόρειας Συρίας και συνέδραμμαν στο να χάσει το κράτος του. Ως οργάνωση όμως υπάρχει.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:52Περιμενω την συλληψη του δραστη. Bty ειναι εκεινο το ΙΣΙΣ που το χρησιμοποιησαν τα Αμερικανακια για να εισβαλλουν στην Συρια χωρις την συγκαταθεση της κυβερνησης και τωρα βομβαρδιζουν την Συριακη κυβερνηση και τους συμμαχους της? Μα καλα δεν το διελυσαν οι Αμερικανοι? Και γιατι βομβαρδιζεις την Συριακη κυβερνηση η οποια πολεμαει το ΙΣΙΣ? Εγω που ειμαι ηλιθιος ακροδεξιος και πιστευω σε δυο κοσμους (τον καλο δυτικο κοσμο και τον κακο κοσμο των μουσουλμανων)μπερδευομαι. Μπορει να μου τα ξεδιαλυνει καποιος?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Golden Age
Σε κρυσφύγετα και στην ζούλα.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:01Που υπαρχει?Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2024, 22:57Αυτάμ που λες γινόντουσαν επι Ομπάμα. Πράγματι τότε οι ΗΠΑ υποστήριζαν το ISIS και την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν τον Άσαντ. Με τον Τραμπ αυτά τελείωσαν. Όχι μόνο τελείωσαν, αλλά με τη βοήθεια των ΗΠΑ οι Κούρδοι το διέλυσαν στις περιοχές της βόρειας Συρίας και συνέδραμμαν στο να χάσει το κράτος του. Ως οργάνωση όμως υπάρχει.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:52
Περιμενω την συλληψη του δραστη. Bty ειναι εκεινο το ΙΣΙΣ που το χρησιμοποιησαν τα Αμερικανακια για να εισβαλλουν στην Συρια χωρις την συγκαταθεση της κυβερνησης και τωρα βομβαρδιζουν την Συριακη κυβερνηση και τους συμμαχους της? Μα καλα δεν το διελυσαν οι Αμερικανοι? Και γιατι βομβαρδιζεις την Συριακη κυβερνηση η οποια πολεμαει το ΙΣΙΣ? Εγω που ειμαι ηλιθιος ακροδεξιος και πιστευω σε δυο κοσμους (τον καλο δυτικο κοσμο και τον κακο κοσμο των μουσουλμανων)μπερδευομαι. Μπορει να μου τα ξεδιαλυνει καποιος?
-
Στρακαστρουκας
Α για αυτο βομβαρδιζεις τους φιλοΙρανους εκει περα? Για να αντιμετωπισεις το ΙΣΙΣ? Οπως ειπα και αλλου, η δυση εχει κανει μπουρδελο ολη την Μεση Ανατολη με την πολιτικη της. Οι ακροδεξιοι που μιλανε για το ισλαμ και τους κακους μουσουλμανους καλυπτουν την δυση στο χαος που εχει δημιουργησει η ιδια. Δεν ξερω αν το συνηδητοποιουν οι ιδιοιGolden Age έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:02Σε κρυσφύγετα και στην ζούλα.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:01Που υπαρχει?Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2024, 22:57
Αυτάμ που λες γινόντουσαν επι Ομπάμα. Πράγματι τότε οι ΗΠΑ υποστήριζαν το ISIS και την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν τον Άσαντ. Με τον Τραμπ αυτά τελείωσαν. Όχι μόνο τελείωσαν, αλλά με τη βοήθεια των ΗΠΑ οι Κούρδοι το διέλυσαν στις περιοχές της βόρειας Συρίας και συνέδραμμαν στο να χάσει το κράτος του. Ως οργάνωση όμως υπάρχει.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
To ISIS δεν είναι απλή οργάνωση,είναι ιδέα.
-
Στρακαστρουκας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στρακαστρουκας την 24 Αύγ 2024, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
-
Στρακαστρουκας
Νατη η μιρλα. Εισουν προσεκτικος και ηξερες οτι μπορει να πεσεις στην παγιδα. Θα σου προτινα να περιμενεις λιγο παντως μεχρι να συλληφθει ο δραστης
Ναι, τι; Πρόσεξε, κινδυνεύεις να βγεις εκτός γραμμής με τέτοια υπονοούμενα:
https://edition.cnn.com/2016/09/28/poli ... index.htmlObama: Why I won't say 'Islamic terrorism'
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
πατησιωτης
Τον Πιστόλα έβαλα,όχι δικό μου σχόλιο.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:16Νατη η μιρλα. Εισουν προσεκτικος και ηξερες οτι μπορει να πεσεις στην παγιδα. Θα σου προτινα να περιμενεις λιγο παντως μεχρι να συλληφθει ο δραστης
-
Στρακαστρουκας
Και ο Τραμπ και ο Ομπαμα για τον ιδιο λογο κανουν αυτα που κανουν. Γιατι το πολυαγαπημενο μας ΙσραηλGolden Age έγραψε: 24 Αύγ 2024, 22:57Αυτάμ που λες γινόντουσαν επι Ομπάμα. Πράγματι τότε οι ΗΠΑ υποστήριζαν το ISIS και την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν τον Άσαντ. Με τον Τραμπ αυτά τελείωσαν. Όχι μόνο τελείωσαν, αλλά με τη βοήθεια των ΗΠΑ οι Κούρδοι το διέλυσαν στις περιοχές της βόρειας Συρίας και συνέδραμμαν στο να χάσει το κράτος του. Ως οργάνωση όμως υπάρχει.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:52Περιμενω την συλληψη του δραστη. Bty ειναι εκεινο το ΙΣΙΣ που το χρησιμοποιησαν τα Αμερικανακια για να εισβαλλουν στην Συρια χωρις την συγκαταθεση της κυβερνησης και τωρα βομβαρδιζουν την Συριακη κυβερνηση και τους συμμαχους της? Μα καλα δεν το διελυσαν οι Αμερικανοι? Και γιατι βομβαρδιζεις την Συριακη κυβερνηση η οποια πολεμαει το ΙΣΙΣ? Εγω που ειμαι ηλιθιος ακροδεξιος και πιστευω σε δυο κοσμους (τον καλο δυτικο κοσμο και τον κακο κοσμο των μουσουλμανων)μπερδευομαι. Μπορει να μου τα ξεδιαλυνει καποιος?
iT oFfErEd No EvIdEnCe
οποτε η καθυστεριά από το σοσιαλελεδόσκατο για δάκτυλο του αεφντε πίσω από την επίθεση ειναι μπακ ιν πλεη
(εκτός αν κάνει ρεηζ κανένα ισλαμοαριστερό με : "προφανές χτυπημα της μοσσαντ ωστε να κερδίσει σαπορτ")
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Golden Age
Επι Τραμπ δεν βομβάρδισαν ποτέ φιλοϊρανούς. Το Ισραήλ βομβαρδίζει κάποιους ιρανικούς στόχους σποραδικά κι αυτό επειδή το Ιράν χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του εκεί για να οργανώσει επιθέσεις εναντίον του.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:07Α για αυτο βομβαρδιζεις τους φιλοΙρανους εκει περα? Για να αντιμετωπισεις το ΙΣΙΣ? Οπως ειπα και αλλου, η δυση εχει κανει μπουρδελο ολη την Μεση Ανατολη με την πολιτικη της. Οι ακροδεξιοι που μιλανε για το ισλαμ και τους κακους μουσουλμανους καλυπτουν την δυση στο χαος που εχει δημιουργησει η ιδια. Δεν ξερω αν το συνηδητοποιουν οι ιδιοι
- Golden Age
Ο Τραμπ όχι μόνο δεν ενίσχυσε το ISIS, αλλά αντιθέτως το πολέμησε.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:29Και ο Τραμπ και ο Ομπαμα για τον ιδιο λογο κανουν αυτα που κανουν. Γιατι το πολυαγαπημενο μας ΙσραηλGolden Age έγραψε: 24 Αύγ 2024, 22:57Αυτάμ που λες γινόντουσαν επι Ομπάμα. Πράγματι τότε οι ΗΠΑ υποστήριζαν το ISIS και την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν τον Άσαντ. Με τον Τραμπ αυτά τελείωσαν. Όχι μόνο τελείωσαν, αλλά με τη βοήθεια των ΗΠΑ οι Κούρδοι το διέλυσαν στις περιοχές της βόρειας Συρίας και συνέδραμμαν στο να χάσει το κράτος του. Ως οργάνωση όμως υπάρχει.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:52
Περιμενω την συλληψη του δραστη. Bty ειναι εκεινο το ΙΣΙΣ που το χρησιμοποιησαν τα Αμερικανακια για να εισβαλλουν στην Συρια χωρις την συγκαταθεση της κυβερνησης και τωρα βομβαρδιζουν την Συριακη κυβερνηση και τους συμμαχους της? Μα καλα δεν το διελυσαν οι Αμερικανοι? Και γιατι βομβαρδιζεις την Συριακη κυβερνηση η οποια πολεμαει το ΙΣΙΣ? Εγω που ειμαι ηλιθιος ακροδεξιος και πιστευω σε δυο κοσμους (τον καλο δυτικο κοσμο και τον κακο κοσμο των μουσουλμανων)μπερδευομαι. Μπορει να μου τα ξεδιαλυνει καποιος?
-
Στρακαστρουκας
Σαν τον Σουλειμανι? Οχι ποτεGolden Age έγραψε: 25 Αύγ 2024, 00:21Επι Τραμπ δεν βομβάρδισαν ποτέ φιλοϊρανούς. Το Ισραήλ βομβαρδίζει κάποιους ιρανικούς στόχους σποραδικά κι αυτό επειδή το Ιράν χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του εκεί για να οργανώσει επιθέσεις εναντίον του.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 23:07Α για αυτο βομβαρδιζεις τους φιλοΙρανους εκει περα? Για να αντιμετωπισεις το ΙΣΙΣ? Οπως ειπα και αλλου, η δυση εχει κανει μπουρδελο ολη την Μεση Ανατολη με την πολιτικη της. Οι ακροδεξιοι που μιλανε για το ισλαμ και τους κακους μουσουλμανους καλυπτουν την δυση στο χαος που εχει δημιουργησει η ιδια. Δεν ξερω αν το συνηδητοποιουν οι ιδιοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση