!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι κανετε οταν κανει κρυο;
Re: Τι κανετε οταν κανει κρυο;
Εγώ σκέφτομαι εκτός από το καλοριφέρ να πάρω και ένα μαντεμένιο τζάκι, Σε όσα σπίτια έχω πάει και έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Καλύτερο και από κανονικό τζάκι. Και είναι και πιο καθαρό.

the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οτιδήποτε έχει στάχτη δεν είναι καθαρό.Πάνας έγραψε: 01 Δεκ 2018, 09:53 Εγώ σκέφτομαι εκτός από το καλοριφέρ να πάρω και ένα μαντεμένιο τζάκι, Σε όσα σπίτια έχω πάει και έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Καλύτερο και από κανονικό τζάκι. Και είναι και πιο καθαρό.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μη μου το θυμίζεις. Πρέπει να καθαρίσω τη στάχτη απ' το τζάκι, βουνό έγινε
Πας έρχεστε κουβαλάς και πρέπει να κρυώσει να καθαρίσεις
Αν είναι σόμπα δε, θες και κάθε χρόνο βάψιμο, ποια οικονομια κάνω με ξύλα; Καμμιά
Όταν κάνει κρύο πάω στη μάνα μου κι ανάβω φουλ το Φ. αέριο, ευχαριστηση
Πας έρχεστε κουβαλάς και πρέπει να κρυώσει να καθαρίσεις
Αν είναι σόμπα δε, θες και κάθε χρόνο βάψιμο, ποια οικονομια κάνω με ξύλα; Καμμιά
Όταν κάνει κρύο πάω στη μάνα μου κι ανάβω φουλ το Φ. αέριο, ευχαριστηση
Αυτή είναι, βάζεις και ένα μοτέρ που ρουφάει στην καμινάδα και δεν έχεις ούτε ίχνος μυρουδιάς.Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2018, 10:14Οτιδήποτε έχει στάχτη δεν είναι καθαρό.Πάνας έγραψε: 01 Δεκ 2018, 09:53 Εγώ σκέφτομαι εκτός από το καλοριφέρ να πάρω και ένα μαντεμένιο τζάκι, Σε όσα σπίτια έχω πάει και έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Καλύτερο και από κανονικό τζάκι. Και είναι και πιο καθαρό.
![]()
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η πόρτα δεν μένει για πάντα κλειστή. Μπορεί να είναι πιο καθαρό απ' τα άλλα, όμως πίστεψέ με, έχει κι αυτό βρωμιά.Πάνας έγραψε: 01 Δεκ 2018, 10:18Αυτή είναι, βάζεις και ένα μοτέρ που ρουφάει στην καμινάδα και δεν έχεις ούτε ίχνος μυρουδιάς.Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2018, 10:14Οτιδήποτε έχει στάχτη δεν είναι καθαρό.Πάνας έγραψε: 01 Δεκ 2018, 09:53 Εγώ σκέφτομαι εκτός από το καλοριφέρ να πάρω και ένα μαντεμένιο τζάκι, Σε όσα σπίτια έχω πάει και έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Καλύτερο και από κανονικό τζάκι. Και είναι και πιο καθαρό.
![]()
Μήπως είσαι λίγο υπερβολική;Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2018, 10:22 Η πόρτα δεν μένει για πάντα κλειστή. Μπορεί να είναι πιο καθαρό απ' τα άλλα, όμως πίστεψέ με, έχει κι αυτό βρωμιά.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω ζήσει το μαντεμένιο τζάκι. Έχω ζήσει το ανοιχτό και την ξυλόσομπα. Την τέφρα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν την γλυτώνεις. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν θα πρέπει κάθε Μάιο να βάψεις.
Πάντως φαίνεται πολύ όμορφο και μοτεράκι βάζουν παντού πλέον.
Όχι δεν είναι, έτσι γίνεταιΠάνας έγραψε: 01 Δεκ 2018, 10:36Μήπως είσαι λίγο υπερβολική;Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2018, 10:22 Η πόρτα δεν μένει για πάντα κλειστή. Μπορεί να είναι πιο καθαρό απ' τα άλλα, όμως πίστεψέ με, έχει κι αυτό βρωμιά.
Θέλει κουβάδες για να πετάς τη στάχτη κάθε τόσο, μετά ξανακουβαλα ξύλα πάλι λερωνεις
Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2018, 10:41 Δεν έχω ζήσει το μαντεμένιο τζάκι. Έχω ζήσει το ανοιχτό και την ξυλόσομπα. Την τέφρα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν την γλυτώνεις. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν θα πρέπει κάθε Μάιο να βάψεις.

Σχεδόν πάντα είχα τζάκι μέχρι που ήρθα στο πατρικό μου, στην φωτογραφία από ότι βλέπεις στο τζάκι δεν υπάρχει ίχνος κάπνας σε αντίθεση με το καλοριφέρ που έχει κάνει μια μαυρίλα... στα 5 χρόνια άβαφο είναι το σπίτι που βλέπεις και δεν έχει μοτέρ.
Αν ο τεχνίτης έχει κάνει κακή δουλειά... ναι μπορεί να καπνίζει, αν όμως είναι καλή δουλειά όχι, με τίποτα.
Μπλου και για σένα το λέω.

the end
-
stergiosbik
Ξυλο για κυρια θερμανση=χαμαλικα,ατσαλιά,καθαρισμα.
Αξιζει μονο αν εχεις τζαμπα ή πολυ φθηνα ξυλα.
Αξιζει μονο αν εχεις τζαμπα ή πολυ φθηνα ξυλα.
Βασικά το τζάκι (για μένα) είναι παρέα, δεν είναι η βασική θέρμανση.
the end
-
stergiosbik
Ετσι ναι.
Η φωτια ειναι απιστευτο χάζι.
Η φωτια ειναι απιστευτο χάζι.
Τι εννοείς πιο καθαρό; επίσης σίγουρα θα θέλει σωλήνα ε;Πάνας έγραψε: 01 Δεκ 2018, 09:53 Εγώ σκέφτομαι εκτός από το καλοριφέρ να πάρω και ένα μαντεμένιο τζάκι, Σε όσα σπίτια έχω πάει και έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Καλύτερο και από κανονικό τζάκι. Και είναι και πιο καθαρό.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Φυσικά και έχει μπουρί, που θα βγαίνει ο καπνός μέσα στο δωμάτιο;
Καθαρό εννοώ ότι είναι κλειστό και δεν βγαίνει η στάχτη έξω ή ο καπνός, εσύ το βλέπεις ίδιο με το τζάκι;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-