Όντως, ότι είναι αλήτες και προδότες οι πολιτικοί. 929 κατασκευαστές πλυντηρίων πολιτικοί σκανδάλων, μνημόνια μέχρι το 2100 το πιστοποιούνbrb και tyt έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:12Όποτε ακούστηκε και όποτε ακουστεί, την ίδια σημασία έχει.Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:10 Προφανώς δεν έχεις κατέβει ποτέ σε πορεία αφού το συγκεκριμένο σύνθημα ακούγεται σχεδόν πάντα.
Ιδίως στις πορείες για τα μνημόνια 2010-2012 ήταν μάστ, ξες τότε που η αριστερά διέσπασε το αγανακτισμένο ακομματιστο πλήθος σε κκε, πανωπλατεια και κατωπλατεία σύριζα, παμίτες να προστατεύουν τη βουλή και αναρχικά να καίνε και να ρημάζουν, διώχνοντας το 90% του κόσμου.
Το πρόβλημά σου ελιναι το γενικώς και αορίστως; Ότι δηλαδή δεν εξαίρεσαν το κόμμα σου απ το σύνθημα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά συνθήματα μαθητών - ενδεχόμενη πελατεία της Χρυσής Αυγής
Re: Ακροδεξιά συνθήματα μαθητών - ενδεχόμενη πελατεία της Χρυσής Αυγής
-
aspergillus
''Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική''
Αυτά βγαίνεις και λες όταν δεν έχεις ιδέα από ιστορία.
Το Υπουργείο Παιδείας έχει τεράστια ευθύνη που τα παιδάκια αυτά δεν ξέρουν τι λένε και ρεζιλεύονται στις τηλεοράσεις.
Το Υπουργείο Παιδείας έχει τεράστια ευθύνη που τα παιδάκια αυτά δεν ξέρουν τι λένε και ρεζιλεύονται στις τηλεοράσεις.
- Golden Age
"Ανιστόρητα" είναι για τους ανιστόρητους. Μια χαρά ιστορικές γνώσεις έχουν.aspergillus έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 22:06 ''Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική''
Πολύ καλύτερες απο τους παραμορφωμένους της κομμουνιστικής παραϊστορίας.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μάλιστα. Άρα αυτοί που το πρότειναν (όχι όλοι όσοι το είπαν γιατί μπορεί να μην ήξεραν τι σημαίνει αυτό - το έχω πάθει κι εγώ μεγάλος) είναι αλλαγή πολιτεύματος.Ίφιδα έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 23:28Όντως, ότι είναι αλήτες και προδότες οι πολιτικοί. 929 κατασκευαστές πλυντηρίων πολιτικοί σκανδάλων, μνημόνια μέχρι το 2100 το πιστοποιούνbrb και tyt έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:12Όποτε ακούστηκε και όποτε ακουστεί, την ίδια σημασία έχει.Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:10 Προφανώς δεν έχεις κατέβει ποτέ σε πορεία αφού το συγκεκριμένο σύνθημα ακούγεται σχεδόν πάντα.
Ιδίως στις πορείες για τα μνημόνια 2010-2012 ήταν μάστ, ξες τότε που η αριστερά διέσπασε το αγανακτισμένο ακομματιστο πλήθος σε κκε, πανωπλατεια και κατωπλατεία σύριζα, παμίτες να προστατεύουν τη βουλή και αναρχικά να καίνε και να ρημάζουν, διώχνοντας το 90% του κόσμου.
Το πρόβλημά σου ελιναι το γενικώς και αορίστως; Ότι δηλαδή δεν εξαίρεσαν το κόμμα σου απ το σύνθημα;
Κατάλαβες τι έκαναν;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Πώς έφτασες σ αυτό το συμπέρασμα; Τί απ το "αλήτες, προδότες, πολιτικοί" σε πάει στο αλλαγή πολιτεύματος;brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 22:59
Μάλιστα. Άρα αυτοί που το πρότειναν (όχι όλοι όσοι το είπαν γιατί μπορεί να μην ήξεραν τι σημαίνει αυτό - το έχω πάθει κι εγώ μεγάλος) είναι αλλαγή πολιτεύματος.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Όχι;Ίφιδα έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 23:45Πώς έφτασες σ αυτό το συμπέρασμα; Τί απ το "αλήτες, προδότες, πολιτικοί" σε πάει στο αλλαγή πολιτεύματος;brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 22:59
Μάλιστα. Άρα αυτοί που το πρότειναν (όχι όλοι όσοι το είπαν γιατί μπορεί να μην ήξεραν τι σημαίνει αυτό - το έχω πάθει κι εγώ μεγάλος) είναι αλλαγή πολιτεύματος.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Αυτή η φωτογραφία είναι από τη συγκέντρωση των "μαθητών" κατά των μαθητικών καταλήψεων για τη Μακεδονία:

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στα τριάντα σου δεν κρατιόσουνα
για άνετος μου περνιόσουνα
τώρα στα σαρανταπέντε
πατριάρχης το `χεις δει
Ούτε ειλικρινής ούτε ανθρωπιστής
σαν ξοφλημένος αγωνιστής
που φοβάται το παιχνίδι
και το παίζει δικαστής
Τερατάκι της τσέπης
καθρεφτάκι της λύπης
κάποτε ήμουνα χίπις
και φρικιό και αντιεξουσιαστής
Τι καρνάβαλος τι κανίβαλος
εγώ ο δικός σου αντίλαλος
πως θα γίνω σχεδιάζεις
μα απ’ τη μύτη θα σου βγει
Πού το πάω εγώ τι ζητάς εσύ
αν δεις σωστά την απόσταση
δε θα έχεις στο τσεπάκι
έτοιμη τη συνταγή
Μα τι λες ρε μεγάλε
πόσο μου `μοιασες σ’ όλα
παικταρά παρ’ τα μου όλα
άσε κάτι για τον ψυχαναλυτή
Γι’ αυτό μη μιλάς και μη μου κολλάς
για να το παίζεις χαζομπαμπάς
αν ζητάς κολλητιλίκια
μάθε να μη μου τη σπας
Στα τριάντα σου δεν κρατιόσουνα
για άνετος μου περνιόσουνα
τώρα στα σαρανταπέντε
πατριάρχης το `χεις δει
Συμφωνήσαμε και πατσίσαμε
κι αφού κι οι δυο την πατήσαμε
συνεχίζουμε με κόντρες
μια σχέση τρυφερή
Και αφού κανείς δεν ευθύνεται
αυξάνεται και πληθύνεται
του ανθρώπου η συμμορία
ζούγκλα οικογενειακή.
Δεν απέχει το ΚΚΕ, 100% την λάντζα της κυβέρνησης κάνει. Το μακρύ χέρι του καθεστώτος.Chainis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:33ενώ το ΚΚΕ απέχει όπως πάντα από τα προβλήματα
Μια χαρά τα λένε τα παιδάκια.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 107 Απαντήσεις