Ειπε να φτασει στα ημιτελικα για να το παραμελησει, εβαλε και τους βασικούς για να τους κρατησει σε ετοιμοτητα για το πρωτάθλημα. Τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Champions League/Europa/Conference 2025
Re: Champions League/Europa/Conference 2025
Mονο που αυτα τα ειπε ο Εμερι,οχι οι κακοι βαζελοι.panos291 έγραψε: 17 Αύγ 2024, 21:30Ειπε να φτασει στα ημιτελικα για να το παραμελησει, εβαλε και τους βασικούς για να τους κρατησει σε ετοιμοτητα για το πρωτάθλημα. Τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε..
Ειπα εγω πως δεν τα είπε ο Εμερι?
Φτου σου κουκλι μου!Πτολεμαίος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 18:01Thor έγραψε: 17 Αύγ 2024, 15:41Καλα, δε περιμενα και τιποτα περισσοτεροΠτολεμαίος έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:38
Είτε το λες/λες/λες και ξαναλές για να το πιστέψεις είτε το λες/λες/λες/ξαναλές επειδή το πιστεύεις, είσαι το ίδιο παραληρηματικος κομπλεξικός με ενδειξεις σχιζοφρένειας.
Γραφω στα παπαρια μου τις ηλιθιες βαζελόλειες "σοφίες" εσένα και του νταχε
Σάρωσε την Ηφαίστου μπας και βρεις κάτι φθηνό. 8 φανέλες είπαμε θα πρέπει να φορέσεις οπαδε του Παναθηναικου.
Όσο για Πασαλιμάνι ψαξου λίγο δικές σας εξορμήσεις σε ήττες του Ολυμπιακου (πχ 94 μπανταλονα), δεν μπορεί, κάτι θα ξέρεις
Κάτσε και ψάξε λίγο τα ποστ σου με ποια ομάδα ασχολείσαι περισσότερο, ρίξε την γνωστή ψεκα σου και μετά έλα να μου αραδιασεις τις παπαριες σου και στα δυνατά παρακαλώ διότι είσαι πολύ μικρός και με το ζόρι ακούγεσαι.
Αυτοί είστε
![]()
![]()
γαυρος κλασικος που δεν μπορει να συνταξει μια προταση που να βγαζει νοημα.
Συνεχισε να εκτιθεσαι, εδω θα ειμαι να σε κανω ρεντικολο συνεχεια.
![]()
Τι ομορφαντρας εισαι συ βρε;
Δειξε μας και καμια ορθιος, να θαυμασουμε και κορμοστασια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν χρειάζεται να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Cliche.Thor έγραψε: 18 Αύγ 2024, 18:43Φτου σου κουκλι μου!Πτολεμαίος έγραψε: 17 Αύγ 2024, 18:01Thor έγραψε: 17 Αύγ 2024, 15:41
Καλα, δε περιμενα και τιποτα περισσοτερο![]()
γαυρος κλασικος που δεν μπορει να συνταξει μια προταση που να βγαζει νοημα.
Συνεχισε να εκτιθεσαι, εδω θα ειμαι να σε κανω ρεντικολο συνεχεια.
![]()
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Τι να καταλαβω οτι εισαι περιορισμενης ευθυνης, το εχω καταλαβει.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Αύγ 2024, 10:38Δεν χρειάζεται να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Cliche.Thor έγραψε: 18 Αύγ 2024, 18:43Φτου σου κουκλι μου!
- Πτολεμαίος
Ενώ ο κακιασμενος βαζελοπαδος που βλέπει πληρωμές παιχνιδιών στους 32 του μιλκο και πορείες στους 8 ανώτερες των κουπων, απεριόριστης.Thor έγραψε: 19 Αύγ 2024, 14:08Τι να καταλαβω οτι εισαι περιορισμενης ευθυνης, το εχω καταλαβει.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Αύγ 2024, 10:38Δεν χρειάζεται να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Cliche.Thor έγραψε: 18 Αύγ 2024, 18:43
Φτου σου κουκλι μου!
Υποφερεις απ' το συνδρομο της Στοκχολμης ε;Πτολεμαίος έγραψε: 19 Αύγ 2024, 14:12Ενώ ο κακιασμενος βαζελοπαδος που βλέπει πληρωμές παιχνιδιών στους 32 του μιλκο και πορείες στους 8 ανώτερες των κουπων, απεριόριστης.
- Πτολεμαίος
Thor έγραψε: 19 Αύγ 2024, 14:20Υποφερεις απ' το συνδρομο της Στοκχολμης ε;Πτολεμαίος έγραψε: 19 Αύγ 2024, 14:12Ενώ ο κακιασμενος βαζελοπαδος που βλέπει πληρωμές παιχνιδιών στους 32 του μιλκο και πορείες στους 8 ανώτερες των κουπων, απεριόριστης.
Όλο εσείς οι χρήστες εδώ μέσα που νομίζετε στο μυαλό (το ποιο;;) σας ότι κατατροπωνετε τους άλλους, σας έχω νέα.
Δεν ισχύει.
However πες το άλλη μια χωρίς να κλαις αυτή τη φορά.
Ανιατη η περιπτωση σου, βρες γιατρο αλλης ειδικοτητας.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Αύγ 2024, 14:41Thor έγραψε: 19 Αύγ 2024, 14:20Υποφερεις απ' το συνδρομο της Στοκχολμης ε;Πτολεμαίος έγραψε: 19 Αύγ 2024, 14:12
Ενώ ο κακιασμενος βαζελοπαδος που βλέπει πληρωμές παιχνιδιών στους 32 του μιλκο και πορείες στους 8 ανώτερες των κουπων, απεριόριστης.![]()
Όλο εσείς οι χρήστες εδώ μέσα που νομίζετε στο μυαλό (το ποιο;;) σας ότι κατατροπωνετε τους άλλους, σας έχω νέα.
Δεν ισχύει.
However πες το άλλη μια χωρίς να κλαις αυτή τη φορά.
Σκληρος πονοματος το πρωτο 20λεπτο Μαλμε Σπαρτα,τους εχουν σπασει οι Τσεχοι το πασινγκ γκειμ με κατι περιεργα μαν του μαν με εναλλαγες στον Πενια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες η αλληλεπιδραση συσητματων μαθητα μου?GoBack έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:23 Σκληρος πονοματος το πρωτο 20λεπτο Μαλμε Σπαρτα,τους εχουν σπασει οι Τσεχοι το πασινγκ γκειμ με κατι περιεργα μαν του μαν με εναλλαγες στον Πενια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
7 παικτες πάνω από τη σέντρα έχουν,δεν είναι το δικό σου το σύστημα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
3-6-1 παιζουνGoBack έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:26 7 παικτες πάνω από τη σέντρα έχουν,δεν είναι το δικό σου το σύστημα
παιζεις ενα 5-3-2 η εναν ρομβο και τους εξαρθρωνεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βασικα είναι σαν να παίζει αργεντινος γιαννικης εναντίον Αργεντινου Γιαννικη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση