!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
ISIS claims responsibility for knife attack in Germany

Άντε γαμήσου πουτάνα των πετσετοκέφαλων.
Σε εσένα το λέω που τους παίρνεις πίπες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Nandros έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:29 .
ISIS claims responsibility for knife attack in Germany

Άντε γαμήσου πουτάνα των πετσετοκέφαλων.
Σε εσένα το λέω που τους παίρνεις πίπες.
.
Όλοι στο πλευρό της Ρωσίας που πολεμά το κτήνος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τουλάχιστον ο ISIS αναλαμβάνει την ευθύνη οταν ειναι και μας γλυτώνει από το άγχος του ποιος να το εκανε.

Πώς και δεν κανανε καμια μπινια να αναλαβουν και την ευθύνη στο Southport, παλι καλα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:36 Τουλάχιστον ο ISIS αναλαμβάνει την ευθύνη οταν ειναι και μας γλυτώνει από το άγχος του ποιος να το εκανε.

Πώς και δεν κανανε καμια μπινια να αναλαβουν και την ευθύνη στο Southport, παλι καλα.
Το ISIS αναλαμβάνει την ευθύνη στις δικές του επιθέσεις.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 01:44Εγω παντως συμβουλευω τους ακροδεξιους φιλους μας που ειναι ετοιμοι να βγαλουν την κασετα και να αρχισουν παλι να την παιζουν να περιμενουν λιγο, μην ειναι και κανας Ελληνας και ξεφτυλιστουν παλι...
Κάποιο σχόλιο τώρα;
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Καβαλάρης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:45
Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 01:44Εγω παντως συμβουλευω τους ακροδεξιους φιλους μας που ειναι ετοιμοι να βγαλουν την κασετα και να αρχισουν παλι να την παιζουν να περιμενουν λιγο, μην ειναι και κανας Ελληνας και ξεφτυλιστουν παλι...
Κάποιο σχόλιο τώρα;
Περιμενω την συλληψη του δραστη. Bty ειναι εκεινο το ΙΣΙΣ που το χρησιμοποιησαν τα Αμερικανακια για να εισβαλλουν στην Συρια χωρις την συγκαταθεση της κυβερνησης και τωρα βομβαρδιζουν την Συριακη κυβερνηση και τους συμμαχους της? Μα καλα δεν το διελυσαν οι Αμερικανοι? Και γιατι βομβαρδιζεις την Συριακη κυβερνηση η οποια πολεμαει το ΙΣΙΣ? Εγω που ειμαι ηλιθιος ακροδεξιος και πιστευω σε δυο κοσμους (τον καλο δυτικο κοσμο και τον κακο κοσμο των μουσουλμανων)μπερδευομαι. Μπορει να μου τα ξεδιαλυνει καποιος?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Άρες μάρες κουκουνάρες...
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Κάθε φορά τα ίδια
και οι αριστεροί μαλακες του πχορουμ τα ίδια και τα ίδια

Γίδια
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Μεγαλη εκπληξη που ανελαβε την ευθύνη ο ISIS.
Εγω ημουνα σιγουρος πως δραστης ηταν Ισλανδος εθνικιστης.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:52
Καβαλάρης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:45
Κάποιο σχόλιο τώρα;
Περιμενω την συλληψη του δραστη. Bty ειναι εκεινο το ΙΣΙΣ που το χρησιμοποιησαν τα Αμερικανακια για να εισβαλλουν στην Συρια χωρις την συγκαταθεση της κυβερνησης και τωρα βομβαρδιζουν την Συριακη κυβερνηση και τους συμμαχους της? Μα καλα δεν το διελυσαν οι Αμερικανοι? Και γιατι βομβαρδιζεις την Συριακη κυβερνηση η οποια πολεμαει το ΙΣΙΣ? Εγω που ειμαι ηλιθιος ακροδεξιος και πιστευω σε δυο κοσμους (τον καλο δυτικο κοσμο και τον κακο κοσμο των μουσουλμανων)μπερδευομαι. Μπορει να μου τα ξεδιαλυνει καποιος?
Οχι δεν τον διελυσαν οι Αμερικανοί, πρεπει να πεσουν πυρηνικά.
Προσευχομαστε να μην βγει ο Τραμπ
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Καβαλάρης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:55 Άρες μάρες κουκουνάρες...
Εσυ δηλαδη τι ακριβως comment περιμενεις να κανω? Εισεβαλες στη Συρια παρανομα πριν απο δεκα χρονια για να διαλυσεις το ΙΣΙΣ. Εξηγησε μου πως 10 χρονια μετα εσυ απο τις βασεις στην περιοχη βομβαρδιζεις αυτους που πολεμανε το ΙΣΙΣ και το ΙΣΙΣ κανει ανενοχλητο επιθεσεις δεξια και αριστερα. Ειμαι ηλιθιος και δεν το καταλαβαινω
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2024, 22:00
Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:52
Καβαλάρης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 21:45 Κάποιο σχόλιο τώρα;
Ολοι θυμομαστε τον πατερα και τη μανα του ISIS

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2024, 22:00

Τον ISIS τον "έφτιαξαν" και τον γιγαντωσαν οι Δημοκρατικοί όταν αποφάσισαν να κάνουν την Μέση Ανατολή μπουρδελο με την υποτιθέμενη Αραβική Άνοιξη.
Με την ύαινα να γελάει live όταν έμαθε ότι σκότωσαν τον Καντάφι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Αύγ 2024, 01:44 https://www.reader.gr/kosmos/makeleio-s ... ropaleyoyn

Ενας αντρας μαχαιρωσε καμια δεκαρια ατομα στην Γερμανια. 3 νεκροι. Ηδη οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες της καρδιας μας λενε οτι ο δραστης (που διαφευγει της συλληψης) ειχε "αραβικα χαρακτηριστικα". Τι ακριβως εννοουν οι ακροδεξιοι ποιητες της καρδιας μας με τον τιτλο "Αραβικα χαρακτηριστικα" δεν ξερω(μαυρα μαλλια? μαυριδερο χρωμα?φορουσε κελεμπια?)αλλα ειναι χρηση ευκαιρια για τον Μασκ και τους υπολοιπους να αρχισουν παλι την μιρλα. Εγω παντως συμβουλευω τους ακροδεξιους φιλους μας που ειναι ετοιμοι να βγαλουν την κασετα και να αρχισουν παλι να την παιζουν να περιμενουν λιγο, μην ειναι και κανας Ελληνας και ξεφτυλιστουν παλι...
τι έγινε τελικά ...? Έλληνας ο δράστης η πετάχτηκε να γράψεις πάλι βλακείες...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Αυτό που διαλύθηκε είναι η επιχειρησιακή δυνατότητα του ISIS να κάνει επιθέσεις κλίμακας Μπατακλάν και Σαρλι Εντο γιατί οι Αμερικανοί επι Τραμπ εξοντωσαν όλο τον ηγετικό πυρήνα του στη Μέση Ανατολή. Η οργάνωση δεν έχει πάψει να υπάρχει προφανώς, και ούτε πρόκειται. Δεν τους αποκαλώ κατσαριδανθρωπους τυχαία, χρειάζεται περιοδική απεντομωση η οποία φυσικά με τους ισλαμόφιλους Δημοκρατικους στην εξουσία στις ΗΠΑ πάντα πάει πίσω
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”