!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
- Dwarven Blacksmith
Re: Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
Εσύ πας γυμναστήριο, δεν πειράζειvantono έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:49Αν είναι από το λιδλ αυτά που λέει, τα περισσότερα γλυκά τους είναι σχετικά άγλυκα.nyxtovios έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:09 Να μην τρώτε χαζομάρες. Οι περισσότερεοι εδώ μέσα έχετε και μια ηλικία, είστε και όλη μέρα στο πισι, θέλετε και σοκολάτες.
Το ζάχαρο καραδοκεί.
Γενικά ποτέ δεν έχω φάει κάτι σε σοκολατοειδές γερμανικό, ελβετικό κτλ, που να πω ότι με λίγωσε και ότι είναι τίγκα στη ζάχαρη.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
vantono έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:49Αν είναι από το λιδλ αυτά που λέει, τα περισσότερα γλυκά τους είναι σχετικά άγλυκα.nyxtovios έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:09 Να μην τρώτε χαζομάρες. Οι περισσότερεοι εδώ μέσα έχετε και μια ηλικία, είστε και όλη μέρα στο πισι, θέλετε και σοκολάτες.
Το ζάχαρο καραδοκεί.
Γενικά ποτέ δεν έχω φάει κάτι σε σοκολατοειδές γερμανικό, ελβετικό κτλ, που να πω ότι με λίγωσε και ότι είναι τίγκα στη ζάχαρη.
Πυτε μου γιατί έβαλες πλάγια γραμματοσειρά στο αγλυκα; Ένιωσα μια ανατριχιλα στην πλάτη, διαβάζοντας το. Πάω να φάω σοκολάτα.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:40vantono έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:49Αν είναι από το λιδλ αυτά που λέει, τα περισσότερα γλυκά τους είναι σχετικά άγλυκα.nyxtovios έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:09 Να μην τρώτε χαζομάρες. Οι περισσότερεοι εδώ μέσα έχετε και μια ηλικία, είστε και όλη μέρα στο πισι, θέλετε και σοκολάτες.
Το ζάχαρο καραδοκεί.
Πυτε μου γιατί έβαλες πλάγια γραμματοσειρά στο αγλυκα; Ένιωσα μια ανατριχιλα στην πλάτη, διαβάζοντας το. Πάω να φάω σοκολάτα.
Εχω γινει ocdικός με αυτα τα ιταλικς, οπως ο δασκαλος βαζει αυτο συνεχεια
- Dwarven Blacksmith
Σήμερα πήγα σε LIDL και Σκλαβενίτη. Δεν είχαν καμία από τις δύο προτάσεις (Mikado ή Fingers).
Πλήρης αποτυχία. Μάλλον θα πρέπει να δαγκώσω τη σφαίρα και να παραγγείλω online.
Πλήρης αποτυχία. Μάλλον θα πρέπει να δαγκώσω τη σφαίρα και να παραγγείλω online.
-
Machine ghost
στα μπουρδέλα . κομ έψαξες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:26 Σήμερα πήγα σε LIDL και Σκλαβενίτη. Δεν είχαν καμία από τις δύο προτάσεις (Mikado ή Fingers).
Χασκογελάνε τα δάσα.
After Eight Dark Mint Chocolate Fine Sticks
σαν αυτά δεν έχει.
σαν αυτά δεν έχει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Cadbury's Fingers, ίσως;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:19 Λοιπόν όταν ήμουν μικρός μου είχαν φέρει κάτι σοκολάτες από μια μακρινή χώρα, μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί. Οι σοκολάτες αυτές είχαν σχήμα στικ. Απέξω σοκολάτα γάλακτος, από μέσα τραγανό μπισκότο.
Το μπισκότο που ήταν μέσα πιστεύω είχε αυτή την υφή που έχουν τα στικς που φέρνουν μαζί με τις πιατέλες τυριών - αλλαντικών. Κράκερ δηλαδή, όχι πολύ γλυκό. Η σοκολάτα ήταν νορμάλ σοκολάτα γάλακτος.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω. Υπάρχουν τα πτι-μπερ με σοκολάτα αλλά αφενός δεν είναι σωστό το μπισκότο αλλά επίσης θέλω και το σχήμα.
πάντως, αν βρεθείτε σε ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει την σοκολάτα του Ντουμπάι, ορμήξτε της.
σοκολάτα γάλακτος και μπίτερ απέξω, κανταίφι και πραλίνα φυστικιού μέσα.

σοκολάτα γάλακτος και μπίτερ απέξω, κανταίφι και πραλίνα φυστικιού μέσα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση