!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εγγύηση
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: εγγύηση
μην αγοραζετε φθηνοτερα κινεζικα σας ελεγαν εχετε εγγυηση και customer support σας ελεγαν 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εχουν φαει πολυ σανο,εγω οποτε περναω εξω απο πλαισια κωτσοβολους και γερμανους φτυνω τον κορφο μουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 22:56 μην αγοραζετε φθηνοτερα κινεζικα σας ελεγαν εχετε εγγυηση και customer support σας ελεγαν![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Παιδια ουτε στυλο δεν ξαναγοραζω απο εκει και ετσι κι αλλιως το Μακ πολυ καλυτερο, αλλα θα το παω οσο με παιρνει για το γαμωτο.
Εννοείται το μακ καλλίτερο (υποθέτω ότι μιλάς για λαπ), εννοείται το πας και το αφήνεις πίσω στο πλαίσιο.foscilis έγραψε: 22 Αύγ 2024, 23:05 Παιδια ουτε στυλο δεν ξαναγοραζω απο εκει και ετσι κι αλλιως το Μακ πολυ καλυτερο, αλλα θα το παω οσο με παιρνει για το γαμωτο.
Μέχρι πριν μερικά χρονάκια πάντως ότι πήγαινα μέσα στην εγγύηση στο πλαίσιο το έπαιρναν πίσω χωρίς πολλά πολλά.
Σκίσε τους τον πάτο χωρίς μα και μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλέ κι εγώ tablet που πήρα στον βαφτιστήρα και τα έφτυσε, το πήραν και το έστειλαν οι ίδιοι lenovo.
Μεγάλη πουστιά αυτό με την εγγύηση, wtf δηλαδή.
ΥΓ: Ο Μαδουραίος το πήρε πρέφα να κράξει την δυστοπία του Κούλη;
Μεγάλη πουστιά αυτό με την εγγύηση, wtf δηλαδή.
ΥΓ: Ο Μαδουραίος το πήρε πρέφα να κράξει την δυστοπία του Κούλη;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σκιστουςfoscilis έγραψε: 22 Αύγ 2024, 22:49 έστειλα mail στο πλαίσιο (όχι φόρμα επικοινωνίας και μαλακίες) γιατί η νομοθεσία λέει ότι ελάττωμα που βγαίνει μέσα στον 1 χρόνο τεκμαίρεται ότι προϋπήρχε ενώ μία μέρα μετά πρέπει να το αποδείξει ο πελάτης. Τώρα υπάρχει γραπτά ότι το ελάττωμα είχε παρατηρηθεί τουλάχιστον στις 350 μέρες. Και επισύναψα τιμολόγιο και printout από το dell.com που λέει πότε ξεκίνησε η εγγύηση και ότι έχει λήξει.
Μιλάμε τα έχω πάρει.
Εσένα δε σε αφορά ποτέ ενεργοποίησαν αυτοί τίποτα (που και πάλι εσύ το ενεργοποιείς όχι αυτοί), εσένα σε νοιάζει ότι χάλασε μέσα στη εγγύηση και να στρώσουν τον κώλο τους να το λύσουν. Στείλε αυτό με την εγγύηση και στον ΣτΚ να ξέρουν ότι ο αντιπρόσωπος αρνείται να σε καλύψει για θέμα που δεν σε αφορά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
εγώ μένω αθήναGoBack έγραψε: 22 Αύγ 2024, 23:02 Εχουν φαει πολυ σανο,εγω οποτε περναω εξω απο πλαισια κωτσοβολους και γερμανους φτυνω τον κορφο μου![]()
Δεν περισσευει σαλιο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
πολλά τα μαγαζιά,δεν είναι υγιεινό
Εκεί που πατάνε οι πωλητές είναι αυτό το (σκόπιμα) θολό σημείο της ντιρεκτίβας:
"Unless proved otherwise, any lack of conformity which becomes apparent within six months of delivery of the goods shall be presumed to have existed at the time of delivery unless this presumption is incompatible with the nature of the goods or the nature of the lack of conformity."
Δηλαδή μετά τους 6 μήνες από την αγορά και μέχρι το τέλος της διετίας, πρέπει ο πελάτης να αποδείξει ότι το πρόβλημα ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ κατά τη στιγμή της αγοράς και δεν δημιουργήθηκε κατά την χρήση.
Δηλαδή είναι μπουρδέλο, αν θέλει ο πωλητής δεν παραδέχεται τίποτα και δεν έχει και καμμία συνέπεια. Απλά για τις περισσότερες αλυσίδες δεν αξίζει τον κόπο να το παρατραβήξουν. Αν ο πελάτης επιμένει, θα κάνουν συνήθως αβαβά. Αλλά θα υπάρξουν και πολλοί που θα φάνε τις φόλες ώστε τελικά ο πωλητής να μην αναλάβει καμμία ευθύνη.
"Unless proved otherwise, any lack of conformity which becomes apparent within six months of delivery of the goods shall be presumed to have existed at the time of delivery unless this presumption is incompatible with the nature of the goods or the nature of the lack of conformity."
Δηλαδή μετά τους 6 μήνες από την αγορά και μέχρι το τέλος της διετίας, πρέπει ο πελάτης να αποδείξει ότι το πρόβλημα ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ κατά τη στιγμή της αγοράς και δεν δημιουργήθηκε κατά την χρήση.
Δηλαδή είναι μπουρδέλο, αν θέλει ο πωλητής δεν παραδέχεται τίποτα και δεν έχει και καμμία συνέπεια. Απλά για τις περισσότερες αλυσίδες δεν αξίζει τον κόπο να το παρατραβήξουν. Αν ο πελάτης επιμένει, θα κάνουν συνήθως αβαβά. Αλλά θα υπάρξουν και πολλοί που θα φάνε τις φόλες ώστε τελικά ο πωλητής να μην αναλάβει καμμία ευθύνη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σας εχω και καλυτερο
η αντιπροσωπεια της HP αρνηθηκε να παραλαβει εντος εγγυησης ενα λαπτοπ που εβγαλε μαυρη οθονη στους 13 μηνες με την δικαιολογια οτι τα προιοντα τους εχουν μονο 1 χρονο εγγυηση
η αντιπροσωπεια της HP αρνηθηκε να παραλαβει εντος εγγυησης ενα λαπτοπ που εβγαλε μαυρη οθονη στους 13 μηνες με την δικαιολογια οτι τα προιοντα τους εχουν μονο 1 χρονο εγγυηση
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Tόσο είναι για όλα. Μπορείς να πληρώσεις παραπάνω και να έχεις 2 ή 3 χρόνια ανάλογα. Ποτέ δεν το έχω κάνει και κανένα δεν χάλασε ποτέ, με εξαίρεση την μπαταρία που τα παίζει (ΗΡ), αλλά αυτό σίγουρα δεν θεωρείται βλάβη.alekhine έγραψε: 23 Αύγ 2024, 09:09 σας εχω και καλυτερο
η αντιπροσωπεια της HP αρνηθηκε να παραλαβει εντος εγγυησης ενα λαπτοπ που εβγαλε μαυρη οθονη στους 13 μηνες με την δικαιολογια οτι τα προιοντα τους εχουν μονο 1 χρονο εγγυηση![]()
https://bluearm.ph/blogs/tips/how-lapto ... -out-of-itOn average, one year is the industry norm for new laptop warranties. After that warranty period has passed, all malfunctions become your responsibility and cost.
Είναι γνωστό αυτό, η ντιρεκτίβα της ΕΕ υποχρεώνει μόνο τον ΤΕΛΙΚΟ ΠΩΛΗΤΗ να παρέχει 2ετή εγγύηση, και πάλι με το caveat που έγραψα παραπάνω. Ο κατασκευαστής μπορεί να μην παρέχει και καθόλου εγγύηση, δεν τον υποχρεώνει κάποιος.alekhine έγραψε: 23 Αύγ 2024, 09:09 σας εχω και καλυτερο
η αντιπροσωπεια της HP αρνηθηκε να παραλαβει εντος εγγυησης ενα λαπτοπ που εβγαλε μαυρη οθονη στους 13 μηνες με την δικαιολογια οτι τα προιοντα τους εχουν μονο 1 χρονο εγγυηση![]()
Το γαμημένο το κράτος έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά να διαφημίζει μαλακίες στην τηλεόραση, αλλά τόσα χρόνια δεν έχει κάνει μια καμπάνια για να μάθει ο κόσμος τα δικαιώματα του καταναλωτή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Καλωσήρθατε στην πολιτική του πλαισίου.
Εχω αγοράσει μέχρι στιγμής έναν εκτυπωτή και μια οθόνη από το πλαίσιο.
ΚΑΙ τα δύο ήταν χαλασμένα.
Δύο φορές χρειάστηκε να μεταβώ ξανά εκεί για να μου πούνε ότι θα τα στείλουν στην αντιπροσωπία και θα μου έρθουν τα καλά.
Αυτή είναι η ΤΑΚΤΙΚΗ του καταστήματος.
Από τότε δεν ξαναγοράζω ΤΙΠΟΤΑ από το πλαίσιο. Είμαι σίγουρος πια ότι πουλάει εσκεμμένα ελαττωματικές συσκευές.
Εχω αγοράσει μέχρι στιγμής έναν εκτυπωτή και μια οθόνη από το πλαίσιο.
ΚΑΙ τα δύο ήταν χαλασμένα.
Δύο φορές χρειάστηκε να μεταβώ ξανά εκεί για να μου πούνε ότι θα τα στείλουν στην αντιπροσωπία και θα μου έρθουν τα καλά.
Αυτή είναι η ΤΑΚΤΙΚΗ του καταστήματος.
Από τότε δεν ξαναγοράζω ΤΙΠΟΤΑ από το πλαίσιο. Είμαι σίγουρος πια ότι πουλάει εσκεμμένα ελαττωματικές συσκευές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος