Πτολεμαίος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 08:22
zteo έγραψε: 24 Αύγ 2024, 08:15
Πτολεμαίος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 08:09
Ναι και;
Άγγλος αγγλος ήτανε.
Βαθιά μέσα σας το αισθάνεστε ότι ο αυστριακός ζωγράφος μάλλον είχε δίκιο τελικά.
Γι'αυτο και 80 χρόνια μετά λυσσατε εναντίον του διότι πολύ απλά γνωρίζετε ότι θα έχει ερείσματα στον πληθυσμό με τον σάπιο δρόμο που διαλεξατε/με.
"Προστατευομενο είδος" οι γύφτοι στην ΕΕ.
Να ξερνάς με 3 στόματα.
Εάν είναι να εφαρμόσουμε πολιτικές των ναζί για να μην έρθουν οι ναζι να τις εφαρμόσουν ποια η διαφορά μας από αυτούς?
Η διαφορά είναι ότι αν τις εφαρμόσουμε εμείς θα είναι προσωρινό, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και μετά επιστρέφουμε στην κανονικοτητα
Άμα είχαμε ναζί για να το κάνουν θα μας κατσικωνοταν στην εξουσία και εμένα προσωπικά μου αρέσει η δημοκρατία και δεν είμαι άτομο που θα γινόταν λακες μιας ολοκληρωτικης εξουσίας για να περνάω καλά.
Δεν ζητάω πολλά. Να μην υπάρχουν γύφτοι και μουσλιμια εκεί που ζω θέλω.
Ουδέν μονιμοτερο του προσωρινού. Δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα που δημιουργεί ο καπιταλισμός εντός του δικού του πλαισίου.
Απλή λογική αποδέχεσαι τους μετανάστες ελεου θέλησης του κεφαλαίου για φτηνά εργατικά χέρια. Εάν τους διώξεις θα πρέπει να τους αντικαταστησεις με ιθαγενείς. Όταν θα βρεθούν και αυτοί σε παρόμοιες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες θα κάνουν τα ίδια μόνο το περιτύλιγμα θα αλλάξει.
Το καλύτερο βέβαια θα είναι ότι οι συνθήκες εκμετάλλευσης των ιθαγενώνστα πρότυπα των μεταναστων θα γεννήσει επαναστατικες διαδικασίες. Και τότε πάλι θα αναζητάς των ναζισμο σαν " προσωρινή " λύση ενάντια στους κομμουνιστες.
Μια άλλη πτυχή είναι ο ιμπεριαλισμός των δυτικών προκειμένου να αρπαξουν πρώτες ύλες από αυτές τις χώρες δημιουργώντας το πρόβλημα της μετανάστευση.
Εάν οι λαοί αυτών των χωρών πετάξουν έξω τους δυτικούς ιμπεριαλιστες θα μειώσει αρκετά τις μεταναστευτικες ροές αλλά θα οδηγήσει σε κατάρρευση των δυτικών ολιγαρχων.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα είτε να οδηγήθεις στον κομμουνισμός είτε στον ναζισμο αναζητώντας ζωτικό χώρο ή αποικίες ώστε να αρπάζουν οι ολιγαρχες τον πλούτο άλλων χωρών.
Οπότε που καταλήγουμε ότι είτε λύνεις το πρόβλημα με κομμουνισμό είτε κάνεις δούλους κύκλους με τον καπιταλισμό.