!!! DEVELOPMENT MODE !!!
75 ευρώ ενοίκιο
Re: 75 ευρώ ενοίκιο
Πληρώνεις φόρο μερισμάτων για τα ακινητα;
Εννοώ ότι θα φορολογηθώ για ένα εισόδημα 3 φορές φορολογημένο. Σα τις αποστάσεις ένα πράγμα, ούτε βότκα να ήταν.
Φυσικά και να πάρει σύνταξη ο άεργος αν έχει πληρώσει αντίστοιχες εισφορες.
Αν εγώ αύριο το πρωί θελήσω να κάνω μονο ιδιωτική ασφάλιση για ιατρική περίθαλψη και σύνταξη, μπορω;
Εννοώ ότι θα φορολογηθώ για ένα εισόδημα 3 φορές φορολογημένο. Σα τις αποστάσεις ένα πράγμα, ούτε βότκα να ήταν.
Φυσικά και να πάρει σύνταξη ο άεργος αν έχει πληρώσει αντίστοιχες εισφορες.
Αν εγώ αύριο το πρωί θελήσω να κάνω μονο ιδιωτική ασφάλιση για ιατρική περίθαλψη και σύνταξη, μπορω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 01 Δεκ 2018, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
talaipwros
Μας και τα ακίνητα αν είναι σε εταιρεία έτσι φορολογούνται. Επίσης έχουν βαρύ φόρο στην Ελλάδα - και ανεβαςαν Οι μαλακες και στην Αγγλία - σε κάθε αγοραπωλησία . Πολύ βαρύτερο από τον έμπορο.
- Cecily Anne
Γιατί είναι τα ακίνητά μου σε εταιρία; Πληρώνω το ανώτατο όριο φόρου, πράγμα που εσύ όχι, λόγω εταιρίας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
Για αυτά που έχω σε spv και θέλω να βγάλω λεφτά έξω με dividend βέβαια.
Τα λέμε μετά παιδες
- Cecily Anne
Όχι, διότι το ελληνικό κράτος έχει άλλο σύστημα ασφαλίσεων και δεν έχει σχέση με τον εισοδηματία ή τον ελεύθερο επαγγελματία αλλά με το κράτος. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω αποκλειστικά ιδιωτική, πρέπει υποχρεωτικά να πληρώνω ΕΦΚΑ. Δεν είναι θέμα "επιλογής". Μπορείς να έχεις έξτρα ιδιωτική.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2018, 11:54
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε λίγο όπως το πας θα μου πεις ότι οι εισοδηματίες δε φτιάχνουν εταιρείες επειδή είναι φιλευσπλαχνοι και θέλουν να στηρίξουν τα ελ δημόσια εισοδήματα.Cecily Anne έγραψε: 01 Δεκ 2018, 11:55Γιατί είναι τα ακίνητά μου σε εταιρία; Πληρώνω το ανώτατο όριο φόρου, πράγμα που εσύ όχι, λόγω εταιρίας.![]()
Ε φτιάξτε εταιρείες να γλιτώσετε λεφτακια, να δούμε σε πόσο καιρό θα αρχίσουν τα κλάματα για τους κλέφτες που χτυπάνε τον νοικοκυραιο.
Αν είσαι ελ.επαγγελματιας υποχρεούσαι σε ΕΦΚΑ, αν είσαι εισοδηματιας Όχι.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Όχι ρε τι λες. Εδώ πληρώνουμε ένα τέλος το χρόνο, το οποίο σου δίνουν ανάλυση και είναι λεφτά βασικά για να σου μαζεύουν τα σκουπίδια, να φωτίζουν το δρόμο, και να συντηρούν τα δέντρα και τα πεζοδρόμια. Φουσκωμένες τιμές σε όλα αυτά αλλά μια φορά φόρος δεν είναι. Φόρος μόνο στο εισόδημα.Ερμής έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:29 Που υπάρχει ακίνητη περιουσία χωρίς φορολογία; μόνο στην Ελλάδα υπήρχε. Αυτά πληρώνουμε ή μάλλον και αυτά.
Η Ελλάδα έχει φόρους με βάση ακίνητα, αυτοκίνητα κλπ για τον απλούστατο λόγο ότι είναι οι μόνοι φόροι που μπορεί ρεαλιστικά να εισπράξει. Το να κυνηγάει τους φραπέδες και τις μικροεπιχειρήσεις κοστίζει όσο οι φόροι που θα εισπράξει. Ενώ κάνει ένα έτσι τσουπ, παίρνει την κατάσταση της ΔΕΗ με τα τετραγωνικά του κάθε σπιτιού, παίρνει και από το υπουργείο συγκοινωνιών το εξελάκι με τα κυβικά κάθε αυτοκινήτου που τα λέει πάνω η άδεια, κοπανάει όσα του λείπουνε και ρεφάρει. Μαζεύει και το ΦΜΥ από τις εταιρίες που είναι ήδη στημένος αυτόματα στη μισθοδοσία, βουτάει και ό,τι ΦΠΑ/χαρτόσημα/τέλη αρπάξει ο κώλος του και τέλος. Και αν δεν είναι αρκετά απλά δεν πληρώνει αυτούς που πρέπει να πληρώσει. Έτσι λειτουργεί το Ελληνικό κράτος.
Μην ψάχνεις να βρεις λογική, δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο το τι ρεαλιστικά μπορεί να ελεγχθεί (στο γόνατο, στα γρήγορα) και να εισπραχθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 01 Δεκ 2018, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Cecily Anne
Εννοείς να φτιάξουμε όλοι από μία εταιρία διαχείρισης ακινήτων ή φαντάζεσαι κάπως αλλιώς στο μυαλό σου την υποτιθέμενη εταιρία που μπορεί να στήσει ένας εισοδηματίας;Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:01
Σε λίγο όπως το πας θα μου πεις ότι οι εισοδηματίες δε φτιάχνουν εταιρείες επειδή είναι φιλευσπλαχνοι και θέλουν να στηρίξουν τα ελ δημόσια εισοδήματα.
Ε φτιάξτε εταιρείες να γλιτώσετε λεφτακια, να δούμε σε πόσο καιρό θα αρχίσουν τα κλάματα για τους κλέφτες που χτυπάνε τον νοικοκυραιο.
Αν είσαι ελ.επαγγελματιας υποχρεούσαι σε ΕΦΚΑ, αν είσαι εισοδηματιας Όχι.
Ρε Τσιλ κι εδώ πληρώνουμε φόρο στο δήμο και στην Αγγλία και σε όλη την Ευρώπη, δεν είναι κάτι καινούριο.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:03Όχι ρε τι λες. Εδώ πληρώνουμε ένα τέλος το χρόνο, το οποίο σου δίνουν ανάλυση και είναι λεφτά βασικά για να σου μαζεύουν τα σκουπίδια, να φωτίζουν το δρόμο, και να συντηρούν τα δέντρα και τα πεζοδρόμια. Φουσκωμένες τιμές σε όλα αυτά αλλά μια φορά φόρος δεν είναι. Φόρος μόνο στο εισόδημα.Ερμής έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:29 Που υπάρχει ακίνητη περιουσία χωρίς φορολογία; μόνο στην Ελλάδα υπήρχε. Αυτά πληρώνουμε ή μάλλον και αυτά.
Για να είμαι 100% δίκαιος ξέρω ότι να πληρώνεις για κάτι που είναι δικό σου είναι όντως αδικο, απλά μιλάμε σε σχέση με τα ελ δεδομένα. Και η επιχείρηση δική σου είναι και δε προλαβαίνεις να πληρώνεις.
Μη κοιτάς αυτή την κόντρα στο συγκεκριμένο θέμα με τη σεσιλι, αυτή κοντεύει τη δεκαετία πλεον
Σες Όχι, μια εταιρεία όπως όλες αυτής της χώρας.
Μη κοιτάς αυτή την κόντρα στο συγκεκριμένο θέμα με τη σεσιλι, αυτή κοντεύει τη δεκαετία πλεον
Σες Όχι, μια εταιρεία όπως όλες αυτής της χώρας.
- Cecily Anne
Μπορείς να μου πεις τουλάχιστον σε ποιά χώρα έχεις δει εισοδηματία να βγαίνει σε σύνταξη από το κράτος, πληρώνοντας εισφορά για το εισόδημα, χωρίς να έχει εργαστεί μια μέρα;Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:07 Για να είμαι 100% δίκαιος ξέρω ότι να πληρώνεις για κάτι που είναι δικό σου είναι όντως αδικο, απλά μιλάμε σε σχέση με τα ελ δεδομένα. Και η επιχείρηση δική σου είναι και δε προλαβαίνεις να πληρώνεις.
Μη κοιτάς αυτή την κόντρα στο συγκεκριμένο θέμα με τη σεσιλι, αυτή κοντεύει τη δεκαετία πλεον![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 01 Δεκ 2018, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
νύχτα
μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί ζω κάπου παραδίπλαΕρμής έγραψε: 01 Δεκ 2018, 11:05 νύχτα 340 ευρώ. Τους ρώτησα σήμερα το πρωί πάνω σε μια κουβέντα που είχαμε. Το σπίτι είναι 57τμ ακριβώς πίσω από το Miami κατασκευής του 2007 στον πρώτο.
αλλά αφού επιμένουν, το δέχομαι
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ναι αλλά πληρώνετε και φόρο στο ακίνητο από πάνω.Cecily Anne έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:05 Ρε Τσιλ κι εδώ πληρώνουμε φόρο στο δήμο και στην Αγγλία και σε όλη την Ευρώπη, δεν είναι κάτι καινούριο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Cecily Anne
Φυσικά. Και πληρώνεις και φόρο Ενφια, ακόμα και αν δεν έχεις κέρδος από το ακίνητο. Δηλαδή φορολογείσαι στο ήδη φορολογημένο ακίνητο τρίτη φορά. Μία όταν το αγόρασες, κληρονόμησες κλπ, μία στα έσοδά σου, αν έχεις εισόδημα από αυτό και μία ο ΕΝΦΙΑ.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:10ναι αλλά πληρώνετε και φόρο στο ακίνητο από πάνω.Cecily Anne έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:05 Ρε Τσιλ κι εδώ πληρώνουμε φόρο στο δήμο και στην Αγγλία και σε όλη την Ευρώπη, δεν είναι κάτι καινούριο.
Αν πληρώσεις εισφορά γιατί να μη βγεις;Cecily Anne έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:08Μπορείς να μου πεις τουλάχιστον σε ποιά χώρα έχεις δει εισοδηματία να βγαίνει σε σύνταξη από το κράτος, πληρώνοντας εισφορά για το εισόδημα, χωρίς να έχει εργαστεί μια μέρα;Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:07 Για να είμαι 100% δίκαιος ξέρω ότι να πληρώνεις για κάτι που είναι δικό σου είναι όντως αδικο, απλά μιλάμε σε σχέση με τα ελ δεδομένα. Και η επιχείρηση δική σου είναι και δε προλαβαίνεις να πληρώνεις.
Μη κοιτάς αυτή την κόντρα στο συγκεκριμένο θέμα με τη σεσιλι, αυτή κοντεύει τη δεκαετία πλεον![]()
- Cecily Anne
Γιατί Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ρε άνθρωπε του θεού. Αυτό θα πει εισφορά. Τι δίνει ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ εργάζεται και το κράτος παρακρατεί κάποια χρήματα, για να του δώσει σύνταξη, επιδόματα υγείας, επιδόματα ανεργίας και ό,τι άλλο.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:15Αν πληρώσεις εισφορά γιατί να μη βγεις;Cecily Anne έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:08Μπορείς να μου πεις τουλάχιστον σε ποιά χώρα έχεις δει εισοδηματία να βγαίνει σε σύνταξη από το κράτος, πληρώνοντας εισφορά για το εισόδημα, χωρίς να έχει εργαστεί μια μέρα;Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2018, 12:07 Για να είμαι 100% δίκαιος ξέρω ότι να πληρώνεις για κάτι που είναι δικό σου είναι όντως αδικο, απλά μιλάμε σε σχέση με τα ελ δεδομένα. Και η επιχείρηση δική σου είναι και δε προλαβαίνεις να πληρώνεις.
Ολόκληρος πλανήτης δεν το σκέφτηκε, το σκέφτηκε ο Ερμής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 29 Απαντήσεις