!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μανατζαρέοι, δισκογραφικές, πολυεθνικές, βάζουν τα μουσικά είδωλα να πλασάρουν μόδες, ιδέες και σύμβολα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μανατζαρέοι, δισκογραφικές, πολυεθνικές, βάζουν τα μουσικά είδωλα να πλασάρουν μόδες, ιδέες και σύμβολα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Re: Μανατζαρέοι, δισκογραφικές, πολυεθνικές, βάζουν τα μουσικά είδωλα να πλασάρουν μόδες, ιδέες και σύμβολα
Πριν 500.000 χρονια μπορει να σημαινε αυτο που ισχυριζεσαι.
ΣΗΜΕΡΑ σημαινει το αναποδο.
OK Hand Gesture 666

https://stock.adobe.com/gr_en/images/ok ... /158346804
.
οκ, μετα απο αυτο το βουλωνω και επιστρεφω στην τρυπα μουΑρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2024, 15:13
Πριν 500.000 χρονια μπορει να σημαινε αυτο που ισχυριζεσαι.
ΣΗΜΕΡΑ σημαινει το αναποδο.
OK Hand Gesture 666
https://stock.adobe.com/gr_en/images/ok ... /158346804
.
μα που την βρηκες αυτην την πηγη ρε ατιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Πάντως μετά από 70 χρόνια αβυσαλλέων προσπαθείων μανατζαρέων - πολυεθνικών και της ΝΤΠ απέτυχαν παταγωδώς.
Δεν έγιναν οι άνθρωποι από χριστιανοί, σατανιστές
Zundapp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 15:16
οκ, μετα απο αυτο το βουλωνω και επιστρεφω στην τρυπα μου
Εσυ που πηγες να βρεις τα λειψανα πριν 500.000 χρονια;
Εγω σου δειχνω τι σημαινει σημερα στο χωρο των underground συμβολων.
https://x.com/its_krutika/status/1437807563802775555
.
giotis2005 έγραψε: 23 Αύγ 2024, 15:17 Πάντως μετά από 70 χρόνια αβυσαλλέων προσπαθείων μανατζαρέων - πολυεθνικών και της ΝΤΠ απέτυχαν παταγωδώς.
Το μεγαλο τους θεμα δεν ηταν να κανουν τους ανθρωπους σατανιστες αλλα να διαλυσουν τις παραδοσιακες αξιες της νεολαιας που μεταπολεμικα ηταν πατριδα, θρησκεια, οικογενεια. Ο σατανισμος ηταν ενα απο τα χιλιαδες καναλια που χρησιμοποιηθηκαν για χειραγωγηση. Σιγουρα οχι το σημαντικοτερο.
.
Μην κολλησετε λοιπον στα σατανιστικα...
Εχουμε πολυ σημαντικοτερα πραγματα να πουμε...
Για παραδειγμα η διαδοση των ναρκωτικων κι η διαλυση της οικογενειας μεσω της υπερπροβολης του ελευθερου ερωτα...
πολυ περισσοτερο απασχολουσαν οσα μεγαλα συμφεροντα προωθουσαν μεταπολεμικα την ποπ μουσικη...
.
Εχουμε πολυ σημαντικοτερα πραγματα να πουμε...
Για παραδειγμα η διαδοση των ναρκωτικων κι η διαλυση της οικογενειας μεσω της υπερπροβολης του ελευθερου ερωτα...
πολυ περισσοτερο απασχολουσαν οσα μεγαλα συμφεροντα προωθουσαν μεταπολεμικα την ποπ μουσικη...
.
ποια underground ρε χαφταΑρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2024, 15:17Zundapp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 15:16
οκ, μετα απο αυτο το βουλωνω και επιστρεφω στην τρυπα μου
Εσυ που πηγες να βρεις τα λειψανα πριν 500.000 χρονια;
Εγω σου δειχνω τι σημαινει σημερα στο χωρο των underground συμβολων.
https://x.com/its_krutika/status/1437807563802775555
.
αιντε ποσταρε και το παλιο πεντακοσαρικο τωρα
ελα, παρε και εναν συναδερφο σου ''ερευνητη''
αυτος ο Πεπτωκοτας παντως πρεπει να ειναι πολυ μπουνταλας βραδερφακιμ
Zundapp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 15:30
ποια underground ρε χαφτα
αιντε ποσταρε και το παλιο πεντακοσαρικο τωρα![]()
![]()
![]()
Ρε καθυστερημενε βασιβουζουκε ανθρωπε των σπηλαιων...
μεχρι ονλαιν τα πουλανε.
Θες μια 666 θηκη για το κινητο σου;

https://www.amazon.com/Galaxy-Satan-Occ ... B0BX4SSR96
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Αύγ 2024, 15:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μην ξεχνάμε και τους δίσκους παλαιότερα με τα σατανιστικα μηνύματα όταν τους έβαζες ανάποδα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος runner την 23 Αύγ 2024, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χορτασε η παρεουλα τα πρωτα τρομπονια της για να παμε παρακατω;
.
.
Μπορούσες να το κάνεις μόνο σε δίσκους βινυλίου όχι σε CD,mp3,YouTube,Spotify. Γιαυτό αυτά είναι του διαβόλου.runner έγραψε: 23 Αύγ 2024, 15:37 Μην ξεχνάμε και τους δίσκους παλαιότερα με τα στατιστικά μηνύματα όταν τους έβαζες ανάποδα.
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση