Ωραιος.
Διακριτικοτατο και σοβαρο.
Ωραιος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το ίδιο και η παλιά αραμις που αν βρεθεί κοστίζει τετραψηφιο.Αγις έγραψε: 16 Αύγ 2024, 21:15 την Κασαρελ ( ονομα αγριοπαπαπιας της Καρμαγκ ) την αγοραζω δεκαετιες - απο τοτε που μου την εκανε δωρο μια πολυ καλη μου φιλη
ειναι μια σκια του παλιου εαυτου της - καμια σχεση με το αριστουργημα που ηταν καποτε - η απογειωση του μοσχοκαρυδου
Ακριβώς, τύπε. Ίσως όχι καλοκαιρινό.
Πςςς συγκλονίστηκα λέμε.Feindflug έγραψε: 16 Αύγ 2024, 22:01Ακριβώς, τύπε. Ίσως όχι καλοκαιρινό.
Τις πρώτες φορές που έβαζα, νόμιζα δεν μύριζε, επειδή δεν το μύριζα εγώ αρκετά κι έτσι έβαζα αρκετή ποσότητα.
Μέχρι που άρχισαν να με ρωτάνε για το τι άρωμα φοράω και ότι μυρίζει όλος ο χώρος και τέτοια. Δεν είναι μυρωδιά που κάνει μια έντονη παρουσία, δεν φωνάζει. Στέκεται δωρικά και εξελίσσεται με την πάροδο της ώρας, δημιουργώντας έναν δυναμικό, οσμητικό χαρακτήρα που δεν κραυγάζει, αλλά έχει ταυτότητα και ανδρισμό.
(Τι έγραψα ο άτιμος);
φασον κ νερωμενα - αδυναμα - αντιγραφα το ενα του αλλου - μονοτονα κ αδιαφορα + υποτονικες συνεχειες ενδοξων αρωματων του παρελθοντοςΕρμής έγραψε: 16 Αύγ 2024, 21:29Το ίδιο και η παλιά αραμις που αν βρεθεί κοστίζει τετραψηφιο.Αγις έγραψε: 16 Αύγ 2024, 21:15 την Κασαρελ ( ονομα αγριοπαπαπιας της Καρμαγκ ) την αγοραζω δεκαετιες - απο τοτε που μου την εκανε δωρο μια πολυ καλη μου φιλη
ειναι μια σκια του παλιου εαυτου της - καμια σχεση με το αριστουργημα που ηταν καποτε - η απογειωση του μοσχοκαρυδου
Πλέον επιλέγουμε microbrands, τα άλλα λίγο πολύ είναι φασόν
Αν είναι αυτή που νομίζω, μου θυμίζει πολύ την light blue της dolce gabbana που επίσης είναι φοβερή.Naranjita έγραψε: 18 Αύγ 2024, 09:17 aromatics elixir - eau de parfum
30 χρόνια τώρα.
βάζω και άλλες σαν την Sisily, La Panthere, Mademoiselle, αλλά σαν την ελιξίρ δεν έχει.
sys3x έγραψε: 01 Ιαν 2024, 15:10Η καχαρέλ (cacharel) βγάζει ένα μόνον άρωμα για Άντροιδη, ονομάζεται καχαρέλ (σκέτο), δεν είναι εύκολο να το βρεις αλλά εάν το βρεις θα με θυμηθείς.

Fata_Morgana έγραψε: 18 Αύγ 2024, 09:22Αν είναι αυτή που νομίζω, μου θυμίζει πολύ την light blue της dolce gabbana που επίσης είναι φοβερή.Naranjita έγραψε: 18 Αύγ 2024, 09:17 aromatics elixir - eau de parfum
30 χρόνια τώρα.
βάζω και άλλες σαν την Sisily, La Panthere, Mademoiselle, αλλά σαν την ελιξίρ δεν έχει.