!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γεια σου λεβεντογεννα κρητη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Παλαιοελλαδίτης
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: γεια σου λεβεντογεννα κρητη
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
μεγαλη η ζημια που εκανε ο νεοφιλελεφτερισμος κι η αριστερα
κοντα στα τριαντα χρονια τωρα
κοντα στα τριαντα χρονια τωρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
τουρκοι κια θετε πολεμο δε θα σας φοβηθουμε
γιουργια παρτε ωρε τους αρναουτες κι τα γιουσουφακια τους
τα εκαμ
- Βινόσαυρος
θεωρούμαι τα αδελφια μας απο την κρήτη αραβοκρητικούς
και μέγα στρατηγικό λάθος την συγχωνευση με την
ηπειρωτική ελλαδα
και μέγα στρατηγικό λάθος την συγχωνευση με την
ηπειρωτική ελλαδα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
υποσαχαριοιν που λεν και οι πανεπιστήμονες σκοπιανοι
γκαπαρ
γκαπαρ
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Χρόνια πολλά στους Κρήτες του φόρουμ!
Ο 94χρονος καπετάν Αναγνωστης Μάντακας παλαίμαχος των πολέμων για την Ενωση και πατέρας καμια εικοσαριά παιδιών (δεν θυμάμαι τον ακριβη αριθμό) είχε την τύχη να υψώσει την Ελληνική Σημαία στα Χανιά την 1η Δεκ του 1913 (με το παλιό ημερολόγιο)

Ο 94χρονος καπετάν Αναγνωστης Μάντακας παλαίμαχος των πολέμων για την Ενωση και πατέρας καμια εικοσαριά παιδιών (δεν θυμάμαι τον ακριβη αριθμό) είχε την τύχη να υψώσει την Ελληνική Σημαία στα Χανιά την 1η Δεκ του 1913 (με το παλιό ημερολόγιο)

deCaritaine έγραψε: 01 Δεκ 2018, 18:56 Χρόνια πολλά στους Κρήτες του φόρουμ!
![]()

Χανιά: Τιμήθηκε στην πόλη η 105η επέτειος της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα
https://www.protothema.gr/greece/articl ... in-ellada/
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Υπερκουλτουριάρης
Πάντα ευγενείς οι σλάβοι αδερφοί μου. Ο συσχετισμός με το Μεξικό ήταν ειλικρινής και χωρίς φλεγματική διάθεση.
Νομίζω αν υπάρξει περίπτωση ανεξαρτησίας, θα πρέπει να την στηρίξουμε όλοι. Κάντε Κούλη πρωθυπουργό, με Μαρινάκη υπουργό δικαιοσύνης.
Ο Πολάκης είναι δικός μας,τον κρατάμε ως λάφυρο.
όντεν εθεμεμελιωναν
τραγουδάει η δομνα σαμιου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 96 Απαντήσεις