!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και φυσικα ηταν δικος τους...
Re: Και φυσικα ηταν δικος τους...
δεν μου επιτρέπει το ηθικό μου πλεονέκτημα να σου απαντήσω. 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είναι αηδιαστικοί γενικώς οι συριζαίοι αλλά στην προκειμένη ρωτάει την διπλανή του αν είναι η κόρη της αυτή που μιλάει.
Κατά την γνώμη μου η ΝΔ χάνει όταν ρίχνει το επίπεδο τόσο χαμηλά. Τα συγκεκριμένα βίντεο είναι ανάλογης αξίας με το άλλο που υποτίθεται έδειχνε τον Μητσοτάκη να χαιρετάει την κούκλα.
Ο Τσίπρας είναι γνωστός και για την ευφυΐα του και για τον κυνισμό του. Μπορεί η ΝΔ να αντιπαραθέσει μία σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης ή περιμένει να πάρει την εξουσία για να ρεφάρει για τα 4 χρόνια που έμεινε εκτός;
Διαγωνισμός επικοινωνιακής ανοησίας και από τα 2 κόμματα και τις ομάδες τους.
Ο Τσίπρας είναι γνωστός και για την ευφυΐα του και για τον κυνισμό του. Μπορεί η ΝΔ να αντιπαραθέσει μία σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης ή περιμένει να πάρει την εξουσία για να ρεφάρει για τα 4 χρόνια που έμεινε εκτός;
Βαλτε το σε ταχυτητα 0.75 και ακουστε προσεκτικα. Το "σου" το ακουτε? Λετε να ρωταει "δικος σου ειναι?"
Ειχαμε τα πρασινα αλογα του ΠΑΣΟΚ, τωρα εχουμε και τα κουφαλογα της ΝΔ.
Ειχαμε τα πρασινα αλογα του ΠΑΣΟΚ, τωρα εχουμε και τα κουφαλογα της ΝΔ.
Ναι,οταν στηνει φιεστες με στημενους ζαιους πανω στα αποκαιδια θα τον αφηνουμε να αλωνιζει.ST48410 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 13:37 Κατά την γνώμη μου η ΝΔ χάνει όταν ρίχνει το επίπεδο τόσο χαμηλά. Τα συγκεκριμένα βίντεο είναι ανάλογης αξίας με το άλλο που υποτίθεται έδειχνε τον Μητσοτάκη να χαιρετάει την κούκλα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ναι αλλά έχει πλάκα στ αυτο το νήμα, μπορούμε να βγάλουμε κάτι καλο, να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας να ξαναβρούν την χαρά της ακοήςST48410 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 13:37 Διαγωνισμός επικοινωνιακής ανοησίας και από τα 2 κόμματα και τις ομάδες τους.
Ταραξτε τον στα fake news. Ο Μουρουτης πηρε τ'οπλο του.under έγραψε: 01 Δεκ 2018, 13:40 Ναι,οταν στηνει φιεστες με στημενους ζαιους πανω στα αποκαιδια θα τον αφηνουμε να αλωνιζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 01 Δεκ 2018, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
0,60
Είπα την γνώμη μου. Αν νομίζετε ότι όταν πχ βρίζει ο Πολάκης πρέπει να βγαίνει ένας δικός σας να βρίζει χυδαιότερα, νομίζω ότι θα βγείτε χαμένοι. Έχει κάνει τόσες βλακείες ο Τσίπρας που αξίζουν κριτικής και ασχολούμαστε με το αν ρώτησε αν ο τάδε είναι του κόμματος.under έγραψε: 01 Δεκ 2018, 13:40Ναι,οταν στηνει φιεστες με στημενους ζαιους πανω στα αποκαιδια θα τον αφηνουμε να αλωνιζει.ST48410 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 13:37 Κατά την γνώμη μου η ΝΔ χάνει όταν ρίχνει το επίπεδο τόσο χαμηλά. Τα συγκεκριμένα βίντεο είναι ανάλογης αξίας με το άλλο που υποτίθεται έδειχνε τον Μητσοτάκη να χαιρετάει την κούκλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 01 Δεκ 2018, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
12.25 είπαμε δίνουν από το καλοκαίρι, 22.20 τώρα για τις γιορτές.
αυτο το 0,60 που κοπανατε ολοι? τι ειναι? Εχω χασει επεισοδια?
για μένα είναι αδιάφορο τι ακριβώς είπε. Αυτά είναι ανοησίες επιπέδου δημοτικού. Κάνα 5ετές πλάνο για την αναμόρφωση της χώρας, σοβαρό και προϋπολογισμένο μπορεί να δείξει κάποιος;
Η γνωμη σου δεν εχει αξια οταν υποστηριζεις οτι η ΝΔ συμπεριφερεται οπως οι Πολακηδες.ST48410 έγραψε: 01 Δεκ 2018, 13:43 Είπα την γνώμη μου. Αν νομίζεται ότι όταν πχ βρίζει ο Πολάκης πρέπει να βγαίνει ένας δικός σας να βρίζει χυδαιότερα, νομίζω ότι θα βγείτε χαμένοι. Έχει κάνει τόσες βλακείες ο Τσίπρας που αξίζουν κριτικής και ασχολούμαστε με το αν ρώτησε αν ο τάδε είναι του κόμματος.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 22 Απαντήσεις