ο τσουνης τι λεει?Αρίστος έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:46 H θα εχουμε νεο κομμα Πολακη η θα εκπαραθυρωθει ο Κασσελακης.
Σιγουρα παντως οι Συριζαιοι της βασης δεν μπορουν να δεχτουν την υπογεια συνεργασια Λινου με ΝΔ.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.Θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέτει αυτή τη στιγμή ο Πολακης
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.Θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέτει αυτή τη στιγμή ο Πολακης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.Θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέτει αυτή τη στιγμή ο Πολακης
Οκτώ στελέχη που συμμετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία, δηλαδή οι Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Ζαχαριάδης, Ζωή Καρκούλια και Ελένη Συμεωνίδου τάχθηκαν κατά της προεδρικής εισήγησης που αφορά στα κομματικά ΜΜΕ και αποχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σημερινή συνεδρίαση.
.
.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:47Ο χαρακτήρας του Πολάκη είναι το λιγότερο. Απορώ πως γράφεις τέτοια πράγματα.Niki έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:30Καθόλου έγραψα ότι διαφωνώ με την ιδεολογία του Πολάκη όμως όταν ξέρεις μια οικογένεια καλή και ότι το παιδί τους ότι είναι εργατικό και τίμιο βοηθάει κόσμο έκανε βάρδιες τζάμπα στο κέντρο υγείας το λες.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:24
Το μόνο σίγουρο έως τώρα πάντως είναι ότι έχεις πάρει πολύ λάθος στροφή. Πολύ κακό δρόμο.
Πολιτικά μιλάω πάντα.
Ανεξάρτητα αν διαφωνείς με τα πολιτικά του πιστεύω.
Η με τον τραχύ άγριο χαρακτήρα του.
Τα αναφέρεις και αυτά αλλά πρέπει να είσαι αντικειμενική όχι με παρωπίδες.
Αυτός την ιδεολογία του εγώ την δικιά μου.
Επειδή είμαι δεξιά ένας αριστερός αν είναι καλός άνθρωπος και τίμιος πρέπει να το παραβλέψω και να τον θάψω;
Στα μικρά χωριά που μεγαλώνουν τα παιδάκια τους οι άνθρωποι τα παιδιά δίνουν καθημερινά εξετάσεις μέχρι να ανδρωθούν.
Όλο το χωριό τα παρακολουθεί συνέχεια.
Όταν παίρνουν το πιστοποιητικό εντιμότητας δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πράγματα έχουν γίνει και πως έχουν πράξει.
Δύσκολα το παίρνει κανείς αυτός το πήρε.
Θα μπορούσα να σου γράψω ιστορίες του χωριού με τον Πολάκη ένα τόμο.
Αυτά όλα δεν σβήνονται επειδή επέλεξε άλλη ιδεολογία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Μαδουραίος
Πού είναι ο τοξοβολος;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
να είναι δεμένοι χειροπόδαρα οι πολιτικοί = χούντα.Niki έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:22
Μπορεί να είναι έτσι όπως τα γράφεις θα παλέψω να την βρώ την άκρη.
Βασικά θέλω ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου χωρίς να μεταναστεύσω.
Θέλω να μπεί το τραίνο στις ράγες και να είναι δεμένοι χειροπόδαρα οι πολιτικοί να μην μπορούνε να κάνουνε βλακείες , ατιμίες ,απάτες.
Θέλω να τα πάει καλά η χώρα μου και να προκόψουν οι συμπολίτες μου .
Πολλά είναι αυτά που θέλω.
Θα το παλέψω.
Πρόσεχε τί εύχεσαι για τα παιδιά σου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ποιο είναι το θέμα τους δηλαδή; Μια κωλοφυλλαδα που δε διαβάζει κανείς; Στο 2024 είμαστε, ας συνέλθουν. Και το ράδιο θέλει γενικό μεικοβερ, λίγο να το βάλεις, σε πιάνει κατάθλιψη.Αρίστος έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:51 Οκτώ στελέχη που συμμετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία, δηλαδή οι Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Ζαχαριάδης, Ζωή Καρκούλια και Ελένη Συμεωνίδου τάχθηκαν κατά της προεδρικής εισήγησης που αφορά στα κομματικά ΜΜΕ και αποχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σημερινή συνεδρίαση.
.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δηλαδή το να υπάρχει συμβούλιο εθνικής πολιτικής που θα αποφασίζει για την εθνική πολιτική και ο πρωθυπουργός δεν θα μπορεί να κάνει του κεφαλιού του είναι χούντα;Nandros έγραψε: 22 Αύγ 2024, 19:11να είναι δεμένοι χειροπόδαρα οι πολιτικοί = χούντα.Niki έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:22
Θέλω να μπεί το τραίνο στις ράγες και να είναι δεμένοι χειροπόδαρα οι πολιτικοί να μην μπορούνε να κάνουνε βλακείες , ατιμίες ,απάτες.
Θα το παλέψω.
Το να υπάρχει εισαγγελέας κυβέρνησης που να ελέγχει αν ο υπουργός έκανε όσα ΄έπρεπε για τα δάση ή υπήρχαν παραλείψεις είναι χούντα;
Θα μπορούσα να σου γράψω πολλά ο πατέρας του Κυριάκου του τα άφησε κληρονομιά αλλά αυτός δεν τα εφάρμοσε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Δημοκράτης
Να με κάτι τέτοια δεν θα γίνει ο πρώτος πουστης πρωθυπουργος
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ποια εθνική πολιτική? Είναι εθνικό το να χαρίζεται όνομα και γλώσσα στα σκοπιανά και η αλήτισσα να καμαρώνει ξεδιάντροπα στην Βουλή οτι ολοκλήρωσαν το όνειρο του ΕΑΜ?Niki έγραψε: 22 Αύγ 2024, 19:16Δηλαδή το να υπάρχει συμβούλιο εθνικής πολιτικής που θα αποφασίζει για την εθνική πολιτική και ο πρωθυπουργός δεν θα μπορεί να κάνει του κεφαλιού του είναι χούντα;Nandros έγραψε: 22 Αύγ 2024, 19:11να είναι δεμένοι χειροπόδαρα οι πολιτικοί = χούντα.Niki έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:22
Θα το παλέψω.
Το να υπάρχει εισαγγελέας κυβέρνησης που να ελέγχει αν ο υπουργός έκανε όσα ΄έπρεπε για τα δάση ή υπήρχαν παραλείψεις είναι χούντα;
Θα μπορούσα να σου γράψω πολλά ο πατέρας του Κυριάκου του τα άφησε κληρονομιά αλλά αυτός δεν τα εφάρμοσε.
Εισαγγελέας Κυβέρνησης? Και ποιος θα τον ελέγχει?
Δεν ξέρω τί κληρονομιά άφησε αυτός που ονομάστηκε ο πρώτος Αποστάτης.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εγώ υπολόγιζα τον Οκτώβριο, ν' απογίνουνε μπουρδέλο, τελικά δεν βγάζουν μήτε τον Αύγουστο. Παραιτήθηκε -και καλά- ο Ηλιόπουλος, να μπει ο stefanos στο πάρλιαμεντ να τονέ παίζουνε καθημερινώς τα τελεβίζια, δεν είχαν ρωτήσει πρωτύτερα ούτε καν την Πόπη, ό,τι τού φανεί του λωλοστεφανή είναι οι τύποι. Τώρα ετοιμάζονται να την κάμουν 11+ της ΚΟ, θα πάνε μαζί με τους νεαρίτες και τους δύο της μουρλέγκως στην πασοκάρα, αν εκλεγεί ο Δούκας, σού λέει ο Παυλής κάτσε να πιάσω πόρτα για το 3,6% που θ' απομείνει, μόλις την κάνει -γιατί θα τηνέ κάνει- τ' αμερικανάκι για το γιουεσέι, θα με λένε και κύριο πρόεδρο, ακούγεται αλλιώς. Εν προκειμένω, με τον Παυλή.
Τοξοβόλε, να πάρετε και τη Λινού στο νιουγιόρκ μαζί σας ρε, να μετράει καθημερινώς την πίεση στο stefanos. Σέρνονται κι εμφράγματα.
Άμα διώξουν τον φυτευτό RWD και αναλάβει ο Παυλάρας γίνομαι συριζαίος.
- Otto Weininger
Θα μπορούσα να σου γράψω ιστορίες της πόλης με τον Πολάκη, δύο τόμους.Niki έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:54Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:47Ο χαρακτήρας του Πολάκη είναι το λιγότερο. Απορώ πως γράφεις τέτοια πράγματα.Niki έγραψε: 22 Αύγ 2024, 18:30
Καθόλου έγραψα ότι διαφωνώ με την ιδεολογία του Πολάκη όμως όταν ξέρεις μια οικογένεια καλή και ότι το παιδί τους ότι είναι εργατικό και τίμιο βοηθάει κόσμο έκανε βάρδιες τζάμπα στο κέντρο υγείας το λες.
Ανεξάρτητα αν διαφωνείς με τα πολιτικά του πιστεύω.
Η με τον τραχύ άγριο χαρακτήρα του.
Τα αναφέρεις και αυτά αλλά πρέπει να είσαι αντικειμενική όχι με παρωπίδες.
Αυτός την ιδεολογία του εγώ την δικιά μου.
Επειδή είμαι δεξιά ένας αριστερός αν είναι καλός άνθρωπος και τίμιος πρέπει να το παραβλέψω και να τον θάψω;
Στα μικρά χωριά που μεγαλώνουν τα παιδάκια τους οι άνθρωποι τα παιδιά δίνουν καθημερινά εξετάσεις μέχρι να ανδρωθούν.
Όλο το χωριό τα παρακολουθεί συνέχεια.
Όταν παίρνουν το πιστοποιητικό εντιμότητας δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πράγματα έχουν γίνει και πως έχουν πράξει.
Δύσκολα το παίρνει κανείς αυτός το πήρε.
Θα μπορούσα να σου γράψω ιστορίες του χωριού με τον Πολάκη ένα τόμο.
Αυτά όλα δεν σβήνονται επειδή επέλεξε άλλη ιδεολογία.
Αυτά που γράφεις είναι αδιανόητα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πλάκα έχει η κόρη του ψηλορείτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1016 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-